Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter   ·   Facebook

Ett år kvar

Skrivet:    ·  Foto
Idag tänker jag tillbaka på avslutningen i nian och inser att jag bara har ett år (!!!) kvar på gymnasiet. Sen tar jag STUDENTEN. Såå sjukt! Vart tog tiden vägen egentligen? Känner en liten skräckblandad förtjusning inför studenten. Satan så underbart det kommer kännas, men sen då? Vad händer sen? Vart ska jag ta vägen? Vad ska jag göra med mitt liv? Har lite smått panik inför framtiden och att jag bara har ett år kvar att komma underfund med vad jag vill göra gör mig liiite stressad. Men allt löser väl sig, som man brukar säga..
 
Och idag är det torsdag, vilket innebär att det är fredag och helg imorgon. Det är då alltid lika skönt med helg, oavsett hur mycket ledigt man har i veckorna. Jag ska ta vara på varje ledig sekund jag får nu innan skolan börjar igen, så jag kommer tillbaka med nya tag och ny energi till hösten. Detta ska fan i mig bli mitt år! 

Midsommarafton 2015

Skrivet:    ·  Foto
Här kommer min fina midsommarafton i några bilder..lite sådär två veckor senare. Men..bättre sent än aldrig, eller hur? 
Midsommarafton spenderade jag hemma med familj, släkt och vänner. Vi åt god mat och hade det trevligt. På eftermiddagen bar det iväg till parken för att kolla på midsommarstången och all dans. Jättemysigt som vanligt! När kvällningen började närma sig for vi hemåt igen för lite grillat - och SATAN SÅ GÖTTIGT det var. Åt tills det inte gick att äta något mer och sedan åkte jag vidare och spenderade kvällen tillsammans med mina fina vänner. 
 
Annars då? Livet rullar på bättre än någonsin. Spenderar dagarna ute på sjön, på fotbollsplanen, tillsammans med fina människor, i solstolen och på jobbet. Den svenska sommaren har börjat leverera och just nu finns det inte så värst mycket att klaga på. Jag har finfina planer inför helgen med finfint folk och hur nice är inte det? 
 
Idag älskar jag livet lite extra. Idag är jag lite extra tacksam över allt i mitt liv som får mig må sådär underbart jävla bra. Idag är jag glad och inget ska få komma ivägen för min lycka just nu. Och med det säger jag tack och godnatt.