Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter   ·   Facebook

Måndag och ledighet

Skrivet:    ·  Min vardag
Och nu var skolan och alla måsten igång igen. Måste säga att den första skolveckan gick väldigt bra, om man bortser från att vårat schema är ett jävla skämt. Idag blev jag ledig, vilket är väldigt skönt men vet dock inte om jag tycker det är så särskilt bra med tanke på hur mycket vi kommer komma efter i skolan. Just nu fattas det två ämnen helt på schemat, samt att det fortfarande är många timmar som fattas på schemat. Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta haha.. 
Just nu sitter jag och skriver lite på en samhällskunskapuppgift som jag helst vill ha klar till imorgon. Om några timmar lär jag åka in till skolan på min lediga dag, då jag har italienskaboken där och uppgifter i den som jag lär göra klart tills imorgon. Känns väl lite småjobbigt, men måste man så måste man antar jag.

18 augusti

Skrivet:    ·  Foto
För er som inte vet så är jag, Isabelle och Jennifer ledare för pojkar/flickor födda 07/08 i fotboll här hemma i Söderfors. I lördags var vi iväg på poolspel i Strömsberg med barnen, där dom fick spela sina första matcher. Och det var såååå kul att få se dom spela! Är så stolt över dom. 
Förra veckan var verkligen fullspäckad av fotboll. Hade träning måndag och torsdag, träning med småttningarna tisdag och torsdag, match söndag, onsdag och igår och sist men inte minst så var vi som sagt iväg på poolspel i lördags.
Idag är det sommarlovets sista dag, vilket betyder att allvaret börjar imorgon igen. Men vad gör det när jag har en resa till usa att se fram emot? Så snälla, låt tiden gå fort nu!!!!

En vecka kvar

Skrivet:    ·  Min vardag
Godkväll vänner! Livet är väl för underbart, visst? Med fina människor runt om kring sig så kan det inte bli så mycket annat.
Sommarlovet är slut om en vecka och jag vet inte riktigt vart alla dagar, veckor och månader tog vägen. Men det är väl så att tiden går fort, nästan flyger förbi, när man har roligt. Det kan i alla fall jag bekräfta efter denna sommar! 
 
Imorgon är det dags för match (igen..har tre matcher på en vecka nu varav en redan är spelad), men innan den så ska jag äntligen få klippa mitt hår! Perfekt inför skolstart. Och det finns väl ändå inget bättre än nyklippt hår? Så himla skönt, och just nu så himla välbehövligt! 
Annars då? Livet rullar på så jävla bra. Jag ska ta vara på den här sista veckan av ledighet och det ska jag göra på bästa sätt! Tillsammns med vänner, fotbollen och min kärlek.

Blue Shorts

Skrivet:    ·  Nytt
Köpte dessa underbart sköna shorts från Gina Tricot i onsdags när jag var en vrida till stan med brudarna. Trots att jag egentligen INTE skulle köpa något. Det skulle jag inte göra gången innan heller, men det slutade med ett linne och en klocka rikare. Jaja, pengar ska väl spenderas? 

Finaste någonsin

Skrivet:    ·  Foto
Hjärta

Minigolf och Picknick

Skrivet:    ·  Min vardag
I fredags var vi iväg på lite minigolf tillsammans med familjen Arkegrim. Hur kul som helst var det. 
 
Dagarna bara flyger förbi för tillfället och vips så ligger hela sommarlovet bakom än. Nu är det nästan bara två (!!) veckor kvar till skolstart. Men konstigt nog så känner jag ingen direkt ångest över det (vet att jag kommer ta tillbaka det där sen hehe..). Faktum är att jag brukar tycka det är ganska skönt att komma tillbaka till rutiner och så efter sommarloven, även fast själva jobbet med skolan tar på krafterna. Samtidigt så brukar dom första veckorna kännas helt okej, det brukar liksom vara kul att träffa alla fina vänner DAGLIGEN igen. Och inte nog med det så har jag en USA-resa att se fram emot. LÄNGTAR IHJÄL MIG. 
Det här sommarlovet fan har slagit många, även fast jag egentligen inte har gjort så värst mycket. Sedan lär man sig en hel del om människor när man är ifrån varandra, hur mycket ett ynka sommarlov kan göra med folk. Hur mycket som kan förändras.
Och så har vi det där spontana, och hur nice är inte det då? Igår var det tänkt att jag och några vänner skulle bada lite senare på kvällen, vilket sket sig totalt och slutade med att vi satt i en bil påväg till donken mitt i natten. Älskar mina vänner så mycket så det finns inte! 
Nu ska jag slänga på mig springkläderna, hade tänkt ta mig igenom ett intervallpass innan jag tar jag bussen till Pontus. 
Ciao