Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter   ·   Facebook

Black & White

Skrivet:    ·  Outfit
Jeans - Gina Tricot / Linne - Cubus 
Orkade inte ställa mig framför spegeln och göra något speciellt med mitt hår i morse, så idag fick det bli uppsatt! För övrigt så hittade jag inte den klänningen jag var ute efter när jag var in till Uppsala, vilket kändes sådär. Hade hemskt gärna velat prova den men det är som det är nu. Känner även att jag inte orkar lägga ner mer tid på sökandet efter "den perfekta klänningen". Har därför, som jag berättade i det förra inlägget, bestämt mig för en annan som jag har kollat på nu ett tag. Nu ska jag fixa fram lite kläder tills i morgon, godnatt!
 

D for dasia

Skrivet:    ·  Nytt
Dessa skönheter blev idag mina. Jag gillar verkligen att dom är ganska enkla men ändå så snygga, med snygga, små detaljer. Att klacken inte är allt för hög är ännu en fördel, då jag aldrig någonsin har låtit något annat än Converse eller liknande fått pryda mina fötter. Så, mina vänner, det här kan bli intressant! Det är alltså tänkt att dessa ska användas under skolavslutningen i Juni. Jag har då därför lite tid på mig att öva på att gå i dom, vilket kan vara en fördel så jag inte skämmer ut mig allt för mycket. Ännu en nyhet är att jag förhoppningsvis har bestämt mig för vilken klänning jag ska ha, så nu är det bara lite småfix kvar. Känns riktigt skönt att ha det mesta klart redan nu! 

Solomon's Ashes

Skrivet:    ·  Musik
 
Ligger för tillfället nerbäddad i min säng med bra musik i öronen. Bästa som finns tror jag, i alla fall det skönaste efter denna dag. Är helt slut. I morgon är det valborg!

Nike air max

Skrivet:    ·  Vill ha
Riktigt snygga och fräscha skor! Finns så mycket färger och modeller jag lätt skulle kunna klicka hem, och dom på bilden är ett av dom alla. Tyvärr så är jag lite feg av mig, och gillar inte att beställa skor då jag helst vill prova dom först. Sedan har jag inte ekonom på min sida just nu heller. Någon gång, kanske..

Lillebror

Skrivet:    ·  Min vardag
Gårdagens match slutade 1-1, vilket jag är både nöjd och missnöjd med. Vi var bra, lite synd att det inte räckte hela vägen bara! Och det värsta som finns är väl ändå när man går runt efter matchen och tänkter på vad man hade kunnat gjort bättre. När jag kom hem landade jag direkt i soffan, där jag kollade lite på fotboll och sedan somnade jag. Det blev en tidig kväll för mig igår. Jag vaknade upp idag med en träningsvärk från helvetet, verkligen. Runt klockan 12 cyklade jag, mamma och pappa ner till loppisen i parkhallen en snabbis och på eftermiddagen åkte vi till Hedesunda för att kolla på min brors match. Just när matchen började fick jag reda på att grabbarna bara hade en avbytare, och fick därför hoppa in. Så idag har jag fått spela match med min bror. Måste säga att han gjorde en kanonmatch i målet, som alltid! När vi kom hem åt vi lite mat och sedan gick jag och Emil ut och lekte lite med bollen. Vi satt även upp våran studsmatta, så jag har hunnit med att hoppa lite ikväll också. Efter gårdagens och dagens match känns det lite som om alla mina kroppsdelar har gått av på mitten. Detta var mer än vad min kropp klarar av just nu haha! I morgon ska jag åka in till Uppsala en snabbis för att möta upp mamma. Vi ska kolla lite på klänningar till skolavslutningen och om vi hinner ska jag även kolla lite efter ett par skor. När jag kommer hem lär jag skynda mig iväg till träningen, och efter det kommer jag förmodligen ligga död i min säng. Ska upp i hyffsad tid i morgon, så nu tänkte jag krypa ner i sängen faktiskt. Godnatt på er! 
 

Bracelet

Skrivet:    ·  Nytt
Detta enkla men snygga armband blev idag mitt. Har saknat något silversmycke att ha på armen nu ett tag, så detta passade ju perfekt!

Bortamatch

Skrivet:    ·  Min vardag
Hej på er! Idag vaknade jag och Pontus runt klockan 9. Han åkte hem runt 11 och sen dess har jag inte gjort så värst mycket. Om en fem minuter ska jag åka iväg till samlingen, då vi har bortmatch idag mot Österlövsta. Känner mig faktiskt ganska taggad, så jag hoppas verkligen på det bästa! Ikväll har jag inget speciellt inplanerat, förutom en kväll hemma bara. Vi ska äta tacos, vilket är mer än bra! Nu är jag ledig tills på torstag också, hur skönt?! För skönt! Hoppas ni får en bra lördag! Trevlig helg!

Håkan Hellström

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag åkte jag, Eveliina, Ellen och Sandra till Uppsala efter skolan. Vi åt lite snabbt på donken, och sedan åkte vi in till Gränby där vi ställde oss och köade direkt. Efter ett bra tag kom Håkan och gick förbi oss, och sedan dröjde det ännu ett tag till så hade vi kommit fram till skivsigneringen. Denna stund slår verkligen mycket! Har som ni kanske förstår haft en jättebra dag! Nu laddar jag inför ett nationellt prov i engelska som är i morgon. Är ganska nervös nu, men det brukar oftast släppa när jag väl sitter och gör provet. Jag hoppas på det bästa i alla fall! Dagen i skolan idag var helt okej. Gjorde illa min stackars rygg på idrotten så nu kan jag knappt röra mig, men jag antar att det går över snart. Kunde på grund av det inte dra ut och springa ikväll heller, kändes lite surt faktiskt. Tänkte sova lite istället, är redan hur trött som helst! Godnatt&Sovgott!

Skoltrött

Skrivet:    ·  Min vardag
I morse ville jag ligga kvar i sängen och sova, som alla andra vardagar och speciellt måndagar. Dagen har ändå gått riktigt fort vilket jag tycker är hur skönt som helst. Ikväll har jag träning på grus. Jag hoppas det blir en rolig träning idag, då jag inte alls har lust för löpning och styrka. Därför hoppas jag på en träning med mycket fotbollsövningar! I morgon är det tisdag, vilket betyder att Håkan Hellström kommer till Uppsala, och jag ska dit. Det kommer förmodligen bli riktigt skoj. Hoppas ni har fått en bra start på veckan!

Bra helg

Skrivet:    ·  Min vardag
I morse vaknade jag upp brevid min älskling, bästa möjliga start på dagen! Jag har haft en riktigt bra helg med honom, som alltid, och det var jobbigare än jobbigast att behöva åka ifrån honom idag. På onsdag får jag träffa honom igen, så jag hoppas verkligen att dessa dagar går fort. Matchen igår vann vi med 1-0, vilket var så galet skönt! Bra start med andra ord! När jag kom hem idag åt jag mat och sedan satt jag mig ner och kollade lite på klänningar. Det var egentligen tänkt att jag skulle beställa i alla fall en klänning idag, men nej så blev det inte, EFTERSOM ATT DEN INTE FINNS LÄNGRE. Kunde inte hitta den någonstans. Blir så himla less, det kommer sluta med att jag går ut nian utan kläder helt enkelt. Jag hoppas i alla fall att jag hittar någon annan så fort som möjligt, eftersom att det snart börjar dra ihop sig. Det är helt sjukt så tiden gått fort, snart går jag ut nian och snart är det sommarlov! Underbart!

Träningsmatch

Skrivet:    ·  Min vardag
Efter skolan idag åkte jag till ica en snabbis och köpte ett busskort och lite godis. Och fyfan vad dyrt det är med busskort nu alltså, helt sjukt! När jag kom hem somnade jag i någon timme, och mot kvällningen blev jag väckt av mamma som sa att det var mat. När jag hade ätit klart bytte jag kläder och sedan åkte jag till gårn där jag umgicks med mina fina vänner. Jag kom hem för några minuter sedan och nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis tänkte jag. I morgon ska den första matchen för i år spelas, vilket verkligen ska bli roligt! Efter matchen ska jag hem en snabbis och sedan ska jag åka till Pontus för att spendera natten där. Saknar honom jättemycket. Trevlig helg på er! 

Ta mig till värme och sol

Skrivet:    ·  SPANIEN 2013
Tänk er lite sommar, sol och värme. 

The A Team - Birdy

Skrivet:    ·  Musik
 
Människan är ju något otroligt duktig på det hon gör, och jag tycker hon sjunger och spelar denna låt så himla fint!

Torsdag

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag har vädret varit väldigt konstigt måste jag säga, det blåser ibland, regnar ibland och solen tittade faktiskt fram ett bra tag nu på eftermiddagen. Det gjorde att jag blev lite sugen på att dra ut och springa en snabbis faktiskt. Nu har solen gått i moln tyvärr, men jag tror ändå att jag ska knyta på mig skorna och springa lite. För övrigt så har jag haft fullt upp dom senaste dagarna, därmed min dåliga bloggning. I måndags spenderade jag min eftermiddag framför böckerna, då jag pluggade lite smått. Mot kvällningen drog jag ut och tränade lite, vi körde intervaller för det mesta. I tisdags hade jag ett nationellt prov i Samhällskunskap, och efter skolan följde jag med min Pontus hem. Hade världens bästa kväll med honom. Igår hade jag ännu ett nationellt prov i Samhällskunskap, och efter skolan somnade jag nästan direkt. Mot kvällningen cyklade jag upp till Ip för lite träning. Idag har jag gått i skolan som alla andra vardagar, och när jag kom hem satt jag mig och spelade lite gitarr faktikst. Fastnade med den i knät någon timme och sedan låg jag och halvsov i sängen. Grymt skönt! I morgon är det fredag, vilket betyder att det snart är helg och jag äntligen ska få träffa Pontus igen! Jag har även en fotbollsmatch på lördag som jag verkligen ser fram emot! Hoppas ni har haft en riktigt bra dag!

Nytt som aldrig kommit upp

Skrivet:    ·  Nytt
Linne(skjorta) - Cubus / Stickad tröja - Cubus / Tjocktröja - Stadium / Tröja - Gina Tricot / Springbyxor - Cubus

Springa i finvädret

Skrivet:    ·  Träning
Idag på eftermiddagen drog jag ut på en liten springtur, och idag var det tungt måste jag säga. Därför var det grymt skönt när jag väl kom hem och hade det överstökat. En annan sak som är skönt är att jag äntligen kommit igång med att springa på riktigt igen! Konditionen har faktiskt förbättrats sakta men säkert nu på senaste tiden, vilket jag är riktigt nöjd över. I början var det bara jobbigt och hemskt, men nu när jag väl har fått tillbaka orken så är det faktiskt kul, även fast man har dom där dagarna då det är något sjukt tungt. Och är det tungt så är det är ju fortfarande inte som det var för några veckor sedan. Jag hoppas verkligen att den här orken håller i sig! 

Det var längesen

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag har varken haft någon tid eller ork till att skriva något här dom senaste dagarna. Förlåt för det. Under den här tiden har jag pluggat i massor, tränat, varit till stan med fina vänner, kollat på Alina Devecerski och umgåtts med världens bästa pojkvän. Igår efter att jag hade kollat på Alina åkte jag till Pontus. Vi hann väl inte göra så himla mycket innan vi båda somnade. Längesedan jag var så trött måste jag säga. Jag åkte hem från Pontus runt fyra-halv fem idag, då duschade jag och sedan drog jag och min familj hem till Tobbe och Linda. Vi åt tacos och pratade på, mycket trevligt måste jag säga! Jag kom hem därifrån för några minuter sedan bara, och nu känner jag verkligen hur trött jag är. Jag har fått kämpat något grymt ikväll för att hålla ögonen öppna faktiskt, så det blir förmodligen en tidig kväll ikväll. Jag kanske borde krypa ner i sängen redan nu egentligen. Hoppas eran lördag varit bra! 

Counting stars

Skrivet:    ·  Musik
 

Skola i morgon

Skrivet:    ·  Min vardag
Pontus åkte hem för någon timme sedan, och sen dess har jag hunnit med att äta och skriva lite på mitt pm. I morgon är det måndag, vilket betyder att det är skola. Och jag orkar verkligen inte. Jag orkar inte att vakna tidigt, att stressa iväg till bussen, att tillbringa hela dagen i skolan, att komma hem och sedan vara tvungen att plugga. Jag orkar verkligen inte med det just nu. För övrigt så har min helg varit jättebra, Pontus kom hit igår och åkte som sagt hem för någon timme sedan. Nu ska jag fortsätta skriva på mitt pm. Hoppas eran sista lovdag har varit bra! 

Grattis

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag måste ha all tur i världen som har dig. Du är den bästa jag vet. Grattis på födelsedagen, jag älskar dig. 

Min finaste

Skrivet:    ·  Min vardag
Igår kväll åkte jag som sagt till Pontus. Har saknat honom så mycket. Jag gick direkt från honom till träningen idag, så jag kom hem för inte så längesen. Kändes tråkigt att lämna min lilla plutt men vi träffas väl om någon dag igen. Jag åt precis mat och nu ska jag plugga lite tänkte jag. När jag skrivit tillräckligt på mitt pm ska jag pallra mig hem till Jennifer Nyberg. Det var ett tag sedan sen sist så det ska bli riktigt skoj. För övrigt så slog tanken mig nyss, att lovet snart är slut. Känns för himla tråkigt måste jag säga. Längtar redan ihjäl mig till sommarlovet, så jag hoppas verkligen att dom sista veckorna i skolan går fort. Men nu, måste jag som sagt lägga ner lite tid på skolarbetet. Hoppas ni har haft en bra dag! 

Bra dag

Skrivet:    ·  Min vardag
Godmorgon på er! Igår åkte jag som sagt till stan med Jennifer och Isabelle. Även då hittade jag lite fint som jag fick med mig hem, men nu får det nog dröja ett litet tag innan jag köper kläder eller liknande igen. Efter dessa två shoppingrundor så är det lite glest med pengar om man säger så. Nog om det, när vi kom tillbaka till Tierp tränade vi, och sedan åkte jag hem där jag duschade och fixade mig lite smått. Pappa skjutsade mig sedan till Jennifer. Några minuter efter mig kom Eveliina, Ida, Ellen och Sandra. Vi åt pizza och sedan började vi kolla på filmer. Jag har inte direkt fått någon speciell sömn i natt om man säger så, men ändå är jag hyffsat pigg faktiskt. Jag gick hemmåt ungefär halv nio i morse, och sedan åt jag frukost. Och jag måste faktiskt erkänna att det är hur skönt som helst att vara den enda som är vaken i huset. Det är så tyst och lugnt. Nu ska jag plugga lite tänkte jag. Jag måste verkligen skriva på mitt pm om jag ska hinnna klart med det i tid. I eftermiddag/kväll ska jag till Pontus också. Ska bli kul att äntligen få träffa pojken igen. Men nu måste jag som sagt sätta igång med mitt pmskrivande. Hoppas ni får en jättebra onsdag!

Konstgräs

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag drog ut och sprang en liten stund nu på kvällen, och sen dess har jag inte gjort någonting speciellt. I morgon ska jag upp tidigt för att åka till stan med Isabelle och Jennifer. När vi kommer tillbaka till Tierp så ska vi träna, på konstgräs. Har längtat så mycket efter att få göra det, så det ska bli jättekul! Efter träningen ska jag åka hem till Jennifer för att umgås med henne, Sandra, Eveliina, Ellen och Ida. Vilket också ska bli jättekul! Vi ska äta pizza och kolla på lite filmer och sånt. Ska bli trevligt att få träffa mina pullor igen. Eftersom att jag ska upp ganska tidigt i morgon så ska jag sova nu. Godnatt&Sovgott!

Första april

Skrivet:    ·  Min vardag
Tiden går verkligen snabbt, det är sjukt hur världen kan vara så orättvis.
 
Idag är det måndag, och första april. Min kusin fyller tre år idag, så jag och min familj har precis varit och grattat honom. Nu ska jag tråkigt nog plocka fram böckerna igen och skriva på mitt pm, så jag hinner bli klar med det i tid. Jag har även funderingar på om jag ska jobba lite på några svenskauppgifter jag har, men det gör jag bara om jag orkar. Det är ingen brådska med det. Känns lite halvtråkigt att behöva sitta inne nu när det är så fint väder. Har jag tid så kanske jag drar ut och springer en liten bit ikväll, vi får se helt enkelt. Hoppas ni har haft en bra måndag!