Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter   ·   Facebook

Under the sun

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag har jag inte gjort något annat än att gå i skolan och sova. Mitt liv har under den senaste tiden gått ut på att sova och plugga, ungefär. Förstår inte vad det är för fel, jag sover när jag kommer hem från skolan, sedan tränar jag och efter det sover jag igen. Någon gång måste jag väl ha vilat ut mig ordentligt, eller? För övrigt så har jag inget annat än ont i kroppen nu för tiden. Jag hoppas verkligen att det går över snart, annars vet jag inte vad jag gör. Jaja, idag är jag i stort sätt ledig. Det enda jag behöver göra är att renskiva mitt biologiarbete och sedan är jag så gått som färdig, för idag i alla fall. Tänkte även åka upp till ip för att kolla på lite fotboll. Skulle vara skönt att få komma ut en stund. Hoppas ni har haft en bra onsdag! 

Det bästa med sommaren

Skrivet:    ·  Life
Längtar innerligt till mina två sista uppgifter i skolan är klara. Ändå kan jag inte släppa allt fören jag får reda mina slutbetyg. Jag vill komma hem nöjd denna gång och inte besviken och arg på mig själv. Samtidigt så vill jag kunna tänka på att dessa betyg är skitsamma sedan då jag börjar på gymnasiet, men det går inte. Jag tänker inte så, och har aldrig gjort. Jag sätter mina krav på mig själv och försöker jobba så hårt som möjligt för att uppnå dom. Jag hatar att känna den känslan, den stressen över att jag måste göra allting perfekt. För när resultatet inte uppnår mina förväntningar så känns allt arbete jag lagt ner på skiten onödigt. Perfekt blir det aldrig. Samtidigt kan jag inte påstå att det alltid går dåligt för mig, det finns små stunder då jag blir nöjd och det är dom stunderna jag måste lära mig ta vara på. Jag lär nog säga att det bästa med sommaren är att lägga allt skolarbete bakom sig för en stund..

We got the power

Skrivet:    ·  Musik
 
Loreen har nog en av Sveriges genom tidernas finaste röst. Helt sjukt hur man kan sjunga så himla bra! 

Vinst

Skrivet:    ·  Min vardag
Helgens match slutade 2-0 till oss, vilket känns hur skönt som helst! Har hittills tagit hem nio av nio poäng. Grymt! Pontus sov hos mig fredag-lördag, och idag ska jag sitta hemma och plugga. Ska även åka till min moster och gratulera henne eftersom att hon fyllde år för några dagar sedan. Annars har jag ingenting annat inplanerat idag. Vill egentligen åka och kolla på min brors match men det har jag förmodligen inte tid med då jag har riktigt mycket plugg att hinna klart med idag. Som tur är är det här det sista som behövs göras i skolan, sedan är jag så gått som klar..

Telefonlös

Skrivet:    ·  Min vardag
Och vart tog det fina sommarvädret vägen då? Vi får hålla tummarna på att det vänder så snart som möjligt. För övrigt så har min telefon fått för sig att inte fungera, så jag har gått runt telefonlös nu i två dagar. Ni anar inte hur jobbigt det är att vara utan den. Jag har inte kunnat hålla koll på klockan (vilket nästan har varit det jobbigaste, då jag kollar klockan en gång i minuten i vanliga fall), jag har inte kunnat skriva med någon, inte prata med någon och ja allt man gör med en telefon. Jag och pappa begav oss därför till Valbo idag och lämnade in den, och tillbaka fick jag en lånetelefon. En htc. Är det någon telefon jag verkligen inte tycker om så är det en htc. Jag förstår absolut ingenting av den och den är minst hundra gånger jobbigare att skriva med. Den är bara konstig, vilket kan bero på att jag är van med min Samsung. Men det spelar ingen roll. Jag hoppas innerligt att min älskade telefon går fort att laga, jag vill helst att den ska bli klar innan skolavslutningen. Kommer få psykbryt på denna. Livet kan vara allt får hårt ibland, verkligen..

Låga converse

Skrivet:    ·  Vill ha
Är riktigt sugen på att klicka hem ett par utav dessa. Har länge velat ha ett par låga Converse med en fin färg, som den här. Men som med allt annat har jag inte råd med sånt här just nu, kanske senare i sommar då jag hunnit sparat lite pengar. Att precis allt ska kosta pengar, vad är det för påhitt? Livet skulle vara flera hundra gånger enklare om allt skulle vara gratis, eller i alla fall inte vara så väldans dyrt. Det finns så himla mycket man vill ha, för så mycket pengar. Värdelöst..

Nya snyggingar

Skrivet:    ·  Nytt
Har gått och blivit lite småtokig i armband. Speciellt i silver eller svart. Tycker att smycken i över huvud taget är något sjukt snyggt, och kan inte sluta kolla efter nytt. Problemet med detta är att man får stå ett tag för att välja vilket man ska ha på sig varje morgon, men det kan jag leva med. 

Spexfoto

Skrivet:    ·  Foto
Detta är resultatet av vårat spexfoto. Jag vet inte riktigt vad vi egentligen var, men färgstarka var vi i alla fall! Herregud så jag kommer sakna denna klass! 

Min finaste lilla bebis

Skrivet:    ·  Min vardag
 
Satt och kollade igenom mina bilder på datorn, och hittade dessa på Zmillia. Fick lust att gå ut och leka lite med henne, men det har jag tyvärr inte tid med just nu. Denna dag ska bestå av att skriva på mitt pm. Jag längtar innerligt tills alla dessa uppgifter är färdiga. Det är något sjukt så skoltrött jag är just nu. Annars har dom senaste dagarna varit jättebra. Jag har hunnit spela fotboll, träffat Pontus, solat, knäppt spexfoto, varit med på en friidrottsdag och umgåtts med tjejerna. Jag har haft en bra vecka alltså. Men idag ska jag alltså sätta igång med skrivandet på mitt pm riktigt ordentligt. I morgon är det måndag, alltså så är det skola. Snart snart snart är det sommarlov..

Kemi suger

Skrivet:    ·  Min vardag
Älskar verkligen att det är grönt och fint ute nu! Jag somnade nästan direkt när jag kom hem från skolan idag, och fick direkt ångest när jag vaknade då jag såg hur fint vädret var. Vädret höll i sig hela kvällen, men jag har inte lämnat mitt hus på något sätt. Dels beror det på att jag inte orkar någonting idag, har en dunderhuvudvärk och kroppen gör ont från topp till tå. Dels beror det på att jag har suttit inne med allt plugg, då vi fått en himlans massa inlämningsuppgifter nu på slutet. Jävligt dåligt av lärarna, anser jag. Men det är ju självklart inget jag kan göra åt. Har precis gjort klart min kemiuppsats, så nu har jag "bara" mitt pm, min musikuppsats, min biologiuppgift och min träslöjdsuppsats kvar. Plus det nationella provet i matte som är kvar, och det muntliga nationella provet i engelska. Sedan är allt så gått som klart, hoppas jag..

3-1

Skrivet:    ·  Min vardag
Nuså, nu är det snart sommar vilket känns helt underbart! Idag har det varit varmt, så pass varmt att jag har vandrat runt i shorts för första gången detta år! Matchen som spelades ikväll slutade med vinst. Vi hade en tung första halvlek, men rättade till dom små felen som var och gick ut i andra halvlek, där vi ryckte upp oss rejält! Matchen slutade 3-1, så himla skönt! Känns verkligen bra att vi är igång redan från början! I morgon är det måndag, tyvärr. Känns sådär. Är inte alls sugen på långa skoldagar. Men snart så, snart är det sommarlov. Nu är det endast en månad kvar, hur härligt?! Längtar ihjäl mig!

Bättre dagar

Skrivet:    ·  Min vardag
I torsdags åkte jag som sagt till Pontus. Vi drog ut en stund på kvällen, och dagen efter käkade vi på brorsans, var ute en stund och sedan åkte vi till Söderfors. Vi åkte till gårn och träffade trevliga människor, och sedan begav vi oss hem till Jonatan, där vi stannade hela natten. Vi gick hela långa vägen hem runt kvart över fem på morgonen, då käkade vi lite och sedan gick vi och la oss. När vi vaknade gjorde vi lite vofflor och sedan drog vi ut, och runt kvart i fem åkte Pontus hem. Det är alltid lika tråkigt att åka ifrån varandra, speciellt nu när vi varit med varandra sen i torsdags, och innan det har träffats en liten stund i stort sätt varje dag denna vecka. Längtar redan efter att få träffa honom igen. Kvällen har för övrigt varit bra. somnade en liten stund på soffan och sedan åt jag god mat med min familj. Nu tänkte jag slå igång en film och mysa ner mig i sängen. I morgon är det match, så det får inte bli allt för sent för min del ikväll! Hoppas ni har haft en bra helg hittills!

Torsdag

Skrivet:    ·  Min vardag
Sitter för tillfället och målar mina naglar. Har inte gjort något annat idag, förutom att äta frukost och kollat lite på tv. Det känns lite småtråkigt med det gråa, tråkiga vädret ute nu när man väl är ledig. Synd att det fina, soliga vädret inte kunde hålla i sig ett tag till. Hoppas det vänder i morgon! Mamma och pappa har åkt iväg till valbo en snabbis, så jag och Emil är ensamma hemma. Funderar starkt på att fråga honom om han vill se någon film eller något med mig, har ändå inget annat för mig. Annars är allt bra, och jag kan inte mer än älska att vara ledig! 

Seriepremiär

Skrivet:    ·  Min vardag
Hade seriepremiär hemma ikväll mot Ärentuna. Matchen slutade 1-0 till oss, känns grymt skönt att starta serien med att ta hem tre poäng! Dagen har för övrigt varit helt okej. Skolan gick fort och efter den sov jag ett litet tag. Efter matchen åkte jag hem en snabbis, och sedan drog jag ut och träffade Isabelle, Jennifer och Linnea. Kom hem för drygt en timme sedan, nu tänkte jag slå igång en film och efter det ska jag sova! Nu är det "helg" också, vilket inte alls sitter ivägen. I morgon ska jag träna, och sedan ska jag få träffa Pontus. Det kommer bli en bra dag med andra ord. Godnatt!

Heart

Skrivet:    ·  Min vardag
Dagen började med att jag drog på mig en liten försovning, men som tur var hann jag med bussen till skolan. Vi hade även ett nationellt prov i matte direkt på morgonen så idag hade det inte passat så bra med att komma försent. Resten av dagen var helt okej. Vi hade ingen vanlig lektion i princip, så det var skönt. Hade även turen till att träffa Pontus en snabbis innan bussen gick hem. På torsdag får jag träffa honom igen. I morgon är det sista skoldagen denna vecka, eftersom att torsdagen och fredagen är röda dagar. Känns riktigt bra att få vila ut sig lite extra från skolan denna vecka också. I morgon har jag match, så jag hoppas på vinst! Nu ska jag pallra mig iväg till träningen. Fint väder är det idag med, hur skönt?! Hoppas ni har haft en bra dag, trevlig kväll på er! 

Smygtitt

Skrivet:    ·  Min vardag, Outfit
Här får ni en liten smygtitt på min klänning jag förmodligen ska ha på skolavslutningen och balen! Nu är det bara några få veckor kvar till det efterlängtade sommarlovet, vilket känns skönare än någonsin. Och efter sommarlovet börjar jag på gymnasiet. Hur sjukt är inte det?! Nu har jag snart gått klart mina tre år på Aspen, och herregud så fort det har gått! Har lite blandade känslor med det där med gymnasiet. Nu kommer jag aldrig mer få gå i den klass som jag gått i dom senaste tre åren, och jag förmodar att jag antagligen kommer sakna Aspen lite smått sen. Men samtidigt, så tycker jag att det ska bli riktigt kul att få "börja om" eller vad man ska säga. Jag får gå den linje jag vill, jag får träffa nya människor och så vidare. Jag hoppas verkligen det blir bra i alla fall! För övrigt så hade jag förmiddagsträning idag, och efter den åkte jag och mamma in till stan. Nu ikväll ska jag träffa Jennifer Skogh/Frost. Det var verkligen längesen jag träffade henne utanför skolan och fotbollen nu, så det ska bli riktigt kul! Hoppas ni har haft en bra söndag!