Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter   ·   Facebook

Julafton

Skrivet:    ·  Min vardag
Julafton spenderades som alla andra julaftnar, här hemma i söderfors med hela släkten. Har sådana blandade känslor över julen i år. Jag ÄLSKAR julen och allt som har med den att göra. Men samtidigt känner jag mig så ledsen i år, det är något som fattas och det gör ju så ont! Trots det är jag jättenöjd med min julafton. Hade det jättetrevligt och är supernöjd med mina fina julklappar! Fick massor av träningskläder så nu finns det inga ursäkter längre!
Och idag är det min fina lillebrors födelsedag. Har redan avklarat fika nummer 1, och mer blir det! Och i och med att det är Emils födelsedag idag så betyder det att det är en vecka kvar till min födelsedag. Underbaaaart. Men först är det nyår och jag har ingen aning om vad jag ska göra som vanligt. Haha, att det alltid ska vara så himla oklart! 

GRATTIS EMIL! ♥
 

23 december

Skrivet:    ·  Allmänt
Gårdagen bestod av trasiga pepparkakshus, brända pepparkakor och en dålig film. Men inte gjorde det något heller! Jag fick ju äntligen träffa mina fina vänner (vi saknade dig idisen!!!!).
Och imorgon är det julafton hörrni! Kanske får vi till och med en vit jul i år. Hoppas hoppas! Nu ska vi alldeles strax klä granen och sedan bär det iväg till kusinerna för dom årliga skinkmackorna. Smarrigt! Julen och lovet hade inte kunnat komma lägligare!

Bra start

Skrivet:    ·  Min vardag
 Jullovet har börjat mer eller mindre bra. Hela fredagen städade jag som en galning och jag hann även med att träna en snabbis också. I lördags stog jag på ica med Söderfors Fotboll hela morgonen, förmiddagen och en bit in efter tolv och sålde julgranar -ISKALLT. Stack hem en snabbis efter det och käkade, sedan var jag världens underbaraste dotter som traskade iväg till pappas bandymatch i kylan -ÄNNU MERA ISKALLT. Men jag överlevde och Söderfors levererade vinst. Efter matchen hoppade jag in i duschen en snabbis och sedan bar det iväg till tierp på trevligheter med underbara vänner. Tack fina ni för kvällen!
Idag har jag spenderat hela dagen i stan tillsammans med min moster. Vi hann prata om allt mellan himmel och jord, och samtidigt fick jag lite fint med mig hem till garderoben. Jag hann också köpa dom sista julklapparna vilket känns riktigt skönt att ha avklarat.
 
Imorgon kommer filurerna på bilden åvan +Anton hem till mig. Julbak och myskväll står på schemat! Hade även tänkt hinna med att träna en snabbis innan dom kommer, men vi får se hur det blir med det. Om jag ens orkar. Nattinatti

Lov

Skrivet:    ·  Min vardag
Och där tar jag äntligen ett efterlängtat jullov! Fy sjutton som jag behöver detta just nu. Är så jävla glad på mig själv över att jag klarade av det sista i skolan samtidigt som allt och lite till hände runt om. Dom senaste veckorna har varit mer eller mindre pest och pina, men nu får jag äntligen släppa allt! Vad gör man ens om dagarna när man inte pluggar? Har liksom glömt bort hur det känns. 
 
Annars då? Jag jobbar på så gott jag kan och har världens finaste och bästaste vänner omkring mig som alltid ställer upp. VÄRLDSBÄST. Vet ärligt inte vad jag skulle vara utan dom just nu. Tack för att ni är bäst och för att ni gör mitt liv till något bättre. Ni är guuuuuld!

Tiden läker inga sår

Skrivet:    ·  Allmänt
Folk säger att saker och ting blir bättre med tiden, men jag vet att det är så fel det bara kan bli. Saker blir inte bättre med tiden, faktum är att det bara gör ondare och ondare för varje dag som går och tillslut lär du dig bara handskas med smärtan du bär på. Du lär dig leva med den, varje dag. Du lär dig gömma tårarna bakom ett leende fast du egentligen bara vill gråta mer. Och tillslut lurar du dig själv. Du tror att du är lycklig fast du egentligen inte är det. För innerst inne gör det bara så jävla ont och du har inte en aning om hur du ska få det att sluta. 
Så nej. Tiden läker inga sår, den lär dig bara att leva med smärtan. 
 
Vill du däremot en dag vakna upp lycklig så måste du räkna med att arbeta stenhårt för det. Det är inget som kommer med tiden, det är något du själv måste bearbeta. Det är något som bara DU kan fixa. Du måste tro på dig själv, även fast det inte alltid går, och framför allt så får du aldrig ge upp. ALDRIG. Och även fast det känns som om hela världen rasar samman så kommer det bli bra. Kanske inte idag, och säkert inte heller imorgon. Men den dagen du vaknar upp lycklig igen, så kommer du veta att du inte var den som gav upp. Du kämpade. Och du lyckades. 

Problemet är bara att jag börjar ge upp. Jag vet inte om jag orkar vara den som bryr sig så länge till. 

Florida - USA

Skrivet:    ·  Foto
Den 22 oktober åkte jag iväg på min livs bästa resa någonsin. Under 17 dagar hade jag hunnit varit på 5 olika parker i orlando, shoppat i mängder, kollat på en NHLmatch i Tampa, solat och badat, ätit riktiga amerikanska våfflor, cyklat tandemcykel på Cape Corals gator, sett aligatorer legat vid sidan av vägen, varit en halv meter ifrån en krokodil, sett solnedgången i Key West och promenerat på beachwalken i Miami Beach. HUR HÄFTIGT? Grymmaste upplevelsen någonsin!!!! 

11 december

Skrivet:    ·  Allmänt
Vill le igen

2014

Skrivet:    ·  Allmänt
Året 2014 började så jävla jävla bra. Jag var lyckligare än någonsin och inget kunde stoppa mig. Jag hade allt jag kunnat önska mig och jag skulle aldrig byta ut det mot något annat.
Det viktigaste jag lärt mig det här året är att stå på mig, att stå upp för mig själv och att säga ifrån. Jag har lärt mig att det är VIKTIGT att tänka på sig själv ibland. Jag vet nu att dom personerna du står som närmast kan vara dom som gör dig som mest illa. Jag har lärt mig att öppna upp ögonen för verkligheten och jag är så jävla stolt över mig själv som gjorde det. Jag gömde mig bakom något som jag trodde var bra, men ibland krävs det kanske att ta den svåra vägen för att förstå sanningen. Även fast det gör ont just då.
Jag har också lärt mig att viktigast av allt är att ta vara på varje sekund av livet, för du har fan ingen aning om när en del av dig försvinner. Jag har gång på gång trott jag nått botten, men sen fortsätter man bara falla längre och längre ner och tillslut inser man hur jävla fel man hade.
Jag har gjort misstag jag också. Jag önskar jag kunnat gjort saker och ting annorlunda. Jag önskar jag hade pratat ut om allt jag kände, men HUR gör man det när man inte ens kan visa sig sårbar inför dom som står dig som närmast? Jag har aldrig velat visa mig sårbar för någon, men tillslut spricker den där fasaden av allt man samlat på sig och då tar det fan aldrig slut. Jag har varit så jävla arg och besviken och istället för att faktiskt visa mig ledsen så har jag låtit känslorna gå ut över personer som inte förtjänar det.
Med det sagt så hoppas jag att 2015 kan lära mig släppa taget. För i slutändan är det viktigast att må bra och vara lycklig, och jag vet fan inte hur man gör det just nu.