Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter   ·   Facebook

Italien - Rom

Skrivet:    ·  Foto
Från hotellrummet. 
Italiensk frukost var då inge vidare eller...inget jag skulle kunna äta varje dag direkt. 
Favvostället! Om ni åker till italien någon gång i erat liv så är glassen ett måste!!! Godaste någonsin, 
Colosseum. Hur häftigt?! 
Palatinen. 
Forum Romanum. 
Kapitolium.
Viktor Emmanuelmonumentet. 
Maten ÄGDE. Inte en enda besvikelse på hela resan! 
Vatikanmuséet. Helt sjuka tak -och väggmålningar var det där, så himla fint. 
Peterskyrkan, också superfint!
Castel Sant'Angelo
Spanska trappan. 
Och detta ska förestella Fontana di Trevi..men självklart så renoverade dom den just när vi var där. Inte nådigt så besviken man blev..
Pantheon, så jäkla stort så jag vet inte vad! 
Campo dei Fiori, en mysig liten marknad vi var till en snabbis. 
Piazza Navona. 
Och så avslutade vi resan med lite shopping. Fick med min en tröja och en vårjacka hem så jag är nöjd!
 
Det spöregnade heeela första dagen vilket var lite trist, men allt var så himla häftigt så man tänkte knappt på hur blöt man blev. Andra dagen så blev det lite bättre, lite duggregn under dagen men det var inget som störde. Vi fick i alla fall ett bra avslut på resan med strålande sol och värme, hur skönt som helst var det! Och jag är så himla glad över att jag fick chansen att åka iväg på det här. Det var verkligen en upplevelse och jag vet redan nu att jag ska tillbaka dit någon gång i framtiden! Världens finaste stad. 

Sjuk

Skrivet:    ·  Allmänt
Dom senaste dagarna har spenderats i världens finaste stad, ROM! Jag berättar mer om det sen någon dag, just nu har jag noll ork i kroppen. Gick visst och blev sjuk så det suger lite väl mycket just nu men aja, sånt är väl livet antar jag.
 
Och nu när vi ändå är inne på livet, visst fan är det svårt att förstå sig på det? Saker och ting vänder hur fort som helst och jag har det lite väl svårt att hänga med i svängarna med alla dessa känslor. Konstaterade idag att jag måste försöka trappa ner på kraven jag ställer på mig själv, för det här går inte. Varje misslyckande väger tyngre än varje gång det går bra och det förstör mig. Varje gång. Men jag vet liksom inte hur man gör, hur man sänker kraven på sig själv. Hur man lär sig vara stolt över sin insats när man gjort allt man kunnat, även fast resultatet kanske inte alltid blir som man vill. Hur svårt kan det vara egentligen? Alldeles för svårt, tydligen. 

Behöver

Skrivet:    ·  Foto

Idag kan jag säga att jag är lycklig

Skrivet:    ·  Allmänt
Dom senaste månaderna har verkligen varit den värsta tiden i mitt liv. Att ständigt brottas med besvikelse och tårar suger så jävla hårt och det har fått mig att inse att vissa saker inte är värt det. Så många dagar jag slösat bort på ingenting bara för att jag varit så nära på att ge upp. Men nu sitter jag här med ett leende på läpparna, stolt som fan. För vet ni vad? Jag klarade av det. Från och med nu vill jag skita i vad andra tycker och tänker och köra mitt egna race. Jag vill en dag vakna upp som den gamla Mimmi igen och jag vet att jag snart är där. Inte förns idag, när jag faktiskt kan le åt ingenting, förstår jag hur illa det faktiskt har varit under en sån lång tid. Hur mycket sorg kan ta på en även fast man inte tänker på det. Hur mycket ord kan skada och hur viktigt det är att försöka tycka om sig själv. Jag är så himla glad över att jag inte gav upp allt när det var som jobbigast, för vet ni? Just nu ser jag bara det fina i livet och kan för första gången på månader stolt säga att idag, idag är jag lycklig. 

Skid-VM i Falun 2015

Skrivet:    ·  Min vardag
Igår var jag upp till Falun på skid-VM med specialidrotten. HUR HÄFTIGT? Det var gryymt! Och att jag fick dela denna upplevelse med några vänner jag håller kärt gjorde det hela en aning bättre. Jag var i alla fall helt slut när jag kom hem på kvällen, det hade ju verkligen varit full vart hela dagen. Men ack så värt det var! 
 
Idag har jag skrivit på min sammhällskunskapsuppsats så nu har jag bara lite på inledningen kvar sen så, sen är jag efter alla dessa veckor klar med denna helvetesuppgift...nästan i alla fall. Ska redovisa inför klassen om mitt arbete nästa vecka bara, men det tycker jag är ganska kul så det är lugnt. 
Aja, nog om skolan. Jag hann även sticka ut i det fina vädret på en liten springtur en stund på eftermiddagen idag. Väldigt välbehövligt och väldigt skönt var det. Efter det käkade jag god mat och sedan tittade jag på melodifestivalen som på alla andra lördagar. 
 
Natti!