Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter   ·   Facebook

Söndagsångest

Skrivet:    ·  Min vardag
 Mitt allt.
Då var detta lov över. Och jag har aldrig velat stanna hemma från skolan imorgon lika mycket som jag gör just nu. En veckas ledighet till skulle inte sitta helt fel. Har ändå haft ett bra, men lugnt och skönt lov. Jag har bara tagit det lugnt och umgåtts med fina människor. Pontus åkte hem för ett tag sedan, och sen dess har jag gjort dom sista uppgifterna i historian. Skönt att ha det färdigt! Nu lär jag sussa lite så jag orkar med skolan imorgon! Vi hörs. 

Alldeles för sällan

Skrivet:    ·  Min vardag


Och nu har halva lovet gått, känner mest -SAKTA NEEEER. Är så jävla otagg på skolan och långa dagar. Men, det ska jag inte tänka på nu. Det är ju trots allt några dagar kvar på lovet. Igår efter träningen kom Jennifer hem till mig och spenderade natten här. Välbehövligt. Snackade om allt mellan himmel och jord. Vaknade, käkade frulle och sedan kom Isabelle över en stund. Packade väskan, åt en pizza och drog till ip för att åka skridskor. Har haft en riktigt bra dag med mina fina vänner! 

Alla hjärtans dag

Skrivet:    ·  Min vardag


Hoppas ni alla hade en mysig och bra alla hjärtans dag! Själv så spenderade jag dagen tillsammans med Pontus, såklart. Och jag hade inte kunnat fått en bättre dag. En perfekt start på lovet! Idag vaknade jag upp av alarmet vid kvart över åtta, är lite avundsjuk på Pontus som fortfarande ligger och sover...Själv ska jag åka iväg till Tierp och träna snart, men det blir nog kul det med! 

Det finaste jag vet

Skrivet:    ·  Min vardag


I söndags åkte jag hem till Pontus. Har haft det jättemysigt och bra med honom som vanligt. Vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan min lilla plutt. Vääärldens bästa! Kom hem idag, har gått i skolan som vanligt och avslutade dagen med ett träningspass. Skön dag med andra ord! 

Ny vecka

Skrivet:    ·  Självporträtt


Och nu var det söndag igen. Känns som att veckorna bara flyger förbi nu för tiden. Det var väl nyss jag och alla andra nior satt i kyrkan och väntade på sommarlovet? Fyfan så fort det har gått! Önskar ibland att jag bara kunde spola tillbaka tiden. Jaja, idag står i alla fall plugg högst upp på schemat, har samhällsprov på tisdag. Är väl ingen favorit kanske. Hoppas i alla fall på att denna vecka inte blir lika jobbig som förra. Att den går fort så vi får lov någon gång. Skulle bli sååå glad. 

Underbara lördag...

Skrivet:    ·  Min vardag
...som jag tycker om dig. ÄLSKAR ledighet. Och nu är det bara fem skoldagar och två prov kvar till en veckas välbehövligt lov! Såååå skönt! Fick för övrigt ÄNTLIGEN sovmorgon idag, bästa som finns. Ska strax hoppa in i duschen, sedan bär det av till Tierp för mellomys. En bra lördag med andra ord! 

Ett tag sedan

Skrivet:    ·  Life

Nu var det kanske lite väl lång tid sedan jag visade något tecken på liv här. Denna tid har gått mellan bra och mindre bra dagar. Vissa är bättre än andra helt enkelt. Saker och ting förändras. Lite för mycket ibland. Jag gillar inte förändringar, har aldrig gjort och kommer aldrig göra. Vissa förändringar är kanske bättre än andra, men jag hade gott och väl kunnat klarat mig utan dom. Annars då? Jo, mitt liv rullar väl på. Jag har fina människor runt mig som jag vet alltid står kvar. Är så tacksam över det. Det går bra i skolan, är för en gångs skull nöjd med mina betyg. Tänk att allt hårt arbete faktiskt lönar sig tillslut! Fotbollen är igång, tränar upp mot 4-5 gånger i veckan nu. Längtar innerligt tills vi får gå ut på gräs! Så ja, livet ser väl ungefär ut som det gjorde för några månader sedan.