Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter   ·   Facebook

Jag tar, jag förstör, jag är blind

Skrivet:    ·  Musik
Rotlös - Stiftelsen 

Nytt och fint

Skrivet:    ·  Allmänt
Som ni ser så har jag fixat lite här på bloggen. Ny header osv. (Om ni inte ser det, tryck f5!) Blev rätt så nöjd i alla fall, skönt med en liten förändring! 
 

Hampus

Skrivet:    ·  Min vardag
Har pratat skype med Hampus i typ tre timmar. Och jag spelade minecraft också. Haha. Jag kan ju informera er om att det var Hampus som frågade mig om jag ville spela, och jag gick med på det. Det var väl helt okej men känner att min rygg är mer död än levande just nu bara för att jag har suttit på en stol framför datorn i flera timmar. 
Så nu tänkte jag hitta på något annat, som att äta till exempel. Hoppas mamma är klar med maten. 
 

Nytt

Skrivet:    ·  
 

Gosisarna

Skrivet:    ·  Foto
 
 
 
 
 

Godmorgon

Skrivet:    ·  Min vardag
Mamma väckte mig för en halvtimme sedan, så jag ska väl leta fram några kläder att ha på mig och sedan ska jag käka lite frukost. Om en timme börjar min brors match så jag tänkte kolla på den faktiskt. 
Idag är det söndag, vilket betyder att det är måndag och skola i morgon. Vill egentligen inte men jaja. Hade inga läxor i helgen vilket var skönt, har bara varit ledig liksom.
Men nu ska jag som sagt fixa lite frukost. Ha en bra dag.
 
 

Svar på en kommentar

Skrivet:    ·  

The notebook

Skrivet:    ·  Min vardag
Kom precis ut från duschen, hoppade i myspyskläderna direkt och nu blir det lite film i min ensamhet innan jag ska sova. Tänkte kolla på The notebook igen, har sätt den flera gånger men tröttnar fan aldrig på den. Så himla bra. Om ni inte har sätt den, SE DEN.
Godnatt&Sovgott.

Snyggt

Skrivet:    ·  Vill ha
Fyfan vad jag vill ha dessa. Nu. Måste verkligen köpa i alla fall ett av paren så snart som möjligt. Nästa månad kanske. Jag känner verkligen att jag bara vill ha och vill ha, det tar fan aldrig slut. 
Men jag ska köpa dessa. Någon gång i framtiden. Det är bara så.
 

Höst-Grönt

Skrivet:    ·  Foto

 
 
 
 
 
  

Höst/vinter skor

Skrivet:    ·  Vill ha
Sitter och kollar lite på skor men vet inte riktigt vad jag vill ha. 
Antingen vill jag ha någon av dessa: 
Eller så vill jag ha någon av dom här: 
Så himla snyggt allt ihop. Har dreglat över Converse skorna i flera veckor, dom är verkligen jättesnygga. Men så idag, hittade jag dom två översta skorna. Blev kär igen. Åh, vet verkligen inte vad jag vill ha. Allt är snyggt, nu gäller det bara att bestämma sig. Vilket inte har gått ett dugg bra hittills..

Favoriten just nu

Skrivet:    ·  Musik
 
 
En utav dom bästa låtarna just nu, lätt.

Shopping

Skrivet:    ·  
Denna skönhet från Gina Tricot fick jag med mig hem idag efter en dag i valbo! 
Jag köpte även en till tröja, men jag kunde tyvärr inte hitta den på H&Ms hemsida. Det är i alla fall en svart kortärmad tröja med lite spets på upp till. Det kommer förmodligen upp en bild på den sen, då jag orkar lägga ner tid till att knäppa ett kort eller två. Jag är i alla fall nöjd med båda köpen och det sved inte allt för mycket i plånboken! 99 :- styck, helt okej. 

Börjar om på nytt

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu var det några månader sedan jag visade något tecken på liv här, men jag har verkligen inte orkat lagt ner tid på det. Så nu bestämde jag mig för att "börja om på nytt". Helt och hållet. Jag har tagit bort ALLA inlägg och rensat mina bilder, vilket känns grymt skönt. Bloggen var full av skit innan jag tog tag i det hela, nu känns det ännu bättre att börja skriva här igen faktiskt. 
Så nu, för kanske femte gången, börjar jag som vanligt. 
Hoppas ni inte tappat hoppet helt bara, för nu menar jag verkligen att jag ska börja. (Kul förresten att se att det fortfarande finns några snälla själar som kollar in här varje dag) 
Känns skönt att vara tillbaka, ha en trevlig kväll mina vänner!