Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter   ·   Facebook

Träffade en fin vän

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag har jag börjat lite smått på mitt pm, som jag faktiskt kom en liten bit på. Jag har även hunnit med att träffa Isabelle, vilket var riktigt, riktigt längesen sen sist. Vi drog ut och gick en liten stund, och sedan begav vi oss hem till mig där vi till största del bara satt och pratade. Hon gick hem för några minuter sedan, så nu ska jag bara ta det lugnt. Ska kanske slå igång en film eller något liknande. Klockan är ungefär halv tio och jag är redan hur trött som helst. Godnatt! 
 
På tisdag ska jag äntligen få träna på konstgräs, som jag har längtat! 

Glad påsk

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag har jag spenderat dagen hemma hos min mormor och morfar med en del av släkten på min mammas sida. Vi har målat ägg, ätit mat, glass, cheesecake och en massa godis. Jag har även hunnit med att träffa min finaste allra bästaste vän nu på kvällen. Det var alldeles för länge sedan det hände. Vi åt popcorn och godis, drack påskmust och snackade om allt mellan himmel och jord. Fler sådanna kvällar, tack! Dagen har alltså varit mycket trevlig och rolig. Nu är jag verkligen hur trött som helst, och ska därför krypa ner i sängen och kolla på en film. Hoppas ni har haft en bra dag!

Lite nytt

Skrivet:    ·  Nytt
Parfym - Kicks / Tröja - Gina Tricot / Byxor - Gina Tricot / Jacka - H&M 

H&M

Skrivet:    ·  Vill ha

Påsklov

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu är äntligen det efterlängtade påsklovet här. Hur skönt är inte det då? Igår drog jag till Valbo det första jag gjorde efter skolan. Jag fick faktiskt med mig en hel del fina saker hem, bland annat en jacka. Plånboken fick väl kanske lida lite för det, men det var det värt. Jag somnade nästan direkt när jag kom hem, och vaknade därför ganska tidigt idag, men ändå har jag inte hunnit gjort så mycket än. Jag har duschat och ätit frukost bara. Jag har inget speciellt inplanerat idag, jag ska städa mitt rum lite bara. Jag har även något fruktansvärt ont i min mage, så det känns som om jag bara kommer ligga i min säng den största delen av dagen. Men det kan ju vara skönt det med. Hoppas ni får en bra start på erat påsklov! 

Det är en bra dag idag

Skrivet:    ·  Min vardag
Grymt dålig bild längst ner, men jag orkade inte knäppa några nya kort och detta vad det enda jag hittade på datorn.
Idag var det förvånandesvärt fint väder. Det var inte alls kallt, och jag kände att det även blev lite småvarmt med vinterjackan. Fortsätter det såhär så kanske man kan slänga på sig en vårjacka snart! Och på tal om vårjackor, nu på lovet ska jag in till stan och då ska jag försöka få med mig en fin jacka hem tänkte jag. För övrigt så har dagen varit riktigt slapp. Hade en enda lektion på hela dagen. Kändes inte så värt om man säger så. Vi hade matte första lektionen, sedan hade vi håltimme fram till klockan tolv. Klockan tolv hade vi författarbesök och sedan slutade vi. Ikväll ska jag träna vilket ska bli grymt kul. Har varit sugen på att spela fotboll i flera dagar, så jag hoppas träningen blir rolig. I morgon ska jag stanna kvar i Tierp och vara med Pontus. Äntligen. Saknar honom så mycket. Nu ska jag fixa något att käka, och sedan börja byta om till träningen. Hoppas ni får en fortsatt bra dag! 

Drog ut en snabbis

Skrivet:    ·  Träning
Slet mig från böckerna en liten stund idag mot kvällningen. Jag kände att jag verkligen inte kunde koncentrera mig längre, så jag drog ut och sprang en stund. Kändes hyffsat bra, men jag har varit med om bättre. Ska försöka dra ut någon gång i veckan utöver mina fotbollsträningar så jag får igång min kondition igen som jag ligger ganska långt efter med. Mina knän tog bokstavligen död på mig, vilket irriterar mig något enormt. Att det aldrig kan vara bra i dom. Jag förstår inte. Jag fick i alla fall komma ut i finvädret en liten stund. Nu ska jag fortsätta skriva på min novell, och sedan tänkte jag lägga mig i sängen faktiskt. Klockan är sju och jag börjar redan bli trött, så idag somnar jag förmodligen ganska fort. Hoppas eran söndag har varit bra! 
 
Behöver verkligen ett par nya springbyxor också. Är så trött på att springa i mina mjukisbyxor, eftersom att jag även brukar vilja använda dom i skolan till exempel. Funderar på att köpa ett par nu i påsk faktiskt, eftersom att det verkligen behövs!

Finaste vovven

Skrivet:    ·  Foto, Min vardag
Idag var det tänkt att jag skulle till mina kusiner och deras familj, men det blev ändrade planer tyvärr. Kom även på att jag har en novell som ska vara klar i morgon och en bok som jag kanske lär läsa några sidor i. Så idag lär jag sitta med huvudet nere i böckerna, igen. Trött jag blir. Även idag är det hur fint väder som helst, så att sitta inne känns ju sådär. Mest av allt vill jag träffa min Pontus. Längtar ihjäl mig till sommarlovet då jag slipper allt plugg för ett tag. Usch. 

Äntligen helg

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag är det fredag, äntligen. Ska snart börja leta fram lite kläder som jag ska ha på mig kväll, och sedan tänkte jag inte hitta på något speciellt. Jag ska dra mig till ica med Jennifer innan vi åker till Ida tänkte jag. Sedan åker vi. Jag hoppas på en kul kväll, ha en bra fredag och trevlig helg på er! 

Längtar

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag hoppas innerligt att vädret får för sig att bli lite varmare, lite bättre snart. Längtar ihjäl mig till sommaren och hur kul jag kommer ha. Hoppas jag. Denna sommar måste bli bra, och som ett litet plus i kanten så får det hemskt gärna vara lite bättre väder än vad det var förra året. Jag hoppas verkligen inte på regn denna sommar, utan bara på sol och värme. Nog om detta, det är långt kvar till sommaren. Tyvärr. Idag har jag gått i skolan som alla andra vardagar. Mot kvällningen drog jag på träning. Det blev bara kondition idag, och det var grymt skönt efteråt! Nu ska jag läsa lite mer engelska, eftersom att jag har prov i morgon. Jag, Jennifer, Sandra, Eveliina och Ellen ska även åka till Ida i morgon kväll och mysa. Jag hoppas verkligen att det blir en kul kväll, men det kan inget annat än bli det med mina pinglor. Hoppas er dag har varit bra! 

Två månader

Skrivet:    ·  Min vardag
Det är sjukt hur en enda person kan få en att må så himla bra. Jag har aldrig varit lyckligare än vad jag är just nu. Jag älskar dig, du är det absolut bästa som någonsin hänt mig.

Det kommer aldrig va över för mig

Skrivet:    ·  Musik
 
Håkan Hellströms nya låt låter lite som "When you were young" med The killers ibland. Men jävlar vad bra den är. Jag lyssnar på den om och om igen. Tröttnar aldrig. Älskar älskar älskar. 

Pluggdag

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag vaknade jag runt klockan tio. Jag låg kvar i sängen ungefär en timme till, och sedan gick jag och gjorde lite frukost. Slog på stort idag och gjorde en smoothie. Ruskigt gott måste jag säga. Igår eftermiddag drog jag till mina kusiner en liten snabbis. Jag tog även med mig kameran dit så jag fick faktiskt några fina kort på dom. När jag kom hem därifrån så gick jag nästan dirket till mina andra kusiner för att vara barnvakt. Jag kom hem runt halv två/kvart i två, och då gick jag och la mig direkt. Var jättetrött så det var inga problem att somna om man säger så. För övrigt så väntas en pluggdag framför mig idag. Det är något jag verkligen inte har lust med idag, då solen skiner och det är jättefint väder ute. Men det är ju något som måste göras, tyvärr. Jag ska sätta igång med skrivandet nu direkt tänkte jag, hoppas eran dag blir bra! 

Förlåt

Skrivet:    ·  Min vardag
Har verkligen inte haft tid till att skriva något här dom senaste dagarna. I onsdags följde Pontus med mig hem, igår hade jag träning och jag somnade direkt när jag kom hem från den. Jag har inte haft tid helt enkelt. Idag hade jag den muntliga delen i nationella provet i matte efter skolan, vilket faktiskt gick ganska bra..tror jag i alla fall. Mot kvällningen drog jag till gårn och träffade mina fina vänner, mycket trevligt! Jag kom hem för några minuter sedan och nu ska jag sova. Är verkligen jättetrött. Godnatt! 

Aj

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag har fått blåsor i min mun, ännu en gång, och det gör så jävla ont. Kan inte ens prata utan att det gör ont. Livet är jobbigt just nu alltså. Jag har även kemiprov i morgon, vilket inte alls gör saken bättre. Kemi är obegripligt, fruktansvärt tråkigt och onödigt. Jag hatar kemi. Usch. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova lite tänkte jag. I morgon kommer pontus hit, så dagen kommer nog bli jättebra tillslut ändå. Godnatt & Sovgott! 

Tjockismåndag

Skrivet:    ·  Min vardag
Har haft ont i huvudet hela dagen. Igen. Denna måndag har varit jobbigare än jobbigast, skolan var seg och jag har inte gjort något speciellt alls. Har fikat lite med min fina familj nu på kvällen, och ska snart kolla lite på tv med dom också. Mycket trevligt, det händer inte ofta om man säger så. På onsdag ska jag äntligen få träffa Pontus. Jag saknar honom hur mycket som helst just nu. Det finns ingen som är bättre än honom.
Jag älskar dig.♥

Adidias

Skrivet:    ·  Nytt
Fick en jättefin tjocktröja av snälla, fina Mian, och det tackar jag så hjärtligt för! 

En bättre söndag

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag blev jag väckt på förmiddagen av mamma som frågade om jag ville följa med till min farmor och farfar och grilla lite korv. Jag bestämde mig nästan direkt för att följa med, så jag klädde på mig lite snabbt och sedan gick vi hemmifrån. Efter några timmar ute i solen gick vi hemmåt, men vi fick också med oss två små busungar hem. Mina kusiner följde med, så när vi kom hem byggde vi lite lego och lekte med bilar. Nu måste jag tråkigt nog gräva ner mig bland alla böcker och plugga lite. Annars har min dag varit hur bra som helst! Jag hoppas verkligen att detta kanonfina väder håller i sig hela nästa vecka, det är så himla skönt! Ni får ha en fortsatt bra söndag! 

Fint väder

Skrivet:    ·  Foto, Min vardag
Jag och Jennifer var ut en liten stund idag på eftermiddagen, och självklart tog jag med mig kameran. Vädret var på våran sida också, det har ju faktiskt varit sol hela dagen idag och det gillar jag verkligen. Vi tog sedan en promenad ner till ica, för att köpa lite godis och läsk, och sedan vidare hem till Jennifer. Vi gjorde hemmagjord pizza och kollade på melodifestivalen. Vilken jävla final alltså. Robin vann och det var han sååååå värd. När det var slut gick jag hem, och min snälla mamma mötte mig också så jag slapp gå hela vägen hem helt ensam. Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova lite tänkte jag. I morgon väntar en dag full av plugg. Inte direkt det jag önskar, men det måste göras. Tyvärr. Godnatt & Sovgott. 

Vill till stan

Skrivet:    ·  Min vardag
Är så fruktansvärt sugen på att dra in till stan och bränna lite pengar. Jag hade en tanke på att åka in idag, men nej, det blev inte så. Jag får ta det någon annan gång helt enkelt. Ikväll ska jag kolla på melodifestivalfinalen med Jennifer N. Mycket trevligt måste jag säga! Annars vet jag inte alls vad jag ska göra idag, vara hemma bara. Kan ju vara skönt det också. Nu ska jag äta någonting tänkte jag, innan jag svälter ihäjl. Hoppas ni får en bra dag! 

Fredag

Skrivet:    ·  Foto, Min vardag
Kom hem från min älskling för lite mindre än en timme sedan. Är hur trött just nu så jag ska nog krypa ner i sängen och sova lite nu. I morgon är det lördag, och jag lär förmodligen plugga lite smått. Jobbigt. Men nog om det nu, snart somnar jag. Ni får nöja er med ett kort inlägg, och med det säger jag godnatt. 

Försvinn

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag är det tredje dagen irad jag har ont i mitt huvud. Kan denna huvudverk aldrig försvinna eller?! Det verkar inte som det. Annars är det bara bra, jag funderar starkt på att dra mig ut och fota lite nu innan det blir mörkt. Vi får se helt enkelt. Dagen har för övrigt varit bra. På en av våra lektioner bestämde vi tryck till våra klasströjor, och konstigt nog var det ingen som blev ihjälslagen! Haha, min klass gör verkligen framsteg. Hoppas eran dag har varit bra, och isånna fall fortsätter vara det! 

Stickat

Skrivet:    ·  Outfit
/ Stickad tröja - Gina Tricot / Byxor - Gina Tricot /

Seg dag

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag är jag tröttast i världen. Jag somnade direkt när jag la mig i soffan då jag kom hem från skolan. Känner inte så mycket för att höra klockan ringa klockan sex i morgon heller. Vill ha lov, igen. Snälla. Har haft huvudverk i stort sätt hela dagen, men när jag vaknade för någon timme sedan så hade det nästan försvunnit helt. Det är ju bra i alla fall. Ikväll har jag ingenting speciellt inplanerat. Jag ska ta det lugnt och kolla på tv eller något liknande. Skönt det också. Hoppas eran dag varit bra! 

Äntligen

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag ska jag äntligen, efter alla dessa sjukdomar, få träffa Pontus! Längtar ihjäl mig efter honom. Men innan jag ska åka till honom måste jag göra klart en av mina två svenskauppgifter som jag ligger efter med i skolan. Jag är redan färdig en av dom, så nu är det bara en kvar.Jag lär nog snabba på lite om jag ska hinna med allt som ska vara gjort tills i morgon då jag ska till skolan, så jag har egentligen inte tid med att sitta här. jag ska därför dra mig från datorn och fortsätta mitt skrivande. Hoppas ni får en bra dag! 

Bästa

Skrivet:    ·  Foto
Fina, fina vän. 

Jeansjackan

Skrivet:    ·  Min vardag
Kan knappt vänta tills jag får ta fram jeansjackan igen! Trodde jag skulle få göra det ganska snart, men när jag kollade ut genom fönstret i morse så såg jag att det snöade. Det har slutat snöa nu, men det är fortfarande ett ganska grått och tråkigt väder. Är less på alla snöiga, kalla och gråa dagar. Nu vill jag bara ha sol, värme och ingen snö. Förstå så skönt med lite vår?! Ljusa, soliga dagar. Man mår så mycket bättre när det är ljust ute! För övrigt så ska jag åka till min fina kusin idag och gratta henne på hennes födelsedag. Grattisgrattis! 

Pompeii

Skrivet:    ·  Musik
 

Grönt är snyggt

Skrivet:    ·  Vill ha
Jacka - Gina Tricot
Jacka - H&M
Skjortor - Gina Tricot

Är helt kär i grönt. Hur snyggt är inte det då?! Så fort jag är frisk (vilket jag i stort sätt är nu) ska jag dra mig till stan och köpa någon av jackorna och dom två skjortorna. Det ska bli mitt, så är det bara! Det finns så himla mycket snyggt just nu alltså. Vill ha allt! 

Ljust till våren

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag måste verkligen försöka göra något åt mitt tråkiga, livlösa hår snart. Har blivit sugen på lite ljusare, så jag kanske slänger i lite blonda slingor snart. Det skulle ju vara väldans fint nu till våren sådär. Hmm, ja vi får se helt enkelt. Fast det skulle nog bli ganska snyggt faktiskt! 

Black & White

Skrivet:    ·  Foto