Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter   ·   Facebook

Längesen

Skrivet:    ·  Foto

Det bästa med hösten

Skrivet:    ·  Foto
Sommaren börjar gå mot sitt slut kan man säga och man känner att hösten är på gång i luften. Vilket inte gör mig något i och för sig. Älskar den friska luften man andas, det antingen gråa eller färgglada vädret, färgen på löven, dom mysiga kläderna, förstora tröjor framför allt, kvällarna då man myser framför en film eller en bra serie och samtidigt hör hur det blåser utanför fönstret. Jag kan fortsätta såhär hur länge som helst. Hösten är en så himla, himla fin och mysig årstid ändå.

Finast i hela vida världen

Skrivet:    ·  Foto
Mitt lilla lyckopiller.

Trött och tråkig

Skrivet:    ·  Foto
Denna dag har varit den segaste på länge måste jag säga. Förutom träningen nu på kvällen har jag bara legat hemma i soffan framför tvn. Tråkigare människa får man ju leta efter. Verkligen. Ändring blir det på det i veckan. Fotbollen är igång som vanligt, seriestart på fredag. Ska även träffa fina vänner på torsdag och i helgen ska jag träffa Pontus. Känner på mig att den här veckan kommer bli ett bra avslut på detta lov! 

I just want to be by your side

Skrivet:    ·  Min vardag
Helgen har jag spenderat tillsammans med Pontus. Har haft det lika bra som vanligt. Kan inte förklara med ord hur mycket denna människa betyder för mig. Att ha någon som alltid får mig att må bra kan vara en utav dom bästa känslorna i världen. Jag är så glad över att jag har honom, min finaste.

Och nu är det alltså endast en ynka vecka kvar på detta lov. En vecka kvar till allvaret börjar igen. Jag ska ta vara på denna vecka fullt ut. Ta det hur lugnt som helst, umgås med bra människor och bara vara. Det är ganska sjukt ändå, så fort dom senaste åren har gått. 

Bye bye perfection

Skrivet:    ·  Nytt
Klickade hem dom två t-shirtarna på bilderna ovan för några dagar sedan. Idag var dom klara för att hämtas. Jag ÄLSKAR dom. Så sköna, och snygga!
 
Drog en runda på stan idag med mamma och bror. Fick med mig en sportbh och ett par springskor hem. Väldigt, väldigt behövligt! Skönaste skorna jag någonsin ägt, verkligen! Nu ska jag slå igång ett avsnitt av Lost, sedan får det bli en dusch. Trevlig helg på er! 

Birdy - Wings

Skrivet:    ·  Musik
 

Tuesday

Skrivet:    ·  Självporträtt
Hur skönt är det inte att sitta och mysa i sängen framför en bra serie? Bästa sysselsättningen dagar som denna, då man ändå inte har något viktigt att göra. Några riktigt bra serier jag måste tipsa om är The walkning dead, Orange is the new black och Lost. Så himla, himla bra! Har ni inte sett någon av dom, så vet ni vad ni måste göra! Haha, nej men verkligen, dom är verkligen sååååå bra! 

Favoriter till hösten

Skrivet:    ·  Outfit
Dessa kläder kommer absolut användas flitigt i höst! En svart jacka med någon snygg tröja (helst i färg) under. Såååååå snyggt! Jackan är för övrigt ny, så som den gula stickade tröjan. Två riktiga fynd! Dom blev direkt nya favoriter i garderoben. 

Mysig helg

Skrivet:    ·  Min vardag
Hej på er! Vaknar upp till ett riktigt fint sommarväder även idag. Känns riktigt bra! Nu är det mindre än två veckor kvar till skolan börjar, känns sådär. För övrigt så måste jag erkänna att jag längtar lite smått till hösten också. Tycker årstiden är så mysig! Plus att man kan börja använda snygga jackor och mössor igen, haha. 
 
Min helg har inte varit annat än bra. I fredags träffade jag mina kusiner och min mormor och morfar. På kvällen kom Pontus. Vi åt pizza, badade, kollade på film och hade det bra. I lördags åkte jag och Pontus till Tierp för att spendera kvällen tillsammans med David och Jennifer. Vi grillade, kollade på film och så vidare. Även på söndagen träffade vi David och Jennifer, och lite senare på kvällen åkte vi och badade. Inte allt för kallt faktiskt. Igår åkte jag hem från Pontus, har haft det hur bra som helst tillsammans med honom. Som vanligt. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Det är träning ikväll men annars har jag inget annat inplanerat, kanske bara blir en dag hemma. Kan vara skönt det också! 

Black & White

Skrivet:    ·  Foto

Första augusti

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag är en värdelös dag. Det har regnat, jag har inte gjort ett piss och träningen blev inställd. Great! Jag och Isabelle tar oss en springtur istället, vilket kan behövas för min del. Jag har varit fruktansvärt, verkligen fruktansvärt dålig på att springa denna sommar. Har ångest så det bara sjunger om det. Känner därför att jag lär ta tag i det, så det blir någon ordning på min kondition igen (speciellt när serien drar igång nu i augusti). Samtidigt kan det vara svårt ibland då mina knän och höfter inte är på min sida. Jag hoppas innerligt att det även kan bli någon ordning i min stackars kropp haha. För övrigt så ska jag förhoppningsvis träffa Jennifer N ikväll. För längesen det hände, verkligen!