Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter   ·   Facebook

Sista april

Skrivet:    ·  Min vardag
Oj så längesen det var jag tittade in här. En hel månad sen för att vara mer exakt. Faktum är att jag har haft det ganska så fullt upp dom senaste veckorna. Att plugga och vara uppe på fotbollsplanen är väl ungefär det jag gör om dagarna. Finns inte så mycket tid över till annat. Just nu är skolan rent ut sagt förjävlig och hur jag ska hinna med allt innan sommarlovet är ett mysterium. 
Annars då? Jag spelar fotboll fem gånger i veckan och nu är vi igång med träningarna för våra små busfrön igen. Så mycket tid går åt ute på fotbollsplanen också. Men jag klagar inte! Det är väl ungefär så jag vill ha det. 
För övrigt så kan livet inte vara så mycket bättre än vad det är just nu. Jag har människor runt om mig som gör mig glad. Varje dag. Och det får mig att må bättre än någonsin! Sjukt hur allt kan vända så himla fort till något som är så bra. 
 
Och idag är det Valborg mina vänner! Vad som händer ikväll är en jäkligt bra fråga. Just nu är allt så oklart, som alltid vid sådana här tillfällen. Men det löser väl sig, som det alltid brukar göra.
 
 
 

Påsklov

Skrivet:    ·  Min vardag
Hej på er! Påsklovet är igång och det kan inte kännas skönare, trots allt plugg jag var tvungen att ta med mig hem. Har pluggat varje dag sen i fredags vilket känns lite småtråkigt, men det är som det är. Det lär ju göras och då känns det mycket bättre att göra det nu än på dom sista lovdagarna. 
Annars då? Mina dagar består väl i stort sätt av plugg och fotboll. Har väl egentligen inte så mycket att klaga på förutom att jag blivit så jäkla skoltrött. Jag hoppas verkligen att lovet kan ändra på det så jag kommer tillbaka till skolan med ny energi nästa vecka! Ikväll har jag träning och fan så skönt det ska bli att röra på sig. Känner för övrigt att jag lär ta tag i den där delen nu. Den egna träningen alltså. Kommer sluta illa det här annars haha. 
 
..och förresten! Igår fyllde min fina Ida hela 18 (!!!) år! Fyfan så sjukt..åren bara flyger förbi och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det...fast jag får ju dock vänta ett år innan det är min tur. 
Glad påsk på er!