Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter   ·   Facebook

Östersund

Skrivet:    ·  Min vardag
Har tyvärr bara bilder från mobilen då jag självklart glömde min kamera hemma.
 
Hej på er! Är nu hemma efter en jättebra helg i Östersund tillsammans med Pontus och hans familj. I torsdags åkte Pontus och jag till Stockholm. Vi gick först runt lite i affärer, vilket slutade med att jag fick lite nytt och fint med mig hem till garderoben. På kvällen åt vi mat tillsammans med Pontus syster, hennes pojkvän och hennes kompis. Jättegott och trevligt var det! På fredag förmiddag åkte vi mot Östursund och kom fram till kvällen. 
I Östersund har vi träffat några släktingar till Pontus, ätit god mat, badat, åkt karuseller och allt där emellan. Och solnedgången där borta var ju hur himla fin som helst! Jag har som ni kanske förstår haft några väldigt bra dagar där borta. Är dock jävligt trött på att åka bil nu haha....

Senaste dagarna

Skrivet:    ·  Foto
Dom senaste dagarna har bara varit helt underbara och jag vill aldrig att denna sommar ska ta slut. Lövön, födelsedagar, stugmys, träning och massor av bad. Idag älskar jag den svenska sommaren lite extra mycket. Har spenderat dagen på badet tillsammans med Isabelle på en filt i solen. Har badat, solat och ätit glass..precis som det ska vara på sommaren! Och vet ni? Vi har blivit båtägare mitt upp i allt detta, hur underbart är inte det då? Det är verkligen perfekt dagar som dessa, så därför ska vi ut på en tur senare ikväll. Det var egentligen tänkt att jag skulle ut och springa några intervaller efter det också, men jag tror fan inte min kropp orkar med det nu. Har varit ute och sprungit varje dag den senaste tiden och ska ut imorgon också. Därför vilar jag mig ikväll, så har jag nya krafter tills imorgon. Då ska jag förmodligen träffa några efterlängtade vänner också, sedan bär det av till Pontus för på torsdag åker jag till Stockholm tillsammans med honom och sedan på fredag drar vi vidare till Östersund! 
Hoppas eran sommar är minst lika bra som min, nu ska jag dra mig ner och äta lite mat innan vi drar ut på sjön!

Hello July

Skrivet:    ·  Life
Och nu är vi inne på andra dagen av denna månad. Juli har redan idag bjudit på fint väder, och det ser ut som att det kommer fortsätta så dom närmsta dagarna. JA TACK till sol och sommarvärme! Känner på mig att denna månad kommer bli super: myskvällar med brudarna, biodejt med min kärlek, Östersund, Stockholm och varma sommarkvällar (kan vi i alla fall hoppas på). 

Leopard

Skrivet:    ·  Min vardag
Vaknade klockan fyra inatt/imorse av världens smärta i halsen och huvudet och allt där emellan, samtidigt som ryggen och nacken gjorde minst lika ont. - JÄVLA SKIT. Kände redan på kvällen att förkylningen började smyga sig på, men tänkte inte mer på det...enda tills jag vaknade upp där klockan fyra på morgonen. Kunde inte somna om ordentligt efter det, låg och vred på mig till klockan sju och då väckte jag Pontus - han skulle ju ändå jobba hehe. Vi käkade lite frukost och sedan gick jag och la mig i sängen igen, försökte sova lite till och lyckades faktiskt göra det i någon timme. Mer än så blev det inte. Blir så jäkla känslig i rygg och nacke när jag är förskyld. Så idag har jag levt på alvedon och ipren. Kände och känner mig fortfarande lite febrig, och det finns väl inget jobbigare än att frysa ihjäl ena sekunden, och svettas ihjäl den andra. Bläääää.