Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter   ·   Facebook

Inte långt kvar

Skrivet:    ·  Min vardag
Igår spenderade jag min kväll och natt tillsammans med Jennifer, Sandra och Ellen. Det var riktigt länge sen vi träffades nu så det var jättekul att få umgås lite med dom igen. Idag har jag ingenting inplanerat, jag får se vad som händer helt enkelt. 
Det känns som om hela sommarlovet har flygit förbi, det var väl bara för ett tag sedan vi slutade nian? Eller? Jag kan samtidigt inte påstå att det känns så värst jobbigt (kommer inte låta såhär efter någon månad i skolan jag vet) att börja nu. Jag kommer ha nya människor runt omkring mig, allt kommer vara nytt. Nya lärare, nya människor i klassen. En fördel med skolan är att man kommer in i alla rutiner igen. Träna bra, inte äta massa skit varje dag, sova bättre och så vidare. Sedan finns det ju självklart ett antal nackdelar med skolan så som prov, uppgifter och allt sådant jobbigt som tar på energin. Allt det nya kommer tillslut bli gammalt och tråkigt, så är det ju. Vi får se hur det blir helt enkelt..

Sunset

Skrivet:    ·  Foto, Min vardag
Bilderna är tagna i Mariestad, vi stannade till där då vi var påväg till Göteborg och jag kunde inte riktigt låta bli att springa ut och knäppa några kort på solnednången. Det var ju så fint! 

Idag har jag städat för fullt, kändes att det liksom var dags nu. Golvet var täckt av kläder och det låg saker ungefär överallt. Så nu är det rent och fint här inne. Jag har även varit ut med hunden en snabbis, träffat min moster och nu tänkte jag äta något. Mamma skulle göra något i Tierp nu i eftermiddag och frågade om jag ville följa med, så varför inte? Har ändå inget annat för mig..

Fina Göteborg

Skrivet:    ·  Foto, Min vardag
Här har det inte hänt något på flera, flera dagar. Kan dels bero på att jag har haft fullt upp den senaste tiden. Förra veckan åkte jag och fina familjen på en liten resa till Göteborg. Under dessa dagar hann jag gå på Liseberg, kolla in en snabbis på Universeum, äta god mat och bo tillsammans med min familj i en husbil. Jag måste erkänna, det var skönare än skönast att få komma hem, röra sig fritt och speciellt..gå på sin egna toalett! Haha.. 
 
Bara dagen efter jag kom hem från Göteborg åkte jag till Pontus och kom hem från honom igår kväll. Vi har gjort en hel del som att kolla på bio, vara ute, bada och kolla på några filmer. Just nu sitter jag och väntar på att David och Jennifer ska komma hem så jag kan cykla ner till höfte för ett litet kvällsdopp med dom. Imorgon vankas träning och förhoppningsvis ön! Kan inte mer än att älska denna sommar! 

Så söta

Skrivet:    ·  Foto
När jag och Isabelle var ute på våran lilla cykeltur igår kväll var jag bara tvungen att stanna och fota dessa små filurer. Hur söta är dom inte då? 

Så fint

Skrivet:    ·  Foto, Min vardag
Igår kväll tog jag och Isabelle cykeln ner till höfte. Älskar detta ställe på sommrarna. Det är så fint när solen går ner där. jättemysigt! Vi skulle egentligen bada lite men eftersom att vi tyckte det var så kallt så struntade vi i det. Vi stannade där ett tag och sedan drog vi iväg och cyklade lite. 
 
Idag har jag spenderat hela sex månader, ett halvår, tillsammans med Pontus. Är så glad över att jag har honom! Jag ska därför åka och träffa honom idag, det kan inte bli bättre! Trevlig helg på er! 

Sommarkväll

Skrivet:    ·  Min vardag
Hallå där kompisar! Allt bra? Jag är riktigt trött efter en dag i Gävle med Isabelle. Ont i fötterna om inte annat. En lugn kväll står därför på schemat. Lägga sig i sängen framför någon bra serie ska väl duga för lilla mig. I morgon är det torsdag, sedan fredag. Konstigt att det är så skönt med helg även fast man är ledig varje dag nu på sommaren. Det är något speciellt med dom. Och jag längtar absolut inte till skolan, jag trivs mer än bra hemma, borta från skolan. Hoppas ni har haft en bra onsdag! 

Älskade sommar

Skrivet:    ·  Min vardag
Denna varma dag har spenderats på badet tillsammans med Isabelle och Jennifer. Lyckades bränna mig ordentligt på ryggen och halva ansiktet också. Hur lyckas jag? Ingen som vet, ingen som vet. Glömde för övrigt kameran hemma (typiskt mig) så några bilder från dagen får ni tyvärr inte se. Annars är allt helt okej, vet inte om jag är trött eller vad felet är men orkar inte någonting just nu känner jag. En kväll framför fotbollen och the walking dead låter mer lockande än vanligt.
 
Förresten, har så äckligt jävla ont i mitt stackars finger pga råkade stänga en dörr på det. Great! 

Bada

Skrivet:    ·  Min vardag
Efter allt födelsedagsfirande i lördags tog jag cykeln ner till höfte för lite bad tillsammans med Pontus och Hampus. Det blev inget bad för min del, så jag tog med mig kameran istället. Kul det med. Igår gjorde jag och Pontus inget speciellt, mysa framför några filmer funkade hur bra som helst för oss. Samma sak idag ungefär. Känner mig fruktansvärt seg, så ikväll blir det inte allt för sent. Ska fixa lite småsaker nu och sedan ska jag krypa ner i sängen framför the walkning dead. Imorgon väntas en mysdag tillsammans med mina fina! Hoppas helgen har varit bra, godnatt och sovgott! 

Bästa pappa 36 år

Skrivet:    ·  Foto
 

Bra dag

Skrivet:    ·  Min vardag
Hej på er! Bara jag som riktigt älskar detta väder? Tror inte det va. Igår åkte jag in till Uppsala och träffade min fina mamma. Vi åt god mat och lite sånt. När hon gick iväg till jobbet igen drog jag en runda på stan. Kom hem med en massa nytt. Det där med "kläderna får vänta" höll ju inte i sig så länge om man säger så. Men det är ju så himla svårt att låta bli när det är så mycket rea. Springskorna får nog vänta istället.. 
 
Och idag är det inte vilken dag som helst, idag är det min pappas födelsedag! Det kommer därför vara full fart här ett tag, födelsedagsfika och trevligt sällskap! Grattis på din dag! För övrigt kommer Pontus hit idag också, efter en hel vecka ifrån varandra. Kan inte vänta! 
 

Vill ha mer

Skrivet:    ·  Vill ha
Både väskan och linnet kommer från h&m!
Sitter just nu och dreglar över väskor, kläder, skor och jag vet inte allt. Det enda jag tänker på när jag ser allt detta är pengar, pengar och mer pengar. Synd man inte är gjord av tusenlappar säger jag bara. Är så grymt sugen på att köpa slut på alla mina pengar, men jag vet ju så väl hur mycket jag kommer ångra mig sen. Bäst att låta bli kanske. Skulle även behöva ett par nya springskor, då mina bokstavligt talat håller på att rasa ihop. Det kostar ju en del det också, så kläderna kanske får vänta ett tag...

Svensk sommar

Skrivet:    ·  Min vardag
Dagen har spenderats ute på en filt i solen med bra musik i öronen. Kan inte mer än älska den svenska sommaren just nu. Vädret har verkligen varit på topp dom senaste dagarna! Hoppas det håller i sig. Ikväll då? Blir nog bara hemma med familjen, hade lite planer med mina brudar egentligen men jag tror det sket sig. Det får bli en annan gång helt enkelt! Annars har jag ingenting att berätta, inget speciellt som händer just nu. Hoppas dagen har varit bra! 

Hemma

Skrivet:    ·  Min vardag
Hej igen, nu är jag hemma! På dessa tre dagar har jag hunnit med att gå på bio, jag har ätit glass, träffat trevliga människor, myst framför några filmer och ätit sjukt god mat. Kan inte säga annat än att jag har haft det hur bra som helst dom senaste dagarna. Det ända dåliga var att jag var tvungen att åka ifrån Pontus, nu får jag får vänta ända tills nästa helg innan jag får träffa honom igen. Ledsen Mimmi. Hoppas verkligen att denna vecka går fortare än någonsin! 

Behöver inte sakna mer

Skrivet:    ·  Foto, Min vardag
Hallå där! Idag har jag i stort sätt inte gjort någonting. Jag och min familj har firat att mamma och pappa har varit gifta i hela 14 år idag. Vi åt god mat och kollade på film. Mysig kväll med andra ord. Stort grattis till världens bästa föräldrar! Har precis packat klart för imorgon. Har ej nämnt det men imorgon åker jag till Stockholm igen. Ska vara där i hela tre dagar tillsammans med Pontus. Längtar så mycket efter honom! Jag kommer på grund av detta inte kunna skriva här på några dagar, men det får ni tåla helt enkelt. Hihi. Jag känner på mig att jag kommer ha det jättebra där borta, det kan inte bli annat än bra tillsammans med världens bästa människa. Hoppas era kommande dagar blir minst lika bra som mina! 

Livets teater

Skrivet:    ·  Foto

New in

Skrivet:    ·  Nytt
Dessa två skönheter fick jag med mig hem från Stockholm. Är helt klart mer än nöjd. Nöjd är jag även med själva dagen tillsammans med tjejerna. Bra väder hade vi också, regnade endast lite, lite på eftermiddagen men vi klarade oss mer än bra! På kvällen när jag kom hem fick jag ett litet ryck och började rensa ur kläder från min garderob. Kan behövas lite då och då i mitt fall. Nu är frågan vart jag ska göra av alla kläder jag inte längre vill ha kvar. Äsch, dom får ligga i en hög på golvet så länge...

Stockholm

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon! Vilket underbart väder det är, kan inte mer än att älska solen! Idag står shopping i huvudstaden på schemat. Åker förstås med mina fina flickor så denna dag kan inte bli mer än bra. Ska försöka få med mig ett par solglasögon (eftersom att jag la mig på mina så dom gick sönder..) och en plånbok hem. Det är vad jag behöver, sedan gör det ju självklart inget om jag hittar någon fin tröja eller liknande. Hehe. Jag ska nu börja göra mig i ordning lite, så jag är klar då bussen går. Känner på mig att denna dag kommer bli bra! Hoppas eran blir det med!