Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter   ·   Facebook

Tierp arena

Skrivet:    ·  Foto, Min vardag
Igår kväll var jättemysig. Lite synd bara att jag skulle upp tidigt idag annars hade jag kunnat stanna lite längre. Imorse blev jag väckt runt klockan sju, och runt klockan åtta åkte jag iväg till Tierp Arena för lite jobb. Efter några timmar åkte jag hem och somnade direkt. Sov i någon timme och sedan åkte jag till ica och köpte chips. Känner för en filmkväll ikväll. Får se hur det blir med det. Hoppas ni har haft en bra söndag!  

29 juni

Skrivet:    ·  Min vardag
Dom senaste dagarna har jag spenderat tillsammans med Pontus. Har saknat honom så mycket, och nu åker han bort i några dagar. Tråkigt men sant. Ikväll ska jag till Jennifer N med Isabelle och Jennifer S/F. Vi ska göra hemmagjort pizza och ha det trevligt. Imorgon väntas jobb ute på arenan så det får inte bli allt för sent ikväll. Hoppas eran dag har varit bra! 

Regnig dag

Skrivet:    ·  Foto, Min vardag
Denna dag började tidigt. Jag blev väckt av hunden strax innan sju imorse, och har efter det inte kunnat sova så värst mycket. Skönt ändå att börja dagen i hyffsad tid. Jag låg kvar och lyckades somna en stund. Jag hade även fått den stora äran att gå ut med hunden, i spöregnet, så det var bara att kliva upp ur min varma säng och göra det. Kom hem genomblöt och käkade lite. Nu ska jag snart till Tierp med Jennifer N, sen ikväll åker jag hem till Pontus. Mysig dag med andra ord! 

Colours

Skrivet:    ·  Foto
 

Smyckeskrin

Skrivet:    ·  Min vardag
Detta smyckeskrin har jag själv gjort faktiskt. Jag hade från början inga tankar alls på att ens använda det men när jag provade hur det såg ut igår så blev det faktiskt ganska bra. Nackdelen är att det är lite stort, men det kan jag väl leva med antar jag. 
Annars då? Jo min dag har varit bra hittills. Låg ute och solade ett tag, efter det fotade jag och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Känner mig lite seg i kroppen så jag antar att jag bara tar det lugnt resten av dagen. Ikväll är det träning. Jag hoppas verkligen att det kommer lite folk dit så det blir lite roligare. Värdelöst när man bara är 6-7 stycken. Ha en fortsatt bra dag! 

Somewhere only we know

Skrivet:    ·  Life
Vädret fortsätter leverera, kan inte mer än älska att vara ledig just nu. Ta det lugnt, inte tänka på något och bara vara. Så borde det alltid vara, eller vad säger ni? Kunna gå runt i shorts och linne utan att frysa det minsta lilla, umgås med vännerna, sena kvällar, massa bad och allt vad nu sommaren har att bjuda på. Vill inte att detta sommarlov ska ta slut.

Två snygga fynd

Skrivet:    ·  Nytt
Linnet hittade jag på Gina Tricot för endast 40 kronor. Klockan kommer från Ur och Penn och kostade bara 150 kronor. Är så himlans nöjd med dessa köp. Jag kollade även på ännu ett linne, också från Gina Tricot, men det köpte jag inte. Trots att det var riktigt billigt. Ångrar mig mer än någonsin just nu, förstår inte riktigt vad jag tänkte med..

Ny säng

Skrivet:    ·  Nytt
Före: 
Efter:
Här sitter jag i min nya, sköna säng. Hur bra känns inte det då? Skönt om inte annat. Dagen började tidigt, jag blev väckt halv åtta, duschade, åt frukost och sedan åkte jag och la familia iväg till Uppsala. Jag shoppade lite (bilder kommer imorgon) och eftersom att min mamma och pappa är dom bästa föräldrarna i hela vida världen så fick jag med mig en säng hem också! Jag har därför lagt ner en himlans tid på mitt rum dom senaste timmarna för att få det att se bra ut. Nu, äntligen, har allt fått sin rätta plats! Skönt med lite förändring! Godnatt på er, sov gott för det ska jag verkligen göra! 

A summer thing

Skrivet:    ·  Foto
När jag kollade ut genom fönstret denna kväll såg jag så fin himlen var. Fick ett ryck och sprang ut med både kamera och stativ i hopp om att hinna få några fina bilder innan solen gick ner helt. Detta är några av alla foton jag tog. Blev faktiskt riktigt nöjd! Älskar sommarkvällar, det är så himlans fint. Jag känner att inspirationen till att fotografera har börjat krypa fram igen, så nu är jag igång. Ni får förmodligen räkna med lite bilder framöver! 

Midsommar 2013

Skrivet:    ·  Foto
Bilder från gårdagen. Har tyvärr inga från kvällen men det får ni stå ut med! 

Glad midsommar

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag vaknade jag upp till världens finaste väder runt klockan nio. Jag åt frukost, fixade mig och sprang ut och plockade lite blommor till mamma. Strax efter halv elva kom mina kusiner och deras föräldrar hit, vi åt en massa god mat och hade det trevligt. När klockan började närma sig två gick vi iväg till parken som vi gör varje år. Kollade på alla barn som dansade runt midsommarstången och ungicks med trevligt människor. Jag kom nyss hem och ska alldeles strax dra iväg igen. Mat hos familjen Arkegrim står på schemat! Och juste, ikväll ska jag till kyrkbyn för att umgås med fina vänner. En bättre midsommarafton med andra ord! Glad midsommar på er! 

Lyckligast i världen

Skrivet:    ·  Life
Har idag spenderat hela fem månader tillsammans med den finaste människan i hela vida världen. Jag är så himla lyckligt kär och ingen har någonsin fått mig att må så bra. Jag älskar dig flera tusen varv runt jorden. 

Bara början

Skrivet:    ·  Min vardag
Dom senaste dagarna har bjudit på tältning, massor av skratt, glass och en helt sjuk sommarvärme. I tisdags efter träningen åkte jag iväg för att tälta med Ellen, Jennifer, Sandra, Eveliina och Ida. Det tog oss bokstavligt talat år och dagar att sätta upp det där tältet men fan så vackert det blev! Vi åt en massa gott, skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord. Älskar att vi har kommit så nära varandra på den senaste tiden. Älskar att mina vänner är så himla himla bra. När jag kom hem dagen där på böt jag kläder lite snabbt och sedan tog jag nästa buss till Tierp för att träffa Pontus. Jag känner att detta sommarlov har börjat på bästa möjliga sätt och det här är bara början. Jag känner på mig att denna sommar kommer bli såååå bra! 

Mina tre år på aspen

Skrivet:    ·  Foto
 

Landslagets fotbollsskola

Skrivet:    ·  Foto, Min vardag
Hela denna helg har jag spenderat ute på fotbollsplanen med världens sötaste och finaste ungar! Jag har nämligen för ett tag sedan ställt upp som ledare i landslagets fotbollsskola här i Söderfors, och jag måste verkligen säga att det har varit tre riktigt roliga dagar tillsammans med alla barn och ledare. Trots att det har varit så himla roligt, så har dessa dagar verkligen kört slut på mig. Upp tidigt varje morgon och kommit hem runt klockan fyra på eftermiddagen. Så det har varit långa dagar. För övrigt så ska jag ta nästa buss till Pontus, och stannar där tills i morgon. Första lediga dagen sedan jag slutade i skolan, sååå skönt! Hoppas helgen har varit bra! 

Det finaste jag har

Skrivet:    ·  Foto
Jag älskar dig, världens bästa. 

Avslutningsdagen #2

Skrivet:    ·  Foto
Efter skolavslutningen gick vi vidare till balen, och sedan åkte vi till Mehedeby. Hade en riktigt bra avslutningsdag med andra ord! 

Avslutningsdagen

Skrivet:    ·  Foto
Förmiddagen på avslutningsdagen spenderades på badet här i Söderfors. Hade några bra timmar där, och efter det begav jag mig hemmåt för lite fix inför själva skolavslutningen! 

9b

Skrivet:    ·  Life
Tanken slog mig nyss att jag aldrig mer kommer gå i samma klass som dessa människor igen. Känns lite tråkigt faktiskt. Nu den senaste tiden har jag haft roligare än någonsin. Herregud så jag kommer sakna mina fina kompisar! 

Skön vinst

Skrivet:    ·  Min vardag
Matchen slutade 7-0 till oss. Känns så galet bra att vi har varit igång hela vägen från start! Vi har vunnit fem av fem spelade matcher, vilket betyder att vi har 15 poäng och just nu leder serien. Nu är det uppehåll från matcherna för ett tag, och det känns alldeles för bra att sluta på detta sätt! Grymt bra spelat idag tjejer! Är riktigt trött, jag funderar faktiskt på om jag redan nu ska krypa ner i sängen och sova lite. Jag får inte glömma bort att det är skola i morgon heller, vilket inte ens känns jobbigt. I morgon ska vi städa och öva på låten vi ska sjunga under skolavslutningen på onsdag. Kan ni förstå det? På onsdag. Så underbart jävla skönt! 

Match

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag fick jag tyvärr lägga undan shortsen på grund av regnet. Jag vaknade runt klockan tio, och runt klockan elva cyklade jag till fotbollsplanen för att kolla på min bror som spelade match. Matchen slutade 4-2 till Söderfors! Även jag har match idag, hemma klockan fem. Jag hoppas att det har slutat regna då i alla fall. Nu ska jag dra mig ner till köket för att hämta lite vatten, sedan ska jag städa mitt rum lite snabbt. Jag hoppas verkligen på vinst ikväll! Hoppas ni får en bra dag, trots regnet! 

Beslutsångest

Skrivet:    ·  Min vardag
Eftersom att jag inte passade alls i frisyren jag tänkte ha på skolavslutningen så börjar jag få lite smått panik just nu. Antingen ska jag ha lockar liknande dom på bilderna ovan, eller så ska jag ha plattat hår med nån slags inbakad fläta på sidan. Har så himla svårt att bestämma mig. Om jag har lockar så känns det som om håret blir så kort, och om lockarna får för sig att gå ur så blir det inget bra heller. Samtidigt så känns det så tråkigt med plattat hår, eftersom att jag har det så ofta i vanliga fall. Men vem vet, det kanske blir jättebra med den där flätan. Hmm, vi får se. Jag måste i alla fall bestämma mig snart..

Mer än perfekt

Skrivet:    ·  Foto, Min vardag
Dom senaste dagarna har varit lite bättre. Vädret har varit hur fint som helst och jag har haft världens bästa människor runt om mig. I torsdags solade jag, klockan tre hade jag träning och på kvällen kom Pontus. Vi cyklade och badade med Jennifer Nyberg, David, Jennifer Skogh/Frost och Isabelle. Vi fick även med oss Tobias, Oliver, Albin och Felix. Men dom badade inte. Vi försökte oss sedan på att stanna ute ett tag till, men gav upp då myggorna bokstavligt talat åt upp oss. Pontus sov här och igår åkte vi till Gröna Lund med gårn. Om man bortser från att jag fick lite ont i huvudet, mådde illa och kände mig lite yr där ett tag så hade jag en jättebra dag med jättebra människor. När jag kom hem från Stockholm så cyklade jag ner till höfte med Jennifer Nyberg, Jennifer Skogh/Frost, Isabelle, Linnea och Evelina. Dom skulle bada, vilket jag hoppade över eftersom att jag inte kände mig så värst bra. Lite senare kom Tobias, Hampus, Oliver H och Oliver J dit också, men dom åkte efter några minuter bara. Efter badet så var jag ute med tjejerna hela kvällen bara. Somnade med huvudvärk och illamående direkt när jag kom hem. Jag antar att det var lite sömn jag behövde efter den dagen, mår mycket bättre idag. Har bara lite ont i huvudet, men det ska nog gå över. Nu ska jag ut och hjälpa mamma och pappa med att ta ut alla möbler till altanen, ha en bra dag! 

Äntligen

Skrivet:    ·  Min vardag
Tro det eller ej, men det finns i alla fall något som är positivt med denna dag. MIN TELEFON ÄR ÄNTLIGEN KLAR. Innan skolavslutningen och allt, precis som jag ville ha det. Nu behöver jag bara leta fram ett tillfälle då jag kan åka in till Valbo och hämta den. Har lite dåligt med tid nu dom här dagarna framför mig då jag har en hel del saker inplanerade. Har lite funderingar på om jag och pappa kan åka och hämta den imorgon, ska klippa mitt slitna hår efter skolan bara men det ska nog gå att åka efter det. Saknar min älskade telefon så det gör ont, nästan. Har fått ett antal utbrott på lånetelefonen då den inte har funkat som den ska. Det ska bli skönare än skönast att få tillbaka min egen nu!

Nu är det nära

Skrivet:    ·  Min vardag
Lite sommar, fint väder och ledighet skulle verkligen vara något just nu. Jag orkar inte lägga ner massa energi på saker jag inte kan göra någonting åt längre. Vill sluta tänka och bara vara istället, vilket jag snart får. Det är endast några få dagar kvar i skolan nu, hur bra känns inte det?