Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter   ·   Facebook

Hemma resten av veckan

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag var ju som sagt på brukshälsan idag, och dom tror att jag förmodligen har bihåleinflammation. Känns så himla surt alltså. Jag trodde verkligen att jag hade frisknat till nu. Jag har i alla fall fått penicillin och en nässpray till mina bihålor nu, så jag hoppas verkligen att det blir bra så snabbt som möjligt! Har även fått en ny hostmedicin mot hostan. Så nu borde jag bli så gott som frisk inom dom närmaste dagarna.Jag blir förmodligen hemma från skolan resten av veckan, men på måndag ränkar jag med att vara helt frisk. Är trött på det här nu. Usch. 

Ont

Skrivet:    ·  Min vardag
Har trott i ungefär två dagar nu att jag ska kunna åka till skolan, men det har inte blivit så ändå. Tyvärr. Idag ska jag åka till brukshälsan här i Söderfors för att jag har börjat få ont i mina bihålor. Är galet rädd för att åka på bihåleinflammation eller något sånt, eftersom att jag har hört att det gör så sjukt ont. Så jag hoppas verkligen inte att det är något sånt på gång! Vi får se vad dom säger. Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis tänkte jag, hoppas ni får en jättebra dag! 

Måndag

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag känner att jag inte har något att skriva om nu när jag är sjuk, förutom att jag just är sjuk då. Men det är väl inte sådär jättekul att läsa om kanske. I morgon hoppas jag i alla fall på att få åka till skolan, men jag vet inte riktigt än. Fick högre feber i går kväll så det kan lika gärna bli så idag också. Jag hostar något otroligt mycket också, så jag tror inte det skulle vara så kul för alla andra i skolan att ha mig där haha. Vaknade upp idag med träningsverk i magen, och vet ni vad det beror på? Att jag har hostat så mycket. Haha herregud. Aja, nu ska jag läsa det sista i boken som skulle läsas ut på lovet. Ha en bra dag! 

Längesen

Skrivet:    ·  Foto
 

Orkar inte

Skrivet:    ·  Min vardag
Igår vaknade jag upp utan feber, men mot eftermiddagen visade det sig att jag nästan hade 40 grader. Var snurrig i skallen i stort sätt hela kvällen, och jag var lite småskakig i kroppen. Har också haft lite ont i huvudet och mitt öra gör hur jävla ont som helst. Idag har febern lagt sig lite, har ingen hög feber alls, så det är skönt i alla fall. Får hoppas på att det fortsätter så. Är även förkyld som bara den, hostar i stort sätt hela tiden. Jobbigaste som finns. Orkar inte orkar inte orkar inte orkar verkligen inte vara sjuk. 

Hur dom än

Skrivet:    ·  Musik
 

Sjuk igen

Skrivet:    ·  Min vardag
Har gått och blivit sjuk..igen. Känns för jävla tråkigt måste jag säga. Detta är andra gången på två veckor ungefär jag är sjuk, så jag är bra nog less på skiten nu faktiskt. Jag som aldrig är sjuk annars. Vad händer? Tanken var ju att jag skulle dra mig ner till gårn ikväll och träffa mina fina vänner, men det gick ju då inte för sig. Det var också meningen att Pontus skulle komma hit i morgon, men nej. Åh jag orkar inte. Jag hoppas verkligen att jag frisknar till så fort som möjligt. Nu ska jag lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv. Natti. 

Behöver sova

Skrivet:    ·  Min vardag
Är för tillfället otroligt trött, seg och har tappat orken till precis allt. Dags att sova kanske? Skulle nog tro det. Även kvällen har varit seg och tråkig. Har gjort absolut ingenting, förutom att ligga i soffan och ätit massa onyttigt. Fy på mig. I morgon (idag) är det fredag. Det är alltså snart slut på sportlovet och hur tråkigt känns inte det då? Har redan ångest inför skolan. Vill inte, orkar inte. Godnatt på er. 

För kallt

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag hade det absolut inte suttit fel med lite sol och värme. När jag kom hem från träningen idag var det ingen i min familj som var hemma, och jag hade ingen nyckel med mig. Och ingen jacka hade jag heller. Gissa om det var kallt? Har nog aldrig frusit sådär mycket. Jag fick i alla fall gå hela vägen tillbaka till ip där min bror hade träning, och hämta hans nyckel. Så tillslut kom jag in i värmen igen. Efter en lång, varm dusch fryser jag fortfarande, men det är betydligt mycket bättre nu i alla fall. Jag får se till att ta med min nyckeln nästa gång, hehe. Ikväll ska jag inte göra något speciellt, jag lär väl egentligen läsa några sidor i min bok som ska vara utläst efter lovet, men vi får se om jag orkar ens. Nu ska jag lägga mig under mitt täcke och försöka bli lite varm. Ha en bra kväll! 

Min

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag runt fyra-halv fem kom min fina hit vilket var hur bra som helst. Har saknat honom för mycket. Han åkte hem runt elva och jag saknar honom redan hur mycket som helst. Sen han åkte hem har jag inte gjort någonting speciellt. Jag har suttit och pratat lite med min bror ett tag bara. Nu funderar jag på om jag ska kolla på en film eller något liknande, men jag vet inte riktigt. Är egentligen hur trött som helst men jag känner inte riktigt för att sova, inte än i alla fall. I morgon har jag inget speciellt inplanerat, förutom att jag ska träna. Skönt. Hoppas er dag har varit bra, godnatt! 

Stay

Skrivet:    ·  Musik
 
Denna låt är så fruktansvärt bra. Lyssnar på den om och om igen. Rihanna är ju så himla fin också. Älskar älskar älskar.

Gårdagen

Skrivet:    ·  Min vardag
Här är några bilder från gårdagen, tagna av min otroligt världelösa, repiga kamera på telefonen. Men ni får nöja er med det. Igår hade jag det väldans kul måste jag säga. På en dag hann jag med att åka i dom flesta backarna, vara fast, vilse och helt borttappad i skogen, fått ett antal utbrott (VI KOM FAN ALDRIG UT UR DEN DÄR JÄVLA SKOGEN JAG FICK PANIK), tappat skidorna, ramlat, fastnat i snön, råkat åka ner för ett stup och en massa andra roliga saker. Det gick väl som det gick kan man ju säga. Haha. Jag hade det i alla fall en jätterolig dag med trevliga människor! Idag har jag en sjuk träningsverk, men det känns mycket bättre nu efter träningen. Idag körde vi bara kondition och styrka. Kändes hyffsat bra ikväll faktiskt, om man bortser från mina knän som gör så förbannat ont. För övrigt så ska jag klippa mig i morgon, och efter det kommer Pontus hit. Som jag har saknat honom, helt sjukt. Han är världens bästa. Ska bli grymt kul att få träffa honom i alla fall. Nu ska jag dra mig ner till soffan och kolla lite på tv tänkte jag. Hoppas er dag har varit bra! 

Kungsberget

Skrivet:    ·  Min vardag
I morgon åker jag och en massa trevliga vänner till kungsberget. Hur kul ska inte det bli då? Det blir första gången för i år jag åker, vilket ska bli grymt skoj måste jag säga! Bussen går från Söderfors klockan åtta i morgon ungefär, och vi kommer komma hem mot kvällningen. Så det blir en hel dag borta i morgon. Kulkul. För övrigt så har jag inte gjort något speciellt idag förutom att spela Candy crush. ÄR HELT FAST. Hur beroendeframkallat var inte det spelet då?! Mormor och morfar var hit ett tag på eftermiddagen också, mycket trevligt! Nu ska jag städa mitt rum tänkte jag, det är fullt behövligt kan jag säga er. Det var ett tag sen nu om man säger så. Ha en bra kväll! 

Dalecarlia 2011

Skrivet:    ·  
Saknar saknar saknar. 

Iris

Skrivet:    ·  Foto
I'd give up forever to touch you
'Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now

Nattfotboll

Skrivet:    ·  Foto

Trött

Skrivet:    ·  Min vardag
Är fruktansvärt trött och sliten just nu. Natten har tillbringats i Tierp. Spelade fotboll från tio igår kväll ungefär, och jag åkte hem ca fem i morse. Är därför jättetrött och orkar knappt röra på kroppen. Det är en seg dag idag alltså, det kan inte bli bättre! Idag fyller min kusin fem år också, grattis på födelsedagen! 

Sommar

Skrivet:    ·  Foto

Dead end

Skrivet:    ·  Musik
 

Sjukt snygg

Skrivet:    ·  Vill ha
Är totalförälskad i denna skönhet från Gina Tricot. Blev grymt sugen på att köpa den faktiskt. Är det nya vårjackan kanske? 

Färga håret?

Skrivet:    ·  Min vardag
Är så fruktansvärt sugen på att göra någon förändring i mitt tråkiga hår. Det var längesen jag gjorde något speciellt med det nu. Har funderat lite på om jag ska slinga det, eller kanske färga det helt och hållet till och med. Men jag är ju så feg, så jag vet inte om det blir något av med det. Vet inte vad jag skulle passa i ens, förutom i det jag har nu. Ska klippa mig om någon vecka eller så, så jag kanske gör något kul då. Vi får se helt enkelt.

Mår bättre

Skrivet:    ·  Min vardag
Mår betydligt mycket bättre idag, men har fortfarande feber, fast inte lika hög som igår. Har knappt sovit något i natt. Har vaknat flera gånger på grund av att det antingen är för kallt eller att det är för varmt. Hade även lite småont i huvudet inatt, men det gick över då jag tog alvedon igen. Jag blir väl hemma i morgon med antar jag, men då hoppas jag verkligen att jag inte har någon feber. VILL INTE VARA HEMMA. Idag är det första gången på minst tre år jag är hemma från skolan på grund att jag är sjuk, tro det eller ej. Saknar min Pontus också, vill träffa honom mest av allt just nu. 

Orkar ej leva

Skrivet:    ·  Min vardag
Igår visade det sig tillslut att jag hade ganska hög feber, vilket jag fortfarande har så jag får inte åka till skolan i morgon. Orkar inte vara sjuk. Orkar verkligen inte. Mår ändå mycket bättre nu, förmodligen för att jag tog en alvedon för ett tag sedan. Det enda jag gör just nu är att dricka, dricka och dricka, allt för att försöka bli frisk. Jag hoppas att febern har lagt sig i morgon, så jag kanske kan få gå i skolan på tisdag. Gillar inte att vara hemma och missa massor av saker i skolan. Kan vara det värsta. För övrigt så har jag knappt gjort något idag, som ni kanske kan förstå. Har till största del bara sovit, vilket har varit riktigt skönt måste jag säga. Nu ska jag kolla lite på Revenge tänkte jag, och fortsätta tycka synd om mig själv. Orkar inte leva idag.

Converse

Skrivet:    ·  Foto

Ont i kroppen

Skrivet:    ·  Min vardag
Kände direkt idag när jag vaknade att jag inte riktigt var i form. Har otroligt ont i hela kroppen, så idag får jag leva på ipren och alvedon. Jag hoppas verkligen inte att jag är påväg att bli sjuk. Jag vill inte, vill inte, vill inte. Att vara sjuk är verkligen inte något jag önskar om man säger så. Värsta jag vet. Därför ska jag bara ta det lugnt idag. Ligga i sängen under ett täcke och kolla på filmer med hoppet om att jag kanske mår bättre i morgon då jag har träning. Känns rätt skönt ändå, om man bortser från att jag inte riktigt mår som jag ska, såklart. Hoppas ni får en riktigt bra lördag! 

Ta mig tillbaka

Skrivet:    ·  
Är det något jag vill just nu så är det att få komma tillbaka till Spanien. Eller vart som helst där det är soligt och varmt. Bara ett litet tag. Det är allt jag begär. Börjar tröttna på vintern nu om jag ska vara ärlig. Trött på detta väder och framför allt kylan. Så, snälla? 

Yellow

Skrivet:    ·  Foto
Look at the stars, look how they shine for you, and everything you do, they were all yellow.
I came along,I wrote a song for you, and all the things you do, and it was called "Yellow".
So then I took my turn, what a thing to have done, and it was all "Yellow."
Your skin, your skin and bones, turn into something beautiful.
You know, you know I love you so.

Coldplay

Skrivet:    ·  Musik
 
 
Har kommit in i en period då jag nästan bara lyssnar på Coldplay. Så underbart jävla bra så det finns inte. 

Uncover

Skrivet:    ·  Min vardag
Fick mig en liten sovmorgon i morse faktiskt, eftersom att idrotten var inställd och det är min första lektion på torsdagar. Dagen har varit bra. Lite senare idag kommer Jennifer N till mig, vi får se vad vi ska hitta på för skojsigheter. Det blir väl som det blir antar jag. Har inget plugg heller för den delen, vilket känns hur skönt som helst. Därför ska jag inte ens tänka på skolan just nu. Inte på hela kvällen i över huvud taget. Längesen nu. Bästa som finns. Ha en fortsatt bra dag! 

Hatar rubriker

Skrivet:    ·  Min vardag
Sitter just nu och kollar igenom lite bilder på datorn. Hittade dessa tre, och massvis med andra. Dom här bilderna togs för över ett år sedan, det är ju sjukt så tiden går fort måste jag säga. För övrigt så har dagen varit helt okej. Hade ett nationellt prov i svenska och det gick faktiskt hyffsat bra. Hoppas på det bästa i alla fall. Om ett tag ska jag åka till valbo och kolla lite på sängar. Behöver en ny. Nu, helst. Vi får se om jag hittar någon bra. Träningen blev tyvärr inställd ikväll också. Jag som faktiskt kände för att träna, får vänta tills på söndag istället Hoppas er dag har varit bra! 

Min fina

Skrivet:    ·  
Pontus följde med mig hem efter skolan idag. Han får mig verkligen att må så jävla bra. Jag måste ha den största turen i världen som har honom. Vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan honom. Han gör mig till världens lyckligaste. Bästa som finns. 

Glitter

Skrivet:    ·  Outfit
Tog för en gångs skull tid till att fixa mina naglar lite, så nu är dom glittriga och gulliga hihi. 

Måndag

Skrivet:    ·  Min vardag
Sitter just nu i min säng och kollar på Revenge, vilket jag gjort sedan jag kom hem från skolan ungefär. Idag behöver jag inte plugga någonting, och jag har en skapligt lugn vecka framför mig. Om man räknar bort dom två nationella proven i svenska som jag har på onsdag och fredag. Känner mig hyffsat lugn inför dom just nu om jag ska vara ärlig, men jag antar att jag kommer vara världens mest nervösa när det väl är prov. Jaja, vi får se hur det går med det helt enkelt. Pappa informerade mig nyss om att jag har utvecklingssamtal ikväll, vilket jag helt hade glömt bort. Åker om en timme ungefär så nu ska jag fortsätta mitt tittande på Revenge. Ha en bra kväll! 

Tröttare än tröttast

Skrivet:    ·  Min vardag
Bilderna tagna förra året.
Största delen av dagen har spenderats hemma i min säng. Hur skönt som helst. Mot kvällningen så åkte jag och kollade på när min bror spelade bandy. Bra sugen blev man ju på att spela själv, haha. Jag kom i alla fall hem för några minuter sedan, så just nu ligger jag i världens skönaste och varmaste säng med min fina kissemiss. Mysigt. I morgon ska jag vakna i hyffsad tid för att dra iväg på träning, så nu är det dags för lilla mig att sova. Jag är dessutom hur trött som helst så det ska bli galet skönt att få stänga igen ögonen ett tag haha. Godnatt&Sovgott!

Håll i mig och släpp aldrig taget

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag följde Pontus med mig hem efter skolan. Har haft en hur bra dag som helst med honom. Han är bäst. Nu ska jag slå igång en film och efter det ska jag nog sova lite. I morgon ska jag åka och kolla på när min bror spelar bandy. Blir nog kul, hoppas på det i alla fall. Känns hur bra som helst med helg nu. Denna vecka har jag varit hur skoltrött som helst, som ni kanske märkt hehe. Men nu ska jag som sagt kolla på en film, godnatt på er.