Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter   ·   Facebook

Lyckad dag

Skrivet:    ·  Min vardag
Denna dag har varit grym, enilgt mig själv i alla fall. Jag var ju som sagt i Tierp med Isabelle, Tove, Zebastian och Oskar och åkte lite skridskor. Herregud så kul det var, och herregud så jag vill spela bandy. Det var i alla fall jättekul. Efter det så skyndade jag mig hem och duschade, sedan åkte jag till gårn. (Det blev inget Tierp med Jennifer, ändrade planer). Det var också grymt kul, jag och mina fina vänner målade, spelade innebandy mot småttingarna, spelade wii och hade det grymt trevligt. Jag känner att jag kommer sova skönt i natt, jag är helt slut. Ont i huvudet har jag också. Hoppas eran dag har varit lika bra som min! 
 

Saknar

Skrivet:    ·  
 
 
 
När jag ser sånna här bilder, så längtar jag så jävla mycket till vintern. Saknar, saknar, saknar.

Filmkväll med mig själv

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag har jag knappt gjort någonting. Jag har varit in till Tierp en snabbis med mamma och Emil, men annars så har jag bara varit hemma. Ikväll ska jag som igår kväll bara ta det lugnt, kolla på en film eller något liknande. Skönt. Jag känner att jag är i stort behov av sådanna kvällar! Nu ska jag dra mig ner och fixa något att äta, min mage börjar skrika lite efter något nu. Haha, ha en bra kväll! 
 

Helt galet

Skrivet:    ·  Min vardag
Kom på nyss, när jag tänkte efter, att jag får det väldigt körigt i morgon. Klockan halv tio ska jag åka till tierp för att åka lite skridskor med Isabelle, Tove, Oskar och Zebastian, sedan ska jag hem runt tolv och skynda mig in i duschen. Klockan halv två ska jag ta bussen in till Tierp igen och köpa biljetter och handla lite saker med Jennifer. Och när jag kommer hem från Tierp så ska jag nog ta mig till gårn också. Herregud, det blir verkligen en körig dag i morgon! Men, det är ju kul att ha något att göra i alla fall! 
 
Nu är det ju så att det var nästan mer än ett år sedan jag stog på ett par skridskor, så vi får se hur det går. Det kommer i alla fall bli grymt kul, satan så jag saknar bandyn alltså!

Ni gör mig glad

Skrivet:    ·  Allmänt
Det är så himla kul att se att så många läser här någon gång om dagen! All kärlek till er fina läsare.
 
(En gammal bild som jag råkade hitta. Som sagt, bildbrist så det sjunger om det.)

Lyckligare nu

Skrivet:    ·  Foto

Dagens

Skrivet:    ·  Outfit
Sämst bild, jag vet. Men jag orkade inte anstränga mig något vidare idag. Hoppas det duger i alla fall! 

Gofika

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag har jag inte gjort så mycket, förutom att äta en massa kakor med mina kusiner och deras föräldrar. Det var mycket trevligt måste jag säga. Ikväll ska jag ta det lugnt bara, jag vet inte vad som händer. Har inge planer inför i morgon heller, förutom att jag ska åka in till Tierp med min familj och fixa nya pass eftersom att våra gamla har gått ut. Om 68 dagar åker jag till Lanzarote, och om ungefär ett år åker jag äntligen till USA. Fyfan, mitt liv är underbart.

Bästa

Skrivet:    ·  
 
Det gör ont i hjärtat att jag knappt umgås med dig längre. Saknar min vän mer än allt just nu.

Helnöjd

Skrivet:    ·  Min vardag
 
 
Jag är som sagt nöjd!
(Och ja, mitt hår är äckligt.)

I could

Skrivet:    ·  Foto
 

I remember all the people, how they said I wouldn't make it.
I just wanna show you that I'm here and I am gonna take it.

Chillidillar

Skrivet:    ·  Min vardag
Sitter just nu på mitt rum med Evelina, vi lyssnar på musik och har det allmänt trevligt bara. Jag vet inte vad vi ska hitta på sen, vi får väl se helt enkelt. Jag blev supernöjd med mitt hål i örat! Det kommer upp en bild sen, ha en fortsatt fin höstdag! 
 
Snälla som vi är, så bjuder vi på två underbart fina bilder!

Dagens outfit

Skrivet:    ·  Outfit

Nystädat

Skrivet:    ·  Min vardag
 
 
 
 

Idag är en bra dag

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag vaknade jag utav att min bror kom in i mitt rum och väckte mig, då var klockan runt tio. Jag låg kvar i sängen ett tag och gosade med världens finaste hund och världens finaste katt, sedan gick jag ner och åt frukost. Jag plockade i disk i diskmaskinen också, kände mig väldigt duktig efter det. Idag är jag på grymt bra humör, solen skiner och jag ska träffa en fin vän lite senare. Evelina. Hon ska följa med mig när jag ska ta ännu ett hål i örat och sedan ska vi hitta på något efter det. Denna dag kommer bli bra. Hoppas eran blir det med!
 

Svar på en kommentar

Skrivet:    ·  

Att vara tjej

Skrivet:    ·  
Det här med att välja kläder att ha på sig, har aldrig varit lätt och kommer aldrig vara lätt att göra. Herregud, man har så mycket men ändå så lite kläder. Jag måste verkligen köpa något nytt till min garderob innan jag får psykbryt. Tråkigt med det gamla vanliga, vill ha nytt! 
 

Underbart

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu är det lov. Äntligen, äntligen, äntligen. Dagen har gått fort och ikväll ska jag umgås med fina vänner. Kan det bli bättre? Livet känns så jävla underbart just nu, en hel vecka utan några måsten. Skönt. Nu ska jag ta fram kläder som jag ska ha på mig ikväll, för det jag har på mig nu är hur kallt som helst. (Det är ju nästan vinter nu, det har snöat och det är jättekallt ute. Äntligen.) Ska försöka hitta någon stickad tröja, så himla skönt. Ha en bra fredag!
 
 

Summer

Skrivet:    ·  Foto
 
 
 
Även fast denna sommar var kall och jävlig, regnig och en stor besvikelse, så fanns det ändå några få stunder då allt var perfekt. 

Känn dig fri

Skrivet:    ·  Foto
 
Vissa känner sig fria, andra fångna.
Rädda att göra saker de kommer ångra.
Bryr sig för mycket om vad andra tänker.
Jag vet mina gränser, jag vet när det räcker.
Men alltid svårt sätta stopp, säga nej.
Hålla tillbaka.

Vill tillbaka

Skrivet:    ·  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reasons to love being alive

Skrivet:    ·  

Lov

Skrivet:    ·  Min vardag
Nästa vecka är det höstlov, och jag har en massa av saker som jag vill hinna göra! Fotodag med Moa och vi tänkte även sova hos någon av oss, övernattning på gårn, ha minst en mysdag med världens bästa Jennifer, åka in till stan, träffa några fina vänner, umgås med min familj, och sorgligt nog lär jag förmodligen plugga också. Men det är som det är. Det känns i alla fall som att lovet kommer bli hur bra som helst, och därför längtar jag lite extra mycket efter det! I morgon är det torsdag, och det betyder en dag närmare fredag och en dag närmare helg. Åh, underbart! 
 
Märker ni att jag har brist på bilder eller? Lägger bara upp massa gamla mobilbilder nu för tiden, inte likt mig. Hoppas det duger i alla fall.

Kommentarer

Skrivet:    ·  

Drygt

Skrivet:    ·  
Jag kan verkligen inte bestämma mig över vad jag ska köpa för jacka och skor. Har hittat en jacka och ett par skor, men jag är inte säker på om jag passar i något av det. Och jag är nog för feg för att köpa något av det. Jackan är inte så fin när man har den stängd, och i skorna ser mina fötter så jävla feta ut. Åh, får panik. Det är ju inte direkt sommar längre, och det känns som att det börjar bli lite små kallt med en jeansjacka och converse. Gaahh.
 
...jag har ju min gamla jacka. Men det är väl alltid kul med något nytt, visst?

PM

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag fick vi sluta klockan ett, men jag åkte inte hem då för jag var tvungen att leta efter en bok på biblioteket. Vi ska snart börja skriva PM i skolan, och jag längtar inte ett dugg. När man väl börjar skriva så är det det ända man kan och måste göra på hundratals dagar. Så jävla jobbigt. 
 
Ikväll ska jag vara barnvakt åt mina kusiner ett litet tag, men annars vet jag inte vad som händer. Vi får väl se helt enkelt. Ha en fortsatt fin dag. (Idag är vädret på min sida, herregud så fint det är ute. Som sagt, älskar hösten.)
 

Älskade telefon

Skrivet:    ·  
Fyfan, måste ju bara berätta. Idag när jag och min bror var ut och fotade så hände nog världens hemskaste sak. När vi var påväg hem så märkte jag att min telefon var borta. Jag hade alltså tappat den. Den känslan som man får när man verkligen inte hittar den någonstans, den känslan kan nog vara den värsta som finns. Jag fick världens panik. Verkligen. Och jag vågade inte gå tillbaka till stället vi fotade på heller, för där var det tre hundar som gick lösa. Och jag är rädd för dom. Så jag ringde mamma, men hon kunde inte komma hem såklart..och jag fick därför vänta tills pappa kom hem så jag kunde gå och leta. (Sen gjorde det inte saken bättre att jag tappade den i skogen heller, jag kan säga er att det är svårt som fan att hitta en liten telefon i en jävla skog.) Inte kom jag ihåg vart jag hade gått heller. Min värld höll verkligen på att falla samman. Men men, vi gick där och letade..och tillslut, hittade pappa den. NÅGRA CM FRÅN EN FET  JÄVLA VATTENPÖL. Åh, pappa var verkligen min hjälte idag. Har nog aldrig blivit så glad som då. 
Hade min telefon försvunnit, så hade jag brytit ihop. Herregud. Jag har allt på den. Min telefon är mitt liv. Typ.
Haha, fjolliga lilla jag. 
 

Sommar 2012

Skrivet:    ·  

Diamonds

Skrivet:    ·  Foto
 
 

Höst

Skrivet:    ·  Foto
Älskar verkligen hösten. (Om man bortser från allt regn.)
 
 

Fotograferade med min bror

Skrivet:    ·  Foto
 
 
 
 
 
 
 

Tacos

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag tänkte jag städa rummet lite. Senare ikväll ska jag till mina kusiner för lite tacosmys. Denna söndag kommer faktiskt bli ganska bra! 
 

Skulle inte tacka nej

Skrivet:    ·  Vill ha
Skulle absolut inte tacka nej till dessa smycken från Gina Tricot. Så snyggt! 

Lördag

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag är det lördag. Så underbart skönt. Sen, gör det saken mycket bättre att jag inte har något plugg i helgen. Om jag inte absolut vill, och självklart så vill jag inte ens öppna en bokjävel varken idag eller i morgon. Ikväll ska jag äta godis som ett djur och inte göra någonting annat än att vara inne på mitt älskade rum. Typ. Detta känns riktigt bra. Nu ska jag fixa mitt hår, och sedan ska jag och min familj dra oss vidare till mina kusiner och hälsa på, sedan far vi vidare till Ica. Där jag ska köpa mitt godis. Mums. Hoppas ni får en alldeles för bra lördag, för det tänkte jag ha! 
 
 

Förlåt

Skrivet:    ·  Min vardag
Har varit grymt mycket i skolan dom senaste veckorna, jag har därför varit lite smådålig på att blogga. Förra veckan hade jag ett prov på tisdagen, ett på onsdagen, två på torsdagen och två på fredagen. Denna vecka hade jag ett prov i måndags och två prov idag. Plus att jag ska lämna in en diktanalys tills på fredag. Så som ni kanske märker så har det varit väldigt mycket med skolan på den senaste tiden. Men nu är jag till baka, hoppas jag. 
 
Idag ska jag inte göra ett piss. Bara vara hemma och inte plugga. Känns underbart jävla bra.
 
Ha en bra eftermiddag/kväll! 
 

Grönt

Skrivet:    ·  Min vardag
 

Lanzarote

Skrivet:    ·  Min vardag
Jaha, här var det dött. Tänkte därför göra en liten ändring på det faktiskt och ta mig tid till att skriva lite här. 
 
Har fått reda på att jag ska få åka till Lanzarote den 4:e januari. Hur skönt? För jävla underbart! Känns mer än bra kan jag säga er. Jag som tjatat om att få åka till varmare ställen än kalla Sverige, och nu får jag göra det. 
 
Idag har jag för övrigt pluggat och hälsat på min farmor och farfar. Dagen har alltså varit helt okej. Ikväll ska jag väl kolla på tv en stund sen vet jag inte vad som händer. 
Pusshej! 
 

Åker till valbo

Skrivet:    ·  Min vardag
Ska åka till Valbo snart en snabbis. Förlåt för inget bloggande igår men jag var i Gimo på precamp vilket var jättekul och gick gick faktiskt rätt bra!
Ha en bra dag! 

Skolfotografering

Skrivet:    ·  Min vardag, Vill ha
Jag behöver verkligen en ny jacka, en ny mössa och ett par nya skor nu. Nu nu nu nu nu. 
Skulle absolut inte sitta ivägen i detta oktoberväder! 
 
Nu ska jag plugga lite, och sedan göra några flätor i håret. I morgon ska kråkboet bli lockigt! Vi ska fotograferas direkt på morgonen nästan när vi kommer till skolan, så jag kommer se nyvaken och fin ut på kortet. Mumsigt. 
Godnatt! 
 
Förra året. HAHA.

Jobbiga onsdag

Skrivet:    ·  Min vardag
Kemiprovet var förvånande lätt faktiskt. Trodde det skulle vara svårare. Nu är det bara två prov kvar på denna vecka, alltså två dagar kvar tills helg. Känns mycket bra. 
Jag har pluggat klart för ikväll och kan därför ta det lite lugnt för en gångs skull. Skönt. Vet inte riktigt vad jag ska göra, men jag sätter mig förmodligen framför antingen tvn eller datorn. Vi får se vad som händer, sätter jag mig framför datorn så kommer det förmodligen ett inlägg till innan sängdags. 
 
Nu ska jag lägga fram kläder tills i morgon och sedan packa väskan, för vi ska simma på idrotten igen. 
 
 

Svenska hollywoodfruar

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu är det första provet denna vecka avklarat. Jag själv tyckte det var ganska lätt och svarade därför på alla frågor. Eller ja, om jag nu svarade rätt men det kändes helt okej faktiskt. Vi simmade på idrotten idag, det var ganska roligt faktiskt men samtidigt så var det jobbigt. Vi simmade exakt hela tiden så det vart tråkigt efter ett tag. 
När jag kom hem från skolan så gick jag till pappas jobb och fixade lite där sedan for jag hemmåt. La mig på soffan och somnade där tills det varit mat. Hoppade in i duschen, drog till ica och fick med mig lite godis och ett par vantar hem. Haha, vantarna var faktikst fina... 
Nu har jag bara pluggat den senaste timmen och känner nu att jag kan kemin tills i morgon då vi har prov, vilket är bra. För kemi är inte min starka sida om man säger så. 
Om två minuter börjar Svenska hollywoodfruar och det får jag ABSOLUT INTE missa. 
Ha en fin kväll allesammans! 
 
 
 

Utlandet

Skrivet:    ·  
Jag blir så tokig, galen, arg, ledsen, deprimerad, när folk åker utomlands. När alla utom jag åker utomlands. Jag vet inte hur många människor som jag känner som åkt till Turkiet och jag vet inte allt vad det är nu dom senaste vekorna. Jag blir ju tokig. Jag vill också. Tur man åker till USA om ett år. Så jävla grymt.
 
Just nu saknar jag Grekland. Har varit där tre gånger och kan tänka mig att åka dit miljontals fler gånger. Åh, om man bara hade pengar. Att få åka bort från Sverige en vecka eller så skulle inte alls skada. Fan. 
 
 
 
  
 
 
 

Fuckin' perfect

Skrivet:    ·  Min vardag
Hej fina ni. Idag har det varit en bra dag. Skolan gick fortare än vad jag trodde och det känns bra att ha måndagen överstökad. Det betyder att det är en dag närmare fredag. (och lördag för den delen). Dom timmarna som är kvar av denna dag kommer bestå av plugg. Känns inte allt för jobbigt hittills men jag vet själv att jag kommer få psykbryt på skiten efter ett litet tag. Men det är väl bara att bita ihop antar jag. Hoppas eran kväll blir lite bättre, lite roligare än min i alla fall. 
 

Godnatt och sovgott

Skrivet:    ·  Min vardag
Dagen har varit okej. Jag har pluggat, duschat, kollat på både Williams lista och Solsidan och så har jag bara tagit det lugnt. Det blev tyvärr inget av med att dra ut och fota men det gör inte så mycket. Just nu längtar jag bara efter min ren-och-nybäddade säng. Det kan vara det bästa som finns. Så därför ska jag göra några flätor i håret så att jag får lite lockar tills i morgon och efter det ska jag lägga fram kläder som jag ska ha på mig. Sen, ska jag gå och lägga mig i sängen och lyssna på lite musik innan jag slår igen ögonen för idag.. Godnatt & sovgott! 
 
 
 

Söndag

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag är det Söndag. Det betyder att det är skola i morgon. Känns som att denna vecka kommer kännas lång. Jag har prov på tisdag, onsdag, torsdag och fredag. På lördag är det precamp. Och jag är redan något otroligt nervös. Jag kommer åka dit alldeles ensam, känner ingen där. Kan nog vara det värsta. Men jag hoppas att det blir kul i alla fall! 
Idag ska jag försöka hinna med en hel del saker faktiskt! 
  • Plugga till Samhällskunskapen och kemin. 
  • Gå ut och fota lite. 
  • Duscha.
  • Kolla på Williams lista. Hihi.
  • Kolla på efterlängtade solsidan!

Så därför lär jag sätta fart med pluggandet nu! Vi hörs!
 

Godnatt

Skrivet:    ·  Min vardag
Nu ska jag slå igång en film tänkte jag, och sedan ska jag sova. Eller så skiter jag i filmen och sover direkt istället. Vet inte riktigt vad jag ska göra haha. Är ganska trött men vill ändå se på film. Vi får se hur det blir med det. 
I morgon väntar en hel dag som ska bestå utav plugg, plugg, och mer plugg. Kommer inte bli så där jätteroligt, men det är väl värt det på alla prov sen. Godnatt på er! 
 
 

Life

Skrivet:    ·  
Ville bara säga att mitt liv är så bra just nu. Det går bra i skolan, jag har världens finaste vänner, det känns som att allt har ordnat till sig igen, jag mår bättre än någonsin och så fortsätter det. Jag lär gräva långt, långt om jag ska hitta något negativt med livet och har därför förbjudit mig själv att ens tänka tanken på att börja gräva efter dom dåliga sidorna av både mig själv och allt annat runt omkring mig. Jag har sakta men säkert börjat lära mig att vissa saker inte går att ändra på, hur det en är. Det är såhär det är och jag kan inte göra något åt det. Det är i alla fall en bit på vägen till att det ska få gå i alla fall en vecka utan att jag ska behöva känna en sådan otrolig stress. Utan att jag ska bli arg på mig själv. Utan att jag ska få spel och bryta ihop. 
Mitt liv kan bara bli bättre, och det känns underbart. 

Världens finaste

Skrivet:    ·  Foto
 
 
Världens finaste, bästaste, underbaraste hund. Är sååååå glad att vi, den sista familjen på jorden man skulle kunna tänka sig ha en hund, faktiskt skaffade vår gullgris Zmilla. Som sagt, världens finaste.

Bästisfestis

Skrivet:    ·  Allmänt
 Vill leka med min vän någon dag snart. Det händer allt för sällan nu för tiden. Älskar min Jennifer! 

Skoj

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag spelade jag som sagt fotboll med laget, det var faktiskt jätteroligt! Mitt lag förlorade men det gjorde inte så mycket. Vi åt hamburgare och pratade lite efteråt. Som sagt, kul! 
 
Nu ska jag plugga lite till alla dessa prov vi har nästa vecka. Fyra styckna. Känns jobbigt. Men det är bara att bita ihop.
Pussar! 
 

Mycket trevligt

Skrivet:    ·  Min vardag
Kvällen blev rätt najs faktiskt. Jag åkte till gårn och var ensam där i typ 45 minuter...det sög ju. Men efter ett tag kom Isabelle och lite senare efter det kom Jennfier och Ellen också. Vi hade det trevligt med en massa annat folk också. 
Kom nyss hem, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. 
I morgon ska jag spela fotboll, kommer bli kul som vanligt! 
Godnatt på er! 
 
Kanske dags att ta fram vinterjackan snart? Kände nu på vägen hem att det var lite kallt...eller ja, ganska så mycket kallt. Åh, vill verkligen ha en ny! 

Har askul

Skrivet:    ·  Allmänt
Just nu har jag så jävla tråkigt. Smsade Jennifer för en halvtimme sedan kanske, hon är med Ellen så jag tänkte fråga om dom ville träffa mig, men hon svarar inte, så jag ska nog smsa Isabelle istället och fråga om hon vill hitta på något. Haha. 
Men ja, jag tänkte som sagt städa lite först. 
Puss. 
 

Fina vän

Skrivet:    ·  Foto
Och för er som vill veta så kom äntligen världens bästa vän till skolan idag. Hur bra som helst. Har inte alls varit lika kul utan henne. Därför har dagen bjudit på en massa skratt. Hihi. 
(Bilderna är från förra sommaren)
 
 
 
 
 

Musik

Skrivet:    ·  Min vardag
Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Har starka funderingar över om jag ska städa rummet lite snabbt. Det känns jobbigt, men det är behövligt kan jag säga er. 
En bra sak som hände idag var att våran klass fick håltimme sista lektionen och vi kunde därför åka hem med ettbussen istället för tvåbussen. Riktigt skönt!
Ikväll ska jag till gårn och umgås med världens bästa människor vilket ska bli sjukt jävla awesome. 
Hoppas eran dag har, och kommer fortsätta vara, bra! 
 
Och på tal om inget, faaan vad jag vill åka till fjällen. Åh. Saknar.

Precamp

Skrivet:    ·  
Och jag måste ju bara säga. Igår fick jag reda på något grymt! 
Jag har blivit kallad till precamp, vilket jag är sjukt glad över! Mitt liv är så jävla bra just nu!
 

Jag är stark som fan

Skrivet:    ·  Min vardag
Jag var inte med Evelina igår, tyvärr. Det glömdes bort men vi ska träffas en annan dag och hitta på något! Igår gjorde jag inte så mycket. När jag kom hem från skolan så käkade jag lite och sedan gick jag upp på mitt älskade rum. Snackade lite skype med Johan, mycket trevligt måste jag säga. 
Idag har dagen varit rätt seg, så det var jätteskönt att komma hem från skolan. Ikväll har jag träning vilket ska bli grymt kul. 
Ha en bra kväll! 
 

Svar på en kommentar

Skrivet:    ·  

Svartvitt

Skrivet:    ·  Foto

Här var det dött

Skrivet:    ·  Min vardag
Senare idag ska jag nog vara med min vän Evelina. Vet inte riktigt när men det blir väl när det blir. Dagen har varit okej. Gått rätt fort. Hoppas eran dag varit bra! 
 
 
 
Evelina fick leka supermodel en dag på sommarlovet som ni ser! Haha, så snygg.

Svar på en kommentar

Skrivet:    ·