Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter   ·   Facebook

Midsommar

Skrivet:    ·  Foto, Min vardag
Bilder från förra årets midsommarafton. 
 
Midsommarafton närmar sig med stormsteg och det enda jag tänker på är det där jäkla vädret. Det ser för tillfället inget vidare ut, men då är väl allt som det ska vara antar jag. Midsommarafton i ett nötskal. Alltid ska det regna och vara kallt. Less man blir..
Men, vi får ta det med en nypa salt och göra dagen till något bättre ändå! Med bra sällskap och en massa mat kan det inte bli så mycket annat. Man kan ju inte annat än älska midsommaren. Alla samlas och bara har det allmänt trevligt tillsammans. Jag gillar det. Sen om vädret för en gångs skull kunde ge oss lite sol och värme så skulle ju det inte göra något.. 
 
Idag har jag inte gjort något speciellt. Ägnade förmiddagen åt att kolla på serier. Efter lunch städade jag lite snabbt och åkte sedan iväg på lite jobb. Stannade till hos farmor och farfar på vägen hem och det var lika trevligt som alltid! Nu ska jag börja röjja lite på rummet så det ser någotlunda fint ut här när vi får besök imorgon. Stökigt är bara förnamnet..

Senaste

Skrivet:    ·  Allmänt
Så..vad har jag haft för mig den senaste veckan? Jag har hunnit slutat skolan och gått på sommarlov -UNDERBART. Den första sommarlovsdagen bestog av jobb men jag klagar inte ett dugg! Senare under veckan klämde jag in ett besök i huvudstaden på Gröna Lund. Dagen bjöd på strålande sol och härliga människor, kan det bli så mycket bättre? Tveksamt. Dagen därpå bar det iväg till stan med Jennifer. Mycket välbehövligt måste jag säga! Fler sånna utflykter tack. Och som ett litet plus i kanten drog jag och la familia ut på premiärturen med båten mot kvällningen. Ett bättre avslut på en fin sommardag finns inte.
Sedan har kvällarna bestått av fotboll! Hela helgen har väl i stort sätt spenderats på fotbollsplanen. I lördags åkte vi iväg till Skärplinge med våra små busfrön på poolspel. Allt flöt på och barnen verkade ha roligt, precis som det ska vara! Fortsatte dagen med lite matchtittande och sedan vandrade jag vidare hem till Rickard. Stannade där över natten och dagen därpå var det matchdags! Vi levererade vinst (ÄNTLIGEN) och jag kunde åka hem med ett glatt humör. Jävligt trött dock. Men det kunde jag så fint leva med! 
Annars då? Livet är så jävla UNDERBART. Idag har jag legat och glassat i solen sen klockan 9 i morse. Lyssnat på musik och bara ha det allmänt gött. Svensk sommar är väl inte så pjåkig ändå? Fortsätter vädret leverera på detta vis kommer denna sommar bli oslagbar!

Inte långt kvar

Skrivet:    ·  Allmänt
Godkväll vänner! Ligger just nu i sängen efter något som har känts som världens längsta dag. Jobb på arenan 7-12 och sen match på det, som för övrigt slutade med en förlust. Dock så gjorde vi en riktig kämparinsats vilket vi ska vara nöjda över! Så helt världelöst känns det inte, lite surt bara. Och nu återstår det bara två ynka dagar innan jag kan ta ett efterlängtat sommarlov. Hallelujah säger jag bara! Behöver det mer än något annat just nu. Känns dessutom som att denna sommar kommer bli grym! Kan inte bli så mycket annat med alla grymma människor som finns i mitt liv. Är för övrigt så himla glad på livet just nu! Jag har hittat något som får mig må bättre än någonsin och jag är så himla tacksam för det. Tänk sådan tur jag har.❤
Kommer ni ihåg när jag pratade om att jag ville ha tillbaka den gamla Mimmi? Tror minsann att hon har hittat hem igen! Lyckligast, det är jag det!