Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter   ·   Facebook

Äntligen helg

Skrivet:    ·  Min vardag


Det är fredag och äntligeeeeen helg! Som jag har längtat! Solen skiner och jag har nystädat rum då jag plockade undan lite igår. Snälla mammsen dammsög också. Och att det snart är april? Redan? Alla veckor bara flyger förbi! Känns som det var nyss jag började på gymnasiet. Hälsade på en snabbis på Aspen igår och herregud så jag började sakna det stället när jag fick träffa gamla lärare och kompisar. 

Idag då? Ligger just nu i sängen och gör ungefär ingenting. Ikväll ska jag i alla fall åka till gårn en sväng med Isabelle. Imorgon blir det förmodligen stan för att kika lite på en telefon, lite skor och så kanske jag får med mig en uuuursnygg kofta hem som jag dreglat över ett tag nu. Hoppas hoppas hoppas den finns kvar i min storlek bara!

Hoppsan

Skrivet:    ·  Min vardag


Att ta sig igenom denna dag har varit mer eller mindre pest och pina men jag klarade mig och nu är jag hemma. Vaknade tre minuter över åtta imorse, bussen går åtta minuter över åtta. Snacka om hur jag panikstressade upp ur sängen! Kastade på mig kläderna och var ute ur huset på tre minuter, utan min älskade frukost. Fick köpa en macka när jag kom till skolan. Sprang till bussen på tre minuter och såg mer eller mindre ut som stryk när bussen kom. Andan i halsen, oborstat hår och kläderna halvt påklädda. Men, jag hann! Började dagen med idrott också, så det var bara tur att jag hade packat väskan igår kväll redan! 

Och nu är jag äntligen hemma! På denna träningsfria dag ska jag bara ta det lugnt och försöka plugga lite mer till italienskaprovet som jag har i morgon. Orkar egentligen inte men jag måste väl, om jag ska få ett någorlunda bra betyg. Annars ska jag inte göra någonting. Hur skönt?

Mitt livs största kärlek

Skrivet:    ·  Min vardag

Hej på er! Helgen har jag spenderat tillsammans med Pontus. Har haft sånna bra dagar med honom. Tänk att en person kan få en att må så bra! Börjar för övrigt att bli lite halvkrasslig. Hela kroppen gör så gaaaalet ont. Annars är allt bra, har knappt något plugg denna vecka, såå skönt. Bara ett italienskaprov på torsdag, och det känns ändå helt okej. Imorgon mot kvällningen kommer Pontus hit, så jag hoppas jag mår mycket bättre då!

Jag är så sjuk jävla glad över att jag har turen till att ha en sån fin kille som Pontus. Att ha någon som aldrig tröttnar och som alltid står kvar betyder mer än allt för mig. Utan honom är jag ingenting. Är så lyckligt lottad över att jag hittade en sån snäll människa, som alltid får mig att må så bra. Jag älskar honom över hela mitt hjärta och jag behöver honom mer än allt annat i hela världen. 

Onsdagsplugg

Skrivet:    ·  Min vardag
Sitter just nu i sängen och pluggar för fulla muggar! Imorgon är det dags för matteprov igen, vill bara ha det överstökat på en gång. Känner mig lite väl stressad över två skrivuppgifter som ska in imorgon också. Har varit lite mycket på samma gång den här veckan. 

Fick spendera lite tid med Jennifer idag också, händer allt för sällan. Vi åkte in till stan en snabbis och avslutade självklart med -donken. Sjukt så gott det var! Frös ihjäl på vägen till tåget och hem från bussen, vädret var liksom inte som det var i morse. Converse och en tunn jacka var inte det varmaste just då. 

Nu ska jag gräva ner mig i böckerna en liten stund till, sedan får jag äntligen sova! 

Lördag

Skrivet:    ·  Min vardag

Godmorgon! Kom hem strax efter elva igår efter en myskväll med fina vänner. Somnade nästan direkt när jag la mig i sängen, så himla trött! Idag ska jag ner till Ica en snabbis, sedan åker jag som sagt iväg till Gimo för match. Efter matchen följer Pontus med mig hem. Mysigt! 
Och idag har vi fått snö, igen. Det som var så skönt ute tidigare i veckan.. Vädret är i alla fall väldigt fint idag, och snön har redan börjat smälta bort.
 Trevlig helg på er!

Vårkänslor

Skrivet:    ·  Min vardag

Dom senaste dagarna har bestått av sol och vårkänslorna börjar titta fram, blir så glad av det! Längtar så mycket till sommaren och värmen nu. Denna vecka har hittills varit helt okej. Blev lite besviken på mig själv när jag fick reda på betyget på mitt samprov och mitt historiaprov. Kanske borde inse att allt inte alltid kan bli så himla perfekt. Även om jag verkligen vill det. 

Och juste. Fick även reda på i måndags att jag ska få spela match på lördag med upplandslaget! Blev sååå glad när jag fick reda på det. Trodde verkligen jag inte skulle få vara med, men tydligen! Så på lördag bär det av till Gimo för match, astaggad! 

Våffelfrukost

Skrivet:    ·  Min vardag



Vaknade upp brevid Pontus och såg hur himla fint väder det är ute. Tänk att lite sol kan få en på ett sånt bra humör! Började dagen med en våffelfrukost, såå gott! Idag blir det nog bara till att ta det lite lugnt här hemma, kanske går ut en sväng med Zmilla i det fina vädret sen också. Ikväll tänkte jag, Pontus och Emil göra lite tacos, kolla på finalen av melodifestivalen och titta på en film. En bra lördag med andra ord!

Myskväll

Skrivet:    ·  Min vardag


Sitter just nu i soffan tillsammans med Pontus och tittar lite på tv. Han stannar här inatt. Dagen har varit helt okej, så som måndagar brukar vara. Kändes dock lite jobbigt att ha specialidrott, istället för att komma hem vid två, så kom jag hem vid fem. Men men. Imorgon går jag till halv fyra, vilket jag inte alls ser fram emot. Hoppas hoppas hoppas på att denna vecka går fort så vi får helg igen!

Godmorgon

Skrivet:    ·  Min vardag

Godmorgon! Idag ska jag och la familia gå till min kusin som fyller år. Sedan lär jag förmodligen skriva klart en uppgift i historian när jag kommer hem. Annars då? Jo allt är ganska lugnt just nu. Har inga kommande prov (som jag vet av) den närmsta veckan -så jävla skönt. Har för övrigt lite funderingar på om jag ska klippa mitt slitna hår nu någon vecka framöver. Det skulle verkligen behövas! 
Nu lär jag hoppa upp ur sängen och klä på mig så jag får käka något någon gång, är sjukt hungrig. Ha en bra söndag kompisar!

Jag stör mig lika hårt på dig

Skrivet:    ·  Min vardag

Sitter just nu placerad med chips och dipp i soffan framför andra chansen. Har spenderat dagen hemma hos Pontus, men åkte hem vid sex. Har sedan dess duschat, ätit lite och nu kollar jag som sagt på melodifestivalen. Imorgon är det söndag och sedan är det dags för ännu en skolvecka. Blääää.