Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter   ·   Facebook

Favoritjackan

Skrivet:    ·  Outfit
Längtar till våren då jag kan börja använda lite tunnare jackor. Nu är det för kallt, tyvärr. Själv älskar jag jackan på bilden ovan, men är samtidigt fruktansvärt sugen på att köpa en ny nu i vår. Hm, vi får se hur det blir med det.

The evolution of man

Skrivet:    ·  Musik
 

Ge mig sommar bara

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag är det ännu en sån där dag då jag är less på precis allt. Inget gick som det skulle kändes det som. Aja. Efter skolan så umgicks jag lite med min fina vän Jennifer. Men nu sitter jag hemma i min säng, ska plugga lite snart tänkte jag. Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Första kvällen på länge som jag inte behöver göra något speciellt. Hur skönt som helst. I morgon är det fredag, Ännu skönare. Hoppas er dag har varit bra! 

Godnatt & Sovgott

Skrivet:    ·  Min vardag
Det skulle inte göra mig någonting att få lägga mig i sängen, lyssna på musik och försöka sova. Så därför är det exakt det jag ska göra just nu. I morgon är det torsdag, alltså en dag närmare fredag och helg. Något som är fullt behövligt just nu. Godnatt.

Onsdagar

Skrivet:    ·  Foto, Min vardag
Igår eftermiddag åkte jag till Pontus. Han är verkligen världens bästa. Helt galet hur en person kan göra en så sjukt glad. Jag hade det i alla fall väldans trevligt där, och när jag kom hem från honom så gick jag och la mig i min säng nästan dirket. 
 
 Idag är det onsdag. Fan vad jag hatar onsdagar. Dagen har varit segare än segast och det enda som varit i mina tankar är min säng. Jag har varit tröttare än någonsin och haft ont i hela kroppen. Idag var det inte min dag. När jag kom hem somnade jag nästan direkt. Världens skönaste. Enda gången jag verkligen kan slappna av och inte behöva känna mig stressad över något utan anledning, är när jag sover. Vaknade nån timme senare, var då tvungen att byta om och käka något för att sedan kunna dra iväg på träning. Tränade bara kondition och stryrka ikväll, vilket var skönt efteråt men sjukt jobbigt under själva träningen. Vad hände med den tiden då jag hade kondition och verkligen älskade att springa? Har tappat så mycket i allt. Jag lär ta tag i det känner jag, men frågan är bara om jag någon gång kommer ha orken till att göra något? 
 
Nu ska jag plugga lite fysik, eftersom att vi har prov i morgon. Ha en bra kväll! 

Plugga på en lördag?

Skrivet:    ·  Min vardag
Gårdagen blev väl inte lika rolig som jag hade hoppats på, men det funkade. När jag kom hem tog jag något att äta direkt och sedan gick jag och la mig. Har nog aldrig varit sådär trött tror jag. Vaknade runt klockan elva kanske, och sen dess har jag inte gjort någonting. Är hungrig som jag vet inte vad så jag ska väl dra mig ner till köket och äta något. Efter det ska jag plugga, skriva på mitt pm, vilket jag inte alls har någon lust till om man säger så. Men jag måste väl antar jag. Ikväll ska jag som sagt till Tierp. Trevligt trevligt. Hoppas ni får en bra dag! 

Januari

Skrivet:    ·  Foto
Snart är det slut på Januari. Rätt skönt ändå på något sätt. Även fast jag älskar vintern sjukt mycket så börjar jag faktiskt längta lite efter sommaren. Vill tillbaka till Spanien. Nu. 

Helg

Skrivet:    ·  Min vardag
Hur skönt är det inte med fredag nu då? Denna vecka har jag bokstavligen fått pina mig igenom. Jag har varit tröttare än någonsin och inte haft ork till någonting. Speciellt inte skolan. Så att det är helg nu sitter inte ivägen. Ikväll ska jag åka till månkarbo med världens finaste vänner. Känner på mig att kvällen kommer bli bra. Hoppas det i alla fall. I morgon ska jag plugga hela dagen fram till kvällen. Då ska jag åka till Tierp för lite tacomys med mina fina. Efter det ska vi gå till nattfotbollen och kolla lite. Känner på mig att det också kommer bli skoj. Har man rätt människor runt sig, vilket jag har, så blir det nästan alltid kul. På söndag ska jag nog träffa Pontus, vilket också ska bli trevligt. Min helg kommer alltså vara full av skojsigheter! Hoppas ni har haft en bra fredag & trevlig helg på er! 

Seg dag

Skrivet:    ·  Min vardag
Imorse var det rent ut sagt ett helvete att lämna sängen. Längesen jag var så trött måste jag säga. Skolan var seg. Hela dagen har varit seg. Och det hela blev inte bättre när jag fick reda på mitt provresultat på matteprovet heller. Känns som om jag bara blir sämre och sämre på allt nu för tiden haha. När jag kom hem så satt jag mig direkt och skrev på mitt PM. Men nu får det räcka för idag för jag är grymt trött på att skriva om man säger så. Finns inget tråkigare. Jag har kommit en bra bit i alla fall och jag kommer hinna klart med det i tid. Det är positivt. Nu ska jag äta något och sedan ska jag dra mig till Tierp för att vara med Pontus. Ha en bra kväll! 

Vill åka

Skrivet:    ·  Min vardag
Har inte åkt skidor på hela vintern. Tråkigt men sant. Har inte ens åkt i den gulliga lilla backen här i Söderfors. Då är det illa. Men detta ska vi allt ändra på, för om några veckor åker jag och en massa andra trevliga människor till kungsberget! Grymt.
Med det här lite smått onödiga inlägget säger jag godnatt!

Lyckligast i världen

Skrivet:    ·  Min vardag
Ni anar inte vilket sug jag känner efter att få spela lite fotboll just nu. Hoppade över förra träningen på grund av hosta och halsont, och herregud så det gjorde ont i mitt hjärta. Men ikväll ska jag trotsa förkylningen och pallra mig upp till gympasalen för lite styrketräning tänkte jag. För övrigt så har min dag varit mycket bra. Har gått i skolan som alla andra vardagar, och sen efter den har jag inte gjort så mycket faktiskt. Jobbat lite på mitt PM som ska in på måndag. Tänkte försöka hinna klart med det innan helgen eftersom att jag inte ska tillbringa så värst mycket tid hemma då. Men jaja, nog om det. Nu lär jag byta om och sedan dra mig mot träningen. Hoppas eran dag har varit bra! 

Fina vän

Skrivet:    ·  Foto
Fick lov och prova använda mitt nya stativ idag. Funkade hur bra som helst, är helnöjd! Fick fota en av dom finaste människorna på denna jord också! Tack för kvällen!

Svar på en kommentar

Skrivet:    ·  

Måndag

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag var skolan grymt seg. Ville bara hem hela dagen. Hem och sova i min säng. Förstå så skönt det skulle vara?! Men nej, det gick ju såklart inte för sig. När jag kom hem från skolan idag så somnade jag. Man märker verkligen att skolan börjat igen, man är tröttare än någonsin när man kommer hem. Ikväll kommer Jennifer N till mig, trevligt måste jag säga. Ha en bra kväll! 

Trött på mig själv

Skrivet:    ·  Foto
Jag sätter så otroligt höga krav på mig själv. Ibland krav som jag inte ens kan uppnå. Det har jag alltid gjort. Men det ger inte ett piss. Det enda jag blir är arg på mig själv och det orkar jag inte med längre. Hur lär man sig att inse att man kanske inte är tillräckligt bra för att lyckas med det man vill?

Fotbollsträning

Skrivet:    ·  Min vardag
Sitter just nu och väntar på att klockan ska bli kvart över fem, så jag får åka iväg på träning. Helt underbart är det att få börja träna lite smått igen. Bästa som finns. Ikväll när jag kommer hem ska jag lägga ner lite tid på min inlämningsuppgift, som ska in på måndag. I år ska jag verkligen göra mitt bästa i skolan, så jag kan gå ut nian och vara nöjd över mina betyg. Fast tanken på alla nationella prov gör mig livrädd haha, har nog aldrig varit såhär nervös och rädd över att inte klara något prov. Usch, värsta som finns. 
 
Nu ska jag packa det sista innan jag åker, ha en bra kväll! 

Mer bilder från spanien

Skrivet:    ·  SPANIEN 2013

Spanien, Lanzarote

Skrivet:    ·  SPANIEN 2013
Lördag 5/1: Vi gick till "vattenlandet" och var där i stort sätt hela dagen. Solade och badade. Det var inte allt för varmt, det blåste rätt kallt..så jag solade för det mesta. Mot kvällen drog vi ner till strandpromenaden och kollade hur det såg ut där. 
Söndag 6/1: Var vid "vattenlandet" igen, åkte sånna där roliga ringar och sånt. Det var varmare den dagen så jag badade hyffsat mycket i alla fall. Mot kvällen gick vi ner till stranden, badade och snorklade lite. Vi märkte ganska fort att det var sämst att snorkla där men det var kul ändå haha. 
Måndag 7/1: Vi hade hyrt bil i två dagar så först på morgonen direkt efter frukosten så åkte vi till en vulkan, sedan åkte vi till ett ställe som hette "El golfo"..om jag kommer ihåg rätt. Haha, såg skapligt konstigt ut med grönt vatten (andra bilden), och vattnet är faktiskt sådär på riktigt. Efter att vi kollat runt lite där så åkte vi till en strand och badade, och sedan tillbaka hem till hotellet.
Tisdag 8/1: Eftersom att vi hade bilen i en dag till så ville vi åka någonstans den dagen också. Vi åkte först till en grotta, vilket faktiskt var ganska häftigt haha. Grottan var grymt stor, det kändes som att vi gick i år och dagar haha. Och ändå var det bara en "liten" del av hela grottan man fick gå i. Efter det så åkte vi och åt i en liten by, och sedan åkte vi vidare till en strand där vi badade och snorklade. Det var faktiskt ganska varmt den dagen, även fast det inte var så jättesoligt. 
Onsdag 9/1: Vi tog först en buss till ett ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter haha..och sedan åkte vi ut på havet. Det var bra väder hela dagen, soligt och skönt. Nästan hela dagen spenderades ute på havet, sedan åkte vi hemmåt igen sent på eftermiddagen. När vi kom tillbaka till hotellet åt vi god mat, som alla andra kvällar. 
Torsdag 10/1: Vi låg bara vid poolen hela dagen. Det var hur varmt som helst, vilket jag älskar så det gjorde mig inget. Låg och solade som bara den, försökte bli lite brun haha. Man kan ju inte komma hem utan någon skillnad om man säger så! Vi solade och badade i alla fall i stort sätt hela dagen. På kvällen gick vi en bit på strandpromenaden och stannade till vid ett ställe där vi beställde något att dricka. Gott var det, och vi fick också se en del av solnedgången. Mycket mysigt hihi. 
 
Jag har tyvärr inga bilder från fredagarna, dagen då vi kom dit och dagen då vi åkte hem. Men jag kan berätta vad vi gjorde ändå. När vi kom dit så packade vi upp våra saker och sen gjorde vi inte så värst mycket mer än att äta och kolla runt lite. Se hur allt såg ut och så vidare. Dagen då vi åkte hem låg vi bara nere vid poolen, ingen av oss badade förutom min lillebror..såklart haha. Vi kom hem till kalla Sverige på natten, och då var man bra slut alltså haha. Jag har i alla fall haft en otroligt bra vecka med två av mina kusiner, min bror och min farmor och farfar. Tack så jättejättemycket för att vi fick följa med! 

Pulka

Skrivet:    ·  Min vardag
Kom precis ut från duschen, just nu sitter jag och äter glass. Dåligt gott. Denna kväll har jag tillbringat i en backe, på en pulka, med Jennifer S/F, Jennifer N och Isabelle. Ville träffa mina pullor nu innan jag åker. Skulle inte förvåna mig om jag vaknar i morgon med en jävla träningsverk alltså. Ni anar inte hur jobbigt det är att gå upp för den där backen, det är helt sjukt. Men kul är det. Haha. Godnatt&Sovgott!

2012

Skrivet:    ·  
Tack för ett galet bra år, 2013 ska bli ännu bättre!

Spanien

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu när jag åker utomlands i morgon så blir det förmodligen en hel del mindre bloggning för min del. Jag ska försöka slänga in ett inlägg från telefonen lite då och då men det beror helt på om jag har tid eller ork till det. Jag har lite funderingar på om jag ska göra några tidsinställda inlägg men vi får se. Isåfall blir det väl kanske inte världens roligaste inlägg men men. Mina dagar framöver kommer förmodligen bli grymt bra, så jag hoppas era blir det med!

Nyår och födelsedag

Skrivet:    ·  Min vardag
På nyår var jag på förmiddagen upp till Ip och åkte lite skridskor. Det var grymt kul, det är sjukt så jag saknar bandyn på vintrarna alltså! På kvällen var jag bara hemma, tills halv tio ungefär, då åkte jag ut till Eveliina och var där med Sandra, Jennifer, Ellen, Johan, Adam, Jesper och Eveliina såklart. Mycket trevligt måste jag säga. Mamma kom och hämtade mig vid kvart i två ungefär så då åkte jag hem. Dagen efter fyllde jag alltså år. Jag fick ett objektiv och ett stativ till kameran, en kameraväska, pengar, nagellack, hudkräm och lite sånna småsaker. Är mycket nöjd med min födelsedag och allt jag fick! 
 
Idag har jag bara varit hemma. Jag har packat klart allt tills i morgon då jag åker till Spanien (Lanzarote). Det är sjukt så skönt det ska bli alltså! Nu ska jag åka iväg med väskorna till farmor och farfar så dom kan packa in allt i bilen så allt är klart tills i morgon. Ikväll blir det alltså sista kvällen med mamma och pappa på en hel vecka, synd om dom som blir lämnade kvar i detta kalla land. Hehe. Aja, det ska bli grymt skönt att få åka bort i alla fall. Ha en bra dag!