Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter   ·   Facebook

Slipper söndagsångesten

Skrivet:    ·  Min vardag
Vaknade i bra tid idag för att se P13s match. Det blev vinst för dom och lillebror gjorde ett mål på straff. Lite roligt för honom att även han fick göra ett mål eftersom han är målvakt, haha! Idag är för övrigt en pluggdag, jag har ändå ingenting annat vettigt att göra. Kan trösta mig med att jag är ledig imorgon då det är studiedag. Jag känner att det är välbehövligt just nu. Skönt om inte annat...

Regal

Skrivet:    ·  Nytt
Detta fick jag med mig hem igår, är mycket nöjd! Fick dock inte dom bästa bilderna men jag hoppas det går bra ändå. 

Slut på inspiration

Skrivet:    ·  Självporträtt
Har inte rört min kamera på år och dagar vilket är lite tråkigt. Har inte haft någon inspiration alls den senaste tiden. Jag känner att jag måste ta tag i det så fort som möjligt! Annars då? Dagen har spenderats i Gävle med finaste Isabelle och Jennifer för lite shopping, mat och bowling. Har haft det mycket trevligt och fick med mig en hel del fina saker hem. Det kanske kommer upp några bilder på allt imorgon, om ni har tur. Nu ska jag krypa ner i sängen, godnatt! 

Seriesegrare 2013

Skrivet:    ·  Foto
Foto: Peter Harman.

Let the rain fall

Skrivet:    ·  Foto
Dagen kunde inte slutat bättre än med en skön vinst med 8-0 och serieseger på det! Kroppen känns dock förstörd innefrån och ut, men det är som det är. Nu ska jag äntligen få lägga mig i sängen, godnatt på er! 

Sånna där mysiga mörka kvällar

Skrivet:    ·  Foto, Min vardag
Det slog mig nyss att det inte är allt för långt kvar på år 2013. Svårt att förstå ändå. Känns som det var nyss man gick i stora vinterjackor och varma skor. Och snart är det dags igen. På tal om jackor och skor så är jag i behov av nya vinterplagg. En jacka framför allt. Skor vet jag inte ens vad jag är ute efter, gillar inte riktigt vinterskor. Mina fötter känns så stora och jag känner mig klumpig i dom. Så vi får se hur det blir!
 
Jag måste säga att 2013 har varit det bästa året på länge, hittills. Jag hoppas verkligen det fortsätter åt det hållet. Just nu ser jag fram emot hösten. Även vintern. Julafton, nyår, födelsedagar. Mörka, mysiga kvällar framför en film. Urmysiga årstider. Eller är det bara jag? 
 
Nu får det bli sängen för min del. Imorgon står en viktig match i Storvreta på schemat. Hoppas innerligt att vi kommer hem med poäng. Godnatt och sovgott! 

Min kärlek

Skrivet:    ·  Foto
Att ha någon som honom i mitt liv betyder verkligen ALLT. Han får mig att må så himla, himla bra.
Tack för att du gör mig till den lyckligaste tjejen i hela vida världen.

Uppsala

Skrivet:    ·  Min vardag, Självporträtt
Dagen har spenderats i Uppsala tillsammans med fina klassen, där vi bland annat bowlade. Stannade kvar efter vi slutat tillsammans med Jennifer och Evelina, och jag fick med mig en del fina saker hem så som en väska, en plånbok och två tröjor. Är riktigt nöjd! Imorgon börjar jag klockan åtta, på grund av specialidrotten. Känns lite småjobbigt att det är tidigt på morgonen, men men. Efter skolan står småbarnsträning och träning på schemat. Kommer alltså vara en tröttis imorgon kväll. Är tröttare än tröttast nu också för den delen, så det blir nog en tidig kväll ikväll! Godnatt!

Fullt upp

Skrivet:    ·  Min vardag, Självporträtt
Denna vecka kommer bestå av väldigt mycket fotboll känns det som. Specialidrott, träningar, småbarnsträningar, match och Precamp. Jag får två dagar lediga i alla fall! Kan vara skönt det med. Plus skola på detta. Trött kommer jag vara efter denna vecka i alla fall. Nu ska jag dra mig till träningen, ikväll ska jag ta det lugnt framför någon bra serie. Sköööönaste! Hoppas eran vecka blir minst lika bra som min!

Jag lever

Skrivet:    ·  Min vardag, Nytt
Lite nytt som har köpts då jag inte har skrivit något här. 
 
Och ja, jag lever. Jag lovar. Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering på den senaste tiden. Eller ja, dålig och dålig. Det har inte varit någon uppdatering här i över huvud taget. Men som sagt, förlåt för det. Jag har inte riktigt haft tid till att sätta mig ner och skriva här på ett tag. Fast jag kan inte direkt säga att jag har haft orken till att göra det när jag väl har tid heller. Skolan har börjat, dagarna där är långa och fotbollen är igång som vanligt. Är tröttare än tröttast när jag kommer hem, orkar inte göra någonting. Trots detta så måste jag säga att skolan har gått riktigt bra hittills. Klassen är bra och jag trivs. 
 
Ha en bra dag!