Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter   ·   Facebook

hej mimmis läsare

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Hej allihopa Jennifer NYBERG här, Mimmsan ligger nu i min säng, myselipys. Hon kom hit för typ 20 minuter sen, vi har ingen aning om vad vi ska göra men det löser väll sig, blir väll att ligga å kolla film typ, standard.
Aja tänkte att ni ville veta vart hon höll hus nu å hon ville inte blogga så jag hjälpye henne, heheheeh.
NU SKA VI MYSA PUSSELIPUSS HA EN BRA KVÄLL ALLA
 
fick bli en lycklig bild på oss

Gävle

Skrivet:    ·  Min vardag
Denna dag började med att pappa väckte mig ungefär klockan kvart i ett, med telefonen i handen. Det var Jennifer som ringde och ville prata med mig. "VAFAN HÅLLER DU PÅ MED?!?!?!??!" Var det första jag hörde när jag svarade. Hahahaha. Jag fick i alla fall klart för mig ganska fort att hon satt på bussen som jag också skulle åkt med. Hur kunde jag försova mig till en buss som går kvart i ett? Sov ganska skönt i alla fall. Aja, min snälla pappa skjutsade mig till Tierp där jag mötte upp Jennifer, och vi tog sedan tåget till gävle. Där träffade vi andra Jennifer. Vi gick och kollade i affärer och sedan bowlade vi lite. Efter det så fick vi och käkade, och sedan åkte vi hem. Jag fick totalt med mig fyra tröjor hem, alla på rea. Känns jävligt bra faktiskt. En lyckad dag helt enkelt. Tack flickor!

Who you are

Skrivet:    ·  Foto

Don't lose it all in the blur of the stars
Seeing is deceiving, dreaming is believing
It's okay not to be okay

Between the raindrops

Skrivet:    ·  Musik
 

Julklappar

Skrivet:    ·  Min vardag
Här kommer bilder på fyra utav mina julklappar som jag fick. Förutom detta fick jag också ett presentkort på Gina Tricot, pengar till min utlandsresa till Lanzarote i Januari, ännu mer pengar (som jag ska köpa en ny säng för hihi), en hylla, trosor och strumpor, lite godis och sånna småsaker. Jag hade i alla fall en väldans lyckad julafton!

Lugn dag

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag har jag ingenting alls inplanerat. Blir en dag hemma bara. Ska nog leta upp några filmer som jag kan kolla på, annars ska jag inte göra något alls. För övrigt så vaknade jag runt klockan tolv idag med ryggont så det bara sjunger om det. Känner mig grymt seg i kroppen, kan vara ett tecken på att jag aldrig rör på mig längre. Om jag har orken till det ikväll, så kanske jag drar ut och springer en kort runda. Orkar väl inte springa så långt nu antar jag efter alla dessa veckors vila. Men aja, det tar jag ikväll som sagt. Nu ska jag slå igång en film, hoppas ni får en bra dag! 

Hemma

Skrivet:    ·  Min vardag
Kom precis hem från Pontus, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kommer förmodligen bara ligga hemma i min säng och kolla på filmer. Som alla andra kvällar ungefär. Idag är det mindre än en vecka kvar till min födelsedag, och ännu kortare tid till nyårsafton. Och vad ska jag göra på nyår då? Ingen jävla aning. Vet inte alls vad jag ska hitta på om jag ska vara ärlig. Men det löser väl sig antar jag. Men aja, nog om det. Nu ska jag leta upp någon film att kolla på, ha en bra kväll!

Shine bright like a diamond

Skrivet:    ·  Foto

Grattis

Skrivet:    ·  Min vardag
Grattis på födelsedagen fina bror. Hoppas din dag har varit hur bra som hellst hittills! 

Svar på en kommentar

Skrivet:    ·  

Julafton

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag är det julafton. Hur mysigt är inte det egentligen? Idag mina vänner, har jag slagit på stort kan jag säga er. Går runt med kjol och smink i ansiktet. Mittbena har jag också. Hur ofta händer detta liksom? Aldrig. Så, ni som får se mig idag ska känna er stolta, för detta händer nog inte igen på väldigt, väldigt länge. 
 
Just nu sitter jag och väntar på att mormor och morfar, och mina kusiner med familj ska komma. Ikväll blir det julmat och massa trevligheter. Hoppas eran julafton har varit bra hittills, och i sånna fall fortsätter vara det. God jul på er!

Städa det sista

Skrivet:    ·  Min vardag
Rummet är lite småstökigt just nu, så jag tänkte plocka undan lite. Mest för att det kommer folk hit i morgon och firar jul, det kanske är lite trevligare med ett nystädat rum då om någon skulle få för sig att kika in här. Städa är verkligen världens tråkigaste och det tar därför sån jävla tid. Usch och fy och blääää.

Dan före dopparedan

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag är det alltså dagen före julafton, vilket betyder att jag och min kära familj har klätt granen och fixat lite här hemma. Det gjorde vi på förmiddagen, och sedan drog vi och hälsade på gammelfarmor och gammelmormor. Det händer inte alls ofta så det var riktigt kul faktiskt. Ikväll kommer mina kusiner och deras familj, och kanske även min mormor och morfar. Vi ska käka skinkmacka och ha det trevligt. Men som sagt, i morgon är det julafton, myyyysigt! Hoppas eran dag varit bra, och fortsätter vara det också. Jag ska försöka skriva något i morgon, men om jag inte hinner med det så önskar jag er alla en bra julafton då! 

Jennifer Nyberg

Skrivet:    ·  Min vardag
Förlåt igen för ingen bloggning på ett tag. Jag har verkligen inte orkat lagt ner tid på det. Men nu ska jag börja som vanligt igen.,så gott som det går i alla fall..
 
Just nu sitter jag bredvid en väldigt fin vän, Jennifer. Hon sov över här. Mycket trevligt måste jag säga. Vi har "kollat" på film och snackat på som bara den, Idag vet jag inte vad som händer, Jennifer blir väl kvar här ett tag till antar jag, sen har jag ingen aning om vad jag ska göra. Aja, ha en bra dag! 

Förlåt

Skrivet:    ·  Min vardag
Förlåt för otroligt dålig uppdatering, men jag har varken haft ork eller tid till att skriva här. Idag har jag inte gjort så mycket. Jennifer sov här tills idag, vilket var mycket trevligt måste jag säga. Hon drog hem runt halv tre ungefär, sen dess har jag bara legat i min säng och kollat på film. Det är en sjukt seg dag idag känner jag, min kropp orkar inte riktigt med någonting egentligen. I morgon är det skola också, känns grymt jobbigt men som tur är så är det bara några få dagar kvar innan jullovet börjar. Hur skönt ska det bli då? Mer än skönt. Aja, nu ska jag ta och duscha tror jag. Ha en bra kväll! 

Lucia

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag var det lucia i skolan och det gick faktiskt jättebra. Efter lucian så hade vi inga vanliga lektioner, eftersom att vi hade en aktivitetsdag. Jag, Jennifer och Ida gjorde en grymt bra dikt och ritade någon teckning, men för det mesta så satt vi och åt pepparkakor och lussebullar. Vi kollade även på julkalendern på slutet av skoldagen. Så, man kan ju säga att dagen har varit hur lugn som helst. Ikväll ska jag, Jennifer N, Jennifer S/F och några andra åka och kolla på bio. Mycket trevligt. Missar tyvärr min brors lucia, men mamma skulle förmodligen filma så jag får kolla på den sen. Dagen har i alla fall varit bra!

Krigar precis som du

Skrivet:    ·  Foto
Jag är med i en värld jag aldrig kommer att förstå.
Jag kommer ingenstans ifrån, jag passar inte in i deras hirarki.
 

You are the fire baby

Skrivet:    ·  Min vardag
Ikväll ska jag bara ligga hemma i min säng och kolla på filmer. Kan vara skönt det med, speciellt nu när jag inte har något plugg att tänka på. Livet är på topp kan man väl kankse säga. Jag har stora funderingar på om jag ska lyfta på röven och dra ut och springa lite ikväll också. Men jag vet inte om jag orkar, och om jag ens skulle klara av det med min förkylning som nu har kommit tillbaka tråkigt nog. Hur jobbigt är det inte att gå runt och hosta sönder halsen liksom? Inte roligt alls faktiskt. Hoppas det blir bättre mot veckans slut, då jag ska vara med och sjunga på lucian på torsdag i skolan och vara med på nattfotbollen på fredag. För övrigt så har jag gått i skolan idag som alla andra vanliga dagar. Dagen var rätt lugn och den gick därför rätt fort. Fick även reda på vilket betyg jag fått på mitt pm, och gissa vad? Jag fick ett jävla A. Hur skönt känns inte det då? Blev så grymt jävla glad när jag fick reda på det. Tänk att allt hårt jobb faktiskt lönar sig. Min dag har alltså varit helt okej om jag var säga det själv!

Bebis

Skrivet:    ·  Foto

Tjockt

Skrivet:    ·  Min vardag
Bilderna är åt helt fel håll men jag orkade inte lägga över bilderna på datorn och rotera dom. Hoppas det duger ändå. Igår var jag som sagt hos Jennifer Nyberg på myskväll med Elin och Jennifer Skogh/Frost. Vi åt tacos, snackade lite och kollade på film. (Kan även tillägga att vi har ätit som djur igår kväll, i natt och i morse). Vi sov fyra personer i samma säng, vilket funkade men fyfan vad ond jag har i ryggen just nu haha! Det första vi gjorde när vi vaknade i dag var att slå igång en film och så tog vi fram glass och käkade det. Efter filmen så slog vi igång ännu en film. Riktigt skönt att bara ligga i soffan och inte göra någonting! Har aldrig i hela mitt liv kännt mig såhär tjock. På riktigt. Längesen jag ätit såhär mycket. Usch. Jag har i alla fall haft en bra kväll/natt/dag. Haha. 

Myskväll

Skrivet:    ·  Min vardag
Blev lite ändrade planer i går kväll. Drog till Tierp och träffade pontus istället. Efter det gick jag till gårn och var där i ungefär femton minuter, sedan åkte jag hem och kollade på en film. Somnade nästan direkt efter det. Hur skönt som helst!
 
Ikväll ska jag till Jennifer Nyberg med Jennifer skogh/Frost och Elin på lite tjejkväll. Vi tänkte käka tacos, kolla på filmer och tjocka i oss en massa godis. Det känns som att denna kväll kommer bli riktigt bra! Fast först lär jag städa mitt rum och fixa lite saker här hemma. Byta om och packa en liten väska med saker jag lär ha med mig. Jag börjar väl dra mig mot Jennifer Nyberg runt fyra/halv fem. Som sagt, kvällen kommer bli grym! Ha en fortsatt trevlig dag ni också!

Fredag

Skrivet:    ·  Min vardag
Det har varit en lugn fredag hittills. Jag fick gå från matten runt sjugo över elva idag, och det var min sista lektion, så jag gick och åt och sedan tog jag bussen hem. Sen dess har jag bara varit ner till ica en sväng, sedan har jag inte gjort något annat. Ikväll ska jag förmodligen till gårn och träffa lite folk, annars vet jag inte vad som händer faktiskt. Som sagt, lugn fredag. Bra nog skönt i alla fall! Ha en bra dag!

Fotoutställning

Skrivet:    ·  Foto
Dessa bilder valde jag att ha med på fotoutställningen i söndags. Är riktigt nöjd med dom faktiskt!

Snöstorm

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag har det snöat och snöat, och inte har det slutat än heller. Inställda tåg och sånt har det varit hela dagen, jag hade bara tur att jag tog den tidigare bussen hem eftersom att alla bussar efter den blev inställda tills vidare. Detta är den stora nackdelen med att bo mitt ute i ingenstans på vintern. För övrigt så har jag bara legat i min säng och sovit sen jag kom hem från skolan, vilket var hur skönt som helst. Har börjat hända dagligen att jag sover när jag kommer hem från skolan,  jag antar att det behövligt. Just nu börjar jag bli riktigt trött på denna helvetes skola. Har hur mycket som helst som ska göras nu, men efter den här veckan hoppas jag på att det lugnar ner sig. Ikväll ska jag plugga. För sista gången denna vecka hoppas jag. Annars får jag något fel på riktigt. Hoppas eran dag varit bra och ni får en bra kväll! Puss.

Vinter

Skrivet:    ·  Foto

Första advent

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag fick vi tända det första ljuset, idag är det första advent. Det betyder också att det inte alls är långt kvar till julafton och min födelsedag. Längtar. En annan väldigt ovanlig sak som hände i morse var att hela min familj satt och åt frukost tillsammans. Vi har nog inte gjort det på år och dagar, känns det som. Nu ska jag plugga som bara den innan jag drar mig till parkhallen på öppethus. Dagen kommer vara stressig, men jag har det hellre så än att inte göra någonting. Men nu ska jag som sagt plugga!

Ensam lördag

Skrivet:    ·  Min vardag
Hatar att något knappt händer i mitt liv. Ikväll ska jag bara ligga i min säng och kolla på film. Tråkigt, men skönt ändå. I morgon ska jag på öppethus på gårn, jag ska vara med i en fotoutställning så det ska bli kul och se både mina och alla andras foton uppe på väggarna. Sedan ska jag till min morfar som fyller år, och efter det hem direkt och plugga. Skriva på mitt pm som jag aldrig i hela mitt liv kommer hinna klart med, och plugga på mina prov. Finns inget värre. Godnatt&Sovgott!

Älska snön

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag älskar vädret just nu. Hur bra är det inte med snö egentligen? Idag har jag knappt gjort något. Vaknade ganska sent, käkade och sedan har jag bara suttit på mitt rum. Skrivit lite på mitt pm. Jag kom hem från mina kusiner för ett tag sedan, jag och min familj var dit och hälsade på. Ha en bra kväll!