Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter   ·   Facebook

Ny vecka

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag håller knappt koll på dagarna nu för tiden, förmodligen beror väl det på att det är sommarlov. Nu är det i alla fall ny vecka, och jag börjar liksom få lite ångest över att dagarna och veckorna bara flyger förbi utan att jag får något gjort. SKITväder varje jävla dag också. Håller alla tummar för att vädret vänder nu i juli, vi vill ju faktiskt ha sol och värme!
Annars då? Började dagen klockan nio imorse med att flytta några mål från myrn och skolan till ip. Efter det drog jag och Isabelle ut på ett femtiominuters löparpass. Trots att jag var seg i kroppen så var det faktiskt riktigt skönt att springa ur sig skiten från lördagens joggingtur. När jag kom hem avslutade jag med lite styrka innan jag duschade och åt lunch. Nu ska jag cykla iväg till verkstaden för att städa lite, sedan ska jag fan lägga mig i soffan framför tvn. Skööööööööönt.

Lördag

Skrivet:    ·  Träning
Började denna lördag med en löprunda. Kändes helt okej även fast jag inte var sådär supertaggad på det. Har ju inte direkt den kondition som jag hade förut. Och att springa i ca 45 minuter kändes som en evighet idag. Men jag tog mig egenom det! Efteråt belönade jag mig själv med kebabpizza, och det har nog aldrig smakat så gott som det gjorde just då! Nu ska jag lägga mig och vila ett tag, senare idag ska jag vara med Pontus. Känns som vi knappt hinner träffas nu när han jobbar varje dag!

Good morning

Skrivet:    ·  Min vardag
Jobbade bara i några timmar idag, så var hemma innan klockan 12 - SKÖNT! Ska duscha nu innan jag äter något, sedan vet jag inte vad som händer. Det är fredag idag, och på något konstigt sätt så känns det alltid så himla skönt när denna dag kommer - trots att det är sommarlov och jag ändå är ledig nästan varje dag ändå.

118 days left

Skrivet:    ·  Life
Om 118 dagar är det jag som sitter på ett flygplan påväg mot USA!!! 

Favoriter

Skrivet:    ·  Min vardag
VS amber romance / Vanilla body mist / Almond body butter - Alla tre luktar så SJUKT gott!
 
Godeftermiddag! Torsdag idag, och jag började denna soliga dag med jobb klockan 8 imorse. Tog mig en snabb dusch när jag slutade, runt halv två. Sedan dess har jag inte gjort så värst mycket. Fixat lite på bloggen, som ni kanske ser?! Så skönt med lite nytt och fint! 
Ikväll är det sista fotbollsträningen för dom små, så därför ska vi ha en liten avslutning nu innan sommaruppehållet. Efteråt ska jag nog hem och lägga mig i sängen och titta på någon serie innan jag ska sova. Det får inte bli en allt för sen kväll, då jag ska upp och tidigt imorgon för jobb igen!
 

Resultat

Skrivet:    ·  Foto
Här har ni gårdagens resultat från mitt lilla försök till att slinga håret. Syns som sagt inte allt för mycket, vilket jag i och för sig inte ville heller. Är väldigt bekväm med min hårfärg, så jag ville inte att det skulle bli allt för ljust. Färgen blev dock inte riktigt som jag ville, men i det stora hela är jag nöjd! 

Midsommarafton 2014

Skrivet:    ·  Foto
Glad midsommar på er..lite såhär i efterhand. Hoppas ni hade en alldeles för bra midsommarafton. Själv spenderade jag dagen tillsammans med familj, kusiner med familj och med Pontus. Vi startade dagen med lite midsommarkäk, sedan gick vi mot parken för att se när dom kom in med midsomarstången som vanligt. Vi var där i några timmar, sedan drog vi vidare till Ann och Lars för att grilla lite. SÅ GOTT! Och SÅ mätt jag blev. 
Så här såg jag ut förresten. Trotsade vädret och hade klänning, det var ju trots allt midsommarafton! 
Slingade precis håret också. Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Syns inte så mycket och blev inte riktigt den färgen jag trodde det skulle bli. Men det är väl inte hela världen kanske, kan ju i alla fall gå ut ur huset utan att skämmas. Och dessutom var det skönt med en förändring, även fast den inte var sådär jättestor! 

Sommarlov

Skrivet:    ·  Foto
Hej på er alla fina! NU har vi äntligen fått tagit sommarlov, hur skönt är inte det?! På den senaste tiden har jag hunnit med en hel del. En myskväll nere vid höfte tillsammans med finfina människor. Vad skulle jag gjort utan er? 
Jag, Sandra och Jennifer var också och kollade på Isabelles och Jennifers skolavslutning, och dom var sååååå fina! Som jag började längta tillbaka till då vi slutade i nian, hur kul det var. Och som jag kom på hur många människor som jag förut pratade med varje dag, men som jag knappt träffar längre. Här är lite bilder från deras skolavslutning: 
Jag har även hunnit med att slutat själv i skolan. Vår klass avslutade som många andra klasser med att fika tillsammans. Bästa SAEK13!
På sommarlovets första dagar har jag hunnit med att spela lite match, varit med Pontus och haft grillkväll med Sandra, Jennifer och Ellen. Mina fina vänner! Idag har jag även varit över till farmor på lite sommarlovsfika. Fick även hinna med att bebismysa lite med gulltjejen då, har ju fått en sån fin liten kusin. 

Don't look down

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Nu är det äntligen torsdag, vilket betyder ledighet imorgon! Skolan var varken pest eller pina heller, då jag fick sluta så jag kunde åka hem med ettbussen. Fick även reda på lite nationella resultat i svenska. ÄR SÅ JÄVLA NÖJD! Fick ett A på den muntliga delen och B på läsförståelsedelen. Så ikväll kan jag somna lycklig. 
Har precis ätit lite mat efter träning med mina älsklingsungar. Så kul att få se hur dom utvecklas på fotbollsplanen. Nu ska jag krypa ner i sängen framför en serie. Har fastnat för Revenge igen. Haha, att jag aldrig kan hålla mig till en serie i taget! 

Onsdag och ledighet

Skrivet:    ·  Min vardag
Det är så himla sjukt att detta är snart ett helt år sedan! Om en vecka tar jag äntligen sommarlov, och igår gjorde jag mitt sista prov i ettan. Skönaste känslan någonsin tror jag, att kunna åka hemma nu varje dag utan att behöva tänka på några skolarbeten. Har även fått reda på en del betyg, och hittills är jag väldigt nöjd! Hoppas det fortsätter åt det hållet. 
Idag är jag ledig eftersom treorna på min skola tar studenten. Sjukt att det bara är ett år kvar för 96orna innan det är deras tur och två år kvar för oss. Och med tanke på hur fort detta år har gått så flyger väl tiden iväg förmodar jag! Denna lediga dag vaknade jag upp runt klockan 10, utan röst. Så typiskt att gå och bli förkyld nu! Aja, jag har hittills inte gjort något annat än att legat och degat i soffan eller sängen. Men det är skönt det med, att göra ingenting. Imorgon är det skola igen, men det gör mig ingenting för jag slutar tidigare och är ledig igen på fredag.