Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter   ·   Facebook

Ett år sedan

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu har jag bara två prov kvar som jag ska göra i veckan, efter det kan i alla fall hjärnan gå på sommarlov. Sedan är det bara ungefär fem dagar kvar i skolan, sedan slutar vi äntligen! Detta år har gått så himla fort alltså, kan inte förstå att det snart redan är ett helt år sedan vi satt där i kyrkan och väntade på att få sluta nian. Sjukt! 
 
Idag har jag hittills hunnit med att döma en match nu på förmiddagen. Jag skulle egenligen åkt på ett fotbollsmöte vid klockan fem också, men det blev inställt. Jag har inte heller någon träning med småttingarna idag, så ikväll är det bara min egna träning som gäller. Ganska skönt faktiskt att inte behöva stressa så mycket! Nu ska jag dra ut på en promenad med hunden, sedan ska jag nog plugga lite smått till proven nästa vecka. 

Stiftelsen - Furuvik 2014

Skrivet:    ·  Foto, Min vardag
Hej på er! Längesedan jag visade något tecken på liv här. 
Under dessa veckor har jag väl hunnit med en del. Vi har spelat våra fyra första seriematcher, vilket har gått lite sisådär. Ikväll är det dags igen och då jävlar är det bara vinst som gäller! Har tre matcher på mindre än en vecka nu. Känns väl sådär, får så ont i kroppen när det blir lite mycket på en gång. Har dessutom en fot som inte rikitgt vill bli helt bra, men det kommer väl ta ett tag till antar jag. 
Annars då? Jag har väl inte gjort så mycket annat än att spela fotboll och pluggat. Har precis gjort klart alla dom nationella proven, vilket känns såååå skönt! Och nu är det inte långt kvar till ett efterlängtat jävla sommarlov. Då SKA jag verkligen vila ut mig ordentligt! Känner alltid en sådan press nu på våren med alla betyg och allt. 
I lördags åkte jag och familjen, Pontus och moster med kusin till Furuvik för att se Stiftelsen. Hade en jättebra kväll med fina människor.