Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter   ·   Facebook

Vår

Skrivet:    ·  Foto
Hej på er! Använde idag kameran för första gången på månader haha! 
 
Hur mår ni? Själv sitter jag och läser på inför mitt muntliga nationella i svenska som jag har imorgon. Konstigt nog så känner jag mig inte alls nervös, just nu i alla fall. Men det kommer väl sen, antar jag. När jag väl står där och ska hålla mitt tal. 
För övrigt är det en vilodag idag (många sånna dagar nu för tiden) då jag inte ska göra något annat än att ligga i min säng. Förstår ibland inte hur det kan vara så skönt att göra ingenting. 

Bästa någonsin

Skrivet:    ·  Allmänt


Älskling överraskade med att köpa koftan som jag så gärna ville ha! Hur snäll är han inte då? 💜

Kärlek

Skrivet:    ·  Foto
 
Trygghet, lycka och kärlek. Allt detta ger du mig, min allra finaste pojkvän. För jag vet att du finns där om jag behöver det, och jag kan inte förklara hur himla tacksam jag är över att du alltid står kvar hos mig. Även fast jag ibland är sur, tråkig och slänger ur mig onödiga kommentarer. Allt du gör för mig kan jag inte förklara med ord hur mycket det betyder för mig. Jag behöver dig mer än något annat här i världen, för du gör mig liksom hel på något sätt. Och att jag har hittat någon som jag verkligen litar på, någon som jag verkligen har vågat släppa in i mitt liv, är så mycket för mig. För mig är det svårt, det där med att släppa in folk. Men det har du bevisat för mig, att dig kan jag lita på. Oavsett.

Bra dag idag

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag känner jag inte för att göra något annat än att gå runt pyamas och göra ingenting. Och det är väl ungefär vad jag har tänkt att göra. Ikväll lär jag dock hoppa ur pyamasen och kasta på mig träningskläderna, men det gör jag mer än gärna. Annars då? Pontus kommer hit lite senare idag, solen skiner och nu börjar man verkligen känna att våren och sommaren är påväg. Ljusa kvällar och hyffsat varma dagar får mig på ett sånt bra humör! Och jag kan inte längta mer till sommaren, känner på mig att denna sommar kommer bli sjuuukt bra med sjuukt bra människor! 

Say something

Skrivet:    ·  Min vardag
Här var det ett bra tag sedan jag skrev. Ska jag vara ärlig så har jag varken orkat eller haft så mycket tid till det. Men livet rullar väl på som vanligt. Det gamla vanliga, ni vet. Skola, fotboll och plugg. Ibland undrar jag varför jag inte tar tag i mitt liv och provar på nya saker, varför jag inte bryter några rutiner någon gång. Men det är väl så, jag har aldrig riktigt varit så förtjust i förändringar. Och just nu vill jag inte att något ska förändras. Allt är bra som det är och så får det gärna fortsätta.
 
Så ja, livet är bra. Visst är vissa dagar bättre än andra, men jag klarar mig igenom dom värsta dagarna också. För jag vet att i slutändan är det värt det, allt jävla råslit lönar sig faktiskt. Det har jag lärt mig. Visst finns det undantag då det inte riktigt blir som JAG vill, och för stunden känns det tugnt som fan. Men jag vet ändå, att jag alltid har gjort mitt bästa.
 
Nu är det i alla fall lov och det ska jag spendera på bästa möjliga sätt! Jag ska se till att komma tillbaka ordentligt utvilad till skolan nästa tisdag. Därför ska jag bara göra saker som får mig att må bra. Ta det lugnt i mängder, umgås med fina människor, spela fotboll och viktigast av allt: INTE plugga. Lär dock skriva ihop lite inför muntliga nationella i svenska men det gör mig inget, tycker det är ganska kul om jag ska vara ärlig. Det jobbiga är att komma igång med skrivandet, men sedan när man väl står där inför klassen så känns det faktisktiskt (oftast) väldigt bra! 
 
Nu ska jag krypa ner i sängen framför någon serie, sååå nattinatti kompisar! 

Första april

Skrivet:    ·  Min vardag




Äntligen har jag ett par hela skor, svarta byxor, nya inomhusskor och en ny telefon! Fick även med mig en fin tröja och ett par shorts jag kan träna i. Skönt med lite nytt och fint. 

Idag är det tisdag och första april. Alltid sånna blandade känslor kring denna dag. Sitter just nu i sängen framför psykologiboken, är väl lika bra att börja plugga i tid inför provet. Speciellt nu när vi har två prov på samma dag. Annars då? I helgen fyller Pontus 18 ÅR. Helt sjuuukt känns det. Så på fredag åker jag till min älskling för att gratta honom på lördagen. Annars har jag inget annat inplanerat. Det är för övrigt grästräning i veckan och det kan inte bli bättre!