Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter   ·   Facebook

Snart lov

Skrivet:    ·  Min vardag
Är glad idag. Jag var glad igår. Och i förrgår. I morgon kommer det bli en bra dag. Är det mitt liv som är perfekt just nu eller? Det måste nog vara så. Idag började dagen med att jag såg en hel del snö utanför mitt fönster. ÄNTLIGEN var min första tanke. Hoppet om en riktigt vit vinter finns ännu kvar. När jag sedan drog till skolan så slog tanken mig om att det snart är lov. ÄNNU BÄTTRE. På lovet ska jag göra en hel del saker. Det är julafton, min bror fyller år, nyårsafton, min födelsedag och en alldeles för välbehövd utlandsresa till Lanzarote väntar. Hur skönt? För skönt. Som sagt, livet är på topp just nu. Fast, just nu ska jag egentligen sitta och plugga. Men vem orkar? Inte jag i alla fall. 

Someday

Skrivet:    ·  Foto
I brist på fantasi så bjuder jag på dessa bilder.

Svar på en kommentar

Skrivet:    ·  

Pontus Eddelid

Skrivet:    ·  
Detta inlägg skriver jag bara för din skull Pontus! Hahaha. Nä men du är en jättesnäll och trevlig kille! Du är asbra. Verkligen asbra. Du är typ bäst i hela världen och du är en superdupermegabra vän som alltid får mig på bra humör. Jag kan lita på dig och så vidare. Bäst helt enkelt. Du ser bra ut också för den delen. 
 
(Jag la ner hela min själ på att skriva detta inlägg till dig, hihi) 

Tisdag

Skrivet:    ·  Min vardag
Skolan tar nästan död på mig just nu. Det jag har att göra ikväll är en hemkunskapsinlämningsuppgift, och jag fattar inte ens vad jag ska skriva om. Får fråga någon kompis om den vet något, annars väntar jag på att mamma kommer hem och frågar henne. Jag och Emil är ensamma hemma just nu, rätt skönt ändå. Att vara ensam hemma är det bästa som finns. Galet skönt. 
 
När jag kom hem från skolan idag så åkte jag nästan direkt till brukshälsan med pappa och tog den sista sprutan. (Vaccination mot livmoderhalscancer, tror jag det var haha). När jag kom hem så somnade jag i min säng direkt nästan, sedan vaknade jag av att min bror kom in på mitt rum och sa att det var mat. Efter det har jag inte gjort något. Vi får se vad jag hittar på ikväll, förutom att plugga förstås. Ska även hinna med att duscha, och om tiden finns så vill jag också kolla lite på tv. Vi får se vad som händer. Nu ska jag lägga mig i sängen och vila lite, kanske sova tills mamma kommer hem. Sköööööaste som finns!
 
 

Drog en spontanare till Uppsala

Skrivet:    ·  
Skolan var helt okej idag, måndagarna har rätt bra raster så det gick ganska fort! Efter skolan så åkte jag hem och pluggade ett tag, sedan tog jag och Jennifer Nyberg och Jennifer Skogh/Frost halv fem bussen till Tierp och fem tåget till Uppsala. Vi käkade lite och hade det allmänt trevligt bara. Älskar mina tjejer som baaaara den alltså! Hoppas eran dag varit bra, nu ska jag plugga!




Över 100 unika besökare

Skrivet:    ·  Min vardag
Fick nu se att jag har över hundra unika besökare här på bloggen! Tack tack tack så mycket. 
 
 
Idag har jag pluggat en massa och bara tagit det lugnt. Jag har även hunnit byta några ord med min vän Jonatan, den killen kan verkligen få mig på bra humör! Precis vad jag behövde idag. För övrigt så har jag prov i morgon, och jag har även tre inlämningsuppgifter som ska in den kommande veckan. Jag har hittills gjort en av dom tre och har därför två kvar. Usch. Men snart är detta över. Nu är det mindre än en månad kvar tills julafton och vinterlovet! 

New in

Skrivet:    ·  
Igår åkte jag och pappa in till Valbo för lite shopping. Jag kom hem med en hel del nytt faktiskt. Nu är jag redo för vintern! 
 
Skor - Din sko / Jacka - JC / Mössa - Stadium / Vantar - Stadium / Tröjorna - båda från H&M

Bästa

Skrivet:    ·  
Världens bästa bror, helt klart. 

Rött

Skrivet:    ·  Foto
Ikväll ska jag ligga i min säng och kolla på någon serie eller så. Hur skönt? För skönt! Hoppas eran kväll blir minst lika bra som min, puss. 

Saknar sommaren lite faktiskt

Skrivet:    ·  Foto, Min vardag
Idag när jag kom hem från skolan så klippte jag håret. Inget speciellt, toppade lite bara eftersom att jag försöker spara ut mitt hår så det blir långt. Nu ska jag plugga lite fysik eftersom att jag har prov i morgon. Hoppas på det bästa som vanligt. Måste få bra betyg på detta prov, annars blir jag arg som fan på mig själv haha. Aja, hoppas ni får en bra kväll! 

Det var längesen

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag har jag varit i skolan. Slutade senare än vanligt, klockan halv tre ungefär. Efter att jag slutade så stannade jag i skolan och gjorde lite matte, sedan tog jag fyrabussen hem. När jag kom hem så stog maten på bordet och jag satt mig ner och åt direkt, såklart. Nu har jag precis pluggat lite, så jag tänkte faktiskt belöna mig själv med att kolla på en film. Men först ska jag duscha. 
 

Luckiest girl on the planet

Skrivet:    ·  
Mitt liv är verkligen hur bra som helst just nu. Jag har verkligen världens bästa vänner, som gör mina dagar värda någonting för en gångs skull. Jag har kul nästan hela tiden och jag känner mig lyckligare än någonsin. All stress har sakta men säkert börjat försvinna och jag mår därför hundra gånger bättre än vad jag gjort. Det går bra i skolan, det ser ut som om mina betyg kommer se bra ut till vintern och det känns hur jävla bra som helst! Att allt hårt arbete man lägger ner på skolan faktiskt lönar sig tillslut! Men som sagt, mina vänner är det bästa jag har. Verkligen. 

Har haft fullt upp

Skrivet:    ·  
Förlåt för att jag verkligen inte har lagt ner någon tid här på några dagar. Jag har verkligen inte haft tid. I fredags åkte jag till Månkarbo på dj@nton haha. Det var faktiskt jättekul! I lördags åkte jag till Högbergs på öppet hus, och på kvällen drog jag på fotbollsavsluning i gävle vilket var skoj. I söndags sov jag bort nästan hela dagen men jag pluggade också, den tid som blev över. I går somnade jag direkt när jag kom hem från skolan och sedan pluggade jag i flera timmar till ett jättestort biologiprov som vi hade idag. Det gick faktiskt väldigt bra. När jag kom hem från skolan idag så somnade jag direkt, som vanligt nu för tiden. Efter det har jag bara kollat på tv och det gör jag nu också.

Detta är mitt första inlägg från telefonen så vi får se om det kommer några fler sånna inlägg i framtiden! Ha en bra kväll! Puss

Otursdag eller?

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag har jag haft mer otur än tur kan man kanske säga. Jag har hållit på att svimma ett antal gånger idag, och det började redan i morse när jag vaknade. Men jag gick till skolan ändå, vilket jag faktiskt tvekade lite på eftersom att det kändes som att jag kunde svimma när som helst haha. Som tur var gick det över efter några timmar, så jag var kvar i skolan. Sen, efter skolan så åkte jag hem en stund och sedan åkte jag till Tierp för att gå på utvecklingssamtal. Vi kom dit, och sedan fick vi reda på att min tid var flyttad till om en vecka. Yey. Åkte till Tierp i onödan liksom. Kul. Det var bara att åka hem. På vägen ut från skolan så lyckades jag på något jävla sätt klämma mig i dörren så jag började blöda. Nu är jag blå och svullen på fingret också. Hoppas det känns bättre i morgon, för just nu gör det ont. Haha, så jävla klantigt. 
 
Det enda positiva med denna dag är väl att vi hade vikarie på hemkunskapen vilket gjorde det hela mycket bättre, vi fick sluta 20 minuter tidigare också, vilket var najs. Nu ska jag skirva lite på mitt PM. Fan så kul! 

Skype med jonatan

Skrivet:    ·  Min vardag
Sitter och pratar med Jonatan just nu. Mycket trevlig kille det där måste jag säga. Dagen har väl varit helt okej, men rätt seg. Jag somnade direkt när jag kom hem från skolan, vilket var grymt skönt. I morgon är det onsdag, vilket betyder att vi har hemkunskap. Döda mig, snälla. 

Chill kväll

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag sov ungefär 2-3 timmar i natt, vilket inte var så underbart idag. Har varit trött hela dagen och jag somnade när jag kom hem från Jennifer som jag följde med hem efter skolan. Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Skönt. Ska måla naglarna svarta också tänkte jag. Jag har bytt sängkläder så det är nybäddat och fint i sängen. Finns det något bättre? Nej. Nu ska jag sätta mig i sängen och börja med naglarna. Sånna här kvällar behövs det mer av. Inget plugg har jag heller. Fan så skönt. Ha en bra kväll! 

Somewhere only we know

Skrivet:    ·  Foto, Min vardag
Jag orkar verkligen inte plugga. Vem fan sätter ett prov och en inlämningsuppgift som ska in på en måndag, efter ett lov?!?!? Orkar inte. Fast, om jag pluggar ordentligt nu i några timmar, så kan jag belöna mig själv med att kolla på en film eller något. Låter bra för min del. Ha en rolig kväll nu, även fast jag tyvärr inte ska ha det. Puss.

Black & White

Skrivet:    ·  Foto, Min vardag
Idag ska jag städa. Idag ska jag plugga. Idag ska jag fira min fina mamma som fyller år. (Hon fyller år i morgon men vi firar henne idag, så vi kommer få lite främmande här på eftermiddagen.) Hur fan ska jag hinna med allt? Har ångest över provet i morgon, varför pluggade jag inte tidigare? Denna dag kommer bli kaos och det får jag väl stå för lite själv. Antar jag. Eftersom att jag varken har städat eller pluggat tidigare i veckan. Jag orkar verkligen inte med mig själv ibland. 

Äntligen

Skrivet:    ·  Min vardag
Bloggen ser nu någotlunda bra ut. Eller ja, bättre än hur det såg ut för några timmar sedan. Men nu orkar jag nog inte fixa mer på det, för nu tänkte jag faktiskt sova lite. Vilket ska bli så himla skönt. Och inte blev det någon städning ikväll heller. Jag tar det i morgon när jag vaknar i stället, och då ska jag verkligen göra det. Haha. Hoppas ni haft en bra dag. Godnatt!
 
 

Heart on fire

Skrivet:    ·  Min vardag
Sitter och lyssnar på grym musik på mitt rum, men jag börjar faktiskt fundera på om jag ska städa lite. I går var jag till Uppsala med Felicia och på kvällen drog jag till gårn och var kvar där tills sju i morse. Har inte sovit ett piss i natt så det fick jag göra på dagen. Jag kollade på film hela natten med fina vänner, jag gick även på någon jävla spökvandring vilket var det läskigaste jag varit med om. Skrek som en idiot och höll på att dö.
 
Jag kom precis hem från Evelina, vi (Evelina, jag, Linnea och Ottilia) käkade mat och kollade på film. Trevligt trevligt. Nu lär jag verkligen plugga lite om jag ens ska kunna få ett E på mitt bildprov och på min historia sak. Önska mig lycka till! Puss. 
 
(Och jag ska försöka fixa blogghelvetet så fort jag kan. Men just nu, vet jag inte riktigt hur jag ska göra haha. Duktigt mimmi, duktigt.)
 
OCH JAG KAN TYVÄRR INTE BJUDA PÅ NÅGON BILD HELLER FÖR DEN DELEN, FÖR DET ÄR NÅGOT FEL JUST NU SÅ DET FUNKAR INTE ATT LADDA UPP BILDER HÄR. FAN SÅ ARG JAG ÄR.
 
Men ni får väl ha en fin kväll ni då i alla fall, nu ska jag städa och sedan plugga. Blä.
 
 
 
 
 
 
 
 

Arg, ledsen och besviken på mig själv

Skrivet:    ·  Allmänt
Som ni kanske ser så ser min älskade blogg ut som hej kom och hjälp mig. Jag försökte fixa lite, men ja...det gick ju som det gick om man säger så. Jag ska försöka fixa det så fort som möjligt, men ikväll orkar jag nog inte ens bry mig. Så ni får stå ut ett tag till..hehe. Ha en fin kväll! 
 

Världens bästa vänner

Skrivet:    ·  Min vardag
Förlåt så hemskt mycket för att jag inte skev någonting här igår. Jag hade verkligen inte tid helt enkelt. Gårdagen såg ut såhär: Jag vaknade ungefär halv tolv, då åt jag mat och sedan drog jag iväg och tjänade lite pengar. Efter det så skyndade jag mig hem för att fixa mig inför en kväll full av trevligheter med mina hjärtan. Jag var hos Jennifer med Moa, Isabelle, Felicia och Ellen. Vi åt tacos, pratade om allt mellan himmel och jord och vi kollade på skräckfilm. Runt halv ett/kvart i ett så gick jag, Moa och Felicia hem och vi fick även trevligt sällskap av epakillarna som körde precis bakom och framför oss hela vägen hem. Ja, lite positivt var det ju för man behövde ju inte direkt vara rädd för att gå hem ensam i mörkret. Moa fick även sova hos mig, vilket var mycket trevligt. Gårdagen blev alltså väldigt, väldigt lyckad. Tack tjejer! 
 
(ELLEN SAKNAS TYVÄRR PÅ BILDEN)