Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter   ·   Facebook

Tre veckor kvar

Skrivet:    ·  Life
Sitter och lyssnar på en gammal lista på spotify. Herrejävlar vilka underbara minnen som ploppar upp i mitt huvud alltså! Jag som tycker att dagarna bara flyger förbi, men vart fan tar åren vägen då? 2011 var väl nyss, eller? 
Enda sedan jag började på Aspen har mitt liv sakta men säkert börjat förändrats till något bättre. Har klivit ur den där bubblan och vågat lära känna nya människor. Var LIVRÄDD för att ens öppna munnen kring människor jag inte kände för några år sedan. Och det roliga är, att det är dom människorna som knappt kollade på för några år sedan, som står mig närmast idag. Visst fan tog det några år innan jag började släppa in människor, men så himla glad jag är över att jag gjorde det! 

Finaste hjärtat

Skrivet:    ·  Allmänt, Min vardag
Ligger just nu i sängen hemma hos Pontus. Vi var in till stan och åt mat en stund mot kvällningen. Hur gott som helst var det! Skönt att få få komma iväg ett tag också, med han som gör mig gladast i världen. Det behövde jag verkligen! Orkar inte bry mig om något längre om jag ska vara ärlig, men ändå så gör jag det. Haha är det någon som är sämst på att glömma saker så är det fan jag! 
Och med det säger jag godnatt & sovgott. Imorgon är det söndag och jag vill inte sova bort min sista lediga dag för den här veckan. På måndag börjar en ny skolvecka, men det gör mig ingenting för om en månad drar jag iväg till USA!!!

20 månader

Skrivet:    ·  Allmänt
Äntligen ÄNTLIGEN fredag och helg. Har hunnit träffa en del fina vänner ikväll, pratat om allt mellan himmel och jord. Inser gånger som denna hur lyckligt lottad jag är över turen att få ha sånna bra vänner och en sån fin pojkvän vid min sida. Er släpper jag aldrig! 
Imorgon är det lördag vilket betyder att jag och Pontus stått ut med varandra i hela 20 månader. Finaste tiden i mitt liv tror jag. Trodde väl aldrig att jag skulle bli så här himla kär, men ack så fel jag hade. Nu är jag kärast i världen och skulle inte byta ut det mot något annat. 

Vill ha helg

Skrivet:    ·  Allmänt
Oj så längesen det var jag skrev här. Har i och för sig inte haft något vettigt att berätta för er heller, förutom den där vardagliga tramsen som ingen egentligen vill läsa haha. Men nu så, nu kände jag att det var dags att ändra på det.
Vet egentligen inte hur jag ska börja. Känns lite som att det mesta vänts upp och ner på något sätt. Att inget riktigt är som det egentligen ska. Har börjat insett att det kanske är dags att börja tänka på sig själv, på sitt eget bästa, istället för att alltid tänka på alla andra. Att man inte alltid kan få alla andra nöjda och glada, utan att man tillslut faktiskt lär säga ifrån. För annars hamnar man i den där jävla cirkeln där man vifftar bort skiten med handen och tänker "ääsch, låt gå för den här gången". Och när man gör så, gång på gång på gång, så inser man tillslut att man kanske lär ta sig själv i kragen och faktiskt göra något bra för än själv. Som gör MIG glad, som får MIG att må bra. Även fast det ibland kan kännas så jävla jävla jobbigt.