Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter   ·   Facebook

Morsdag

Skrivet:    ·  Min vardag
Grattis till min fina mamma på morsdag. Du är bäst! Puss & kram.♥
 
Allt bra med er? Med mig kunde det inte vara bättre! Det är snart endast en skolvecka kvar och det känns skönare än någonsin. Sen slipper jag äntligen skiten! Dom senaste dagarna har jag spenderat på fotbollsplanen, framför skolböckerna och med finaste människorna. Idag har jag match och jag är så fruktansvärt laddad! Förra helgen tog vi äntligen hem tre fina pinnar och jag hoppas på detsamma idag. Taggad till tusen är jag i alla fall! 

Idag saknar jag lite extra

Skrivet:    ·  Min vardag
Idag saknar jag denna resa lite extra mycket. Att det redan har gått sju (?!???!) månader sedan vi åkte iväg har jag lite svårt att förstå. Sjukt hur fort tiden går för tillfället. Och när vi ändå är inne på hur fort saker och ting går, snart är det bara två veckor kvar till sommarlov?! Känner att det är för lite tid och för mycket kvar att göra i skolan. Får se till att kämpa sista nu så slipper jag allt plugg i flera veckor sen. Hur skönt? 
 
För övrigt så rullar livet på. Skolan är jobbigare än någonsin men jag tar mig igenom det. Trots skolan och allt plugg är jag gladare än gladast på livet. Saker och ting börjar ordna upp sig och det finns ingen känsla som slår det. Jag har världens finaste och bästaste människor runt om mig som får mig att le. Tack för att ni är bäst och för att ni gör mitt liv till något bättre! 
 
Och idag är det matchdag mina vänner! En tuff match står på schemat men jag är laddad till 110%! För vad vore väl livet utan fotboll?